Sözünü ettiğim eski sevgiliyi stalk yapmak
Evet.
Hayır, bazen canımın sıkıntısına da stalk yapıyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır tabii ki o takıntılı olduğunun göstergesidir senin yerinde olsam stalk yapmamaya çalışırım yoksa manyak olursun jahssjsjdjjss
Tavsiyeye ihtiyacım yok. Ben soruma yanıt almak istiyorum.
İnsan niye takıntı yapar? O zaman bir de bunu düşünün derim.
Bence takıntı yapmak o kişiyi
Peki bir soru soracağım. Eski sevgiliniz sosyal medyanızda ekli mi veya değil mi? Bilmiyorum ama ekli olduğunu varsayalım. İnstagramda hikayelerine bakmazsanız, fotoğraflarını falan beğenmezseniz bile ona çaktırmadan kiminle takipleştiğine, fotoğraflarına falan bakar mıydınız?
Bir de takıntı niye yapılır ki biri? İnsan ya çok sevdiği birini ya da nefret ettiği birini kafasına takar. Ha ikincisi belki intikam için olur, orası ayrı mesele ama
Sosyal medyam yoktu uzun zaman önce açtım ama hemen dondurdum şimdi tekrar aktifleştirdim. Eski sevgilim tabi ki ekli değil. Ayrıldıktan sonra belli zaman fake hesap açıp takip ediyordum kimi ekliyor diye. Maşallah tüm bursa da bulunan polisleri eklemişti. 8-9 ay sonra hissizleştim mesela. O stalk yaptığım zaman için kendime kızıyorum, üzülüyorum
Ekli olduğunu düşünürsek peki? Yani biraz empati yapın.
Zaten ekli olsa konuşurum yani ben netliği severim. Orada öyle kalmış ama flu biçimde olacaksa olsun derim yani
Yani o da yazınca yanıt veriyor ama ne olduğumuzu anlayamıyorum. Her zaman yazmıyorum, arada yazıyorum. Hatta ben de bakmıyorum bir süredir o bakmıyor diye hikayelerine. O beğenmiyor diye hiçbir şeyimi ben de onunkileri beğenmiyorum. Artık o ne yaparsa ben de öyle yapmak kararı aldım ama girip profiline bakıyorum. Onun için o da aynı şeyi yapıyor mudur diye düşünüyorum.
Ya işte bu durum mantıksız güzelce konuşurum ben oluyorsa olur olmazsa olmaz. He seviyorsam da acımı kalbime atar giderim. Belki aylar sürer ama unuturum.
Aynen, mantıksızlık. Ben de mantıksız birini kafama takıyorum maalesef.
Ya bence gidip konuşun ona göre bir yol çizin. Gidip konulun derken yazın ya da arayın yani. Bu belirsizlik çok yorar sizi
Ben artık yazmama kararı aldım. Kendisi bana "Boş ver beni, önüne bak." demişti. Madem öyle ben de önüme bakarım. Resmen İbrahim Tatlıses'e başlayacağım şu an.
Aramam, sormam bir daha. Yalvarsan bile Allah'a. Aramam. 😅😅
E onu demiş artık daha boşverin gitsin ya 🙄 yok yok depresif moda gerek yok
😃😃O işin şakası
Size göre ben 2 sene önce o moddaydım da o yüzden aman girmeyin o girdaba 🙄
Ne yapayım peki
İlişki ne kadardı ayrılalı ne kadar oldu ve neden bitti
Bu saatten sonra ne fark eder ki? Anlatsam sadece hatırlamaya yetecek.
O zaman unutacaksınız 😊işe takipten çıkmak/çıkarmakla başlayın
Bunu vaktinde yapmıştım. Şimdi çıkartırsam tepki göstermiş gibi olurum. Onun egosu tatmin olur. Bunun için bunu aklımdan geçirsem de yapmıyorum.
E nolacak sizin planınız ne
Dursun bakalım. Etkiye tepki planım şimdi.
Yazmıyor mu? Yazmamak...
Aramıyor mu? Aramamak...
Herhangi bir beğeni yapmıyor mu? Paylaşımlarını beğenmemek...
Hikayelerime bakmıyor mu? Bakmamak...
Yapacağım tek şey onun yaptığını ona yapmak. Yani ayna görevi yapmak.
Peki olabilme ihtimaliniz var mı. Ben kendimden örnek vereyim. Son ilişkim 2 sene önce bitti. 2 senelik bir ilişkiydi. Mesela ilk ayrılıkta bitti. Sonra evet çabaladım, yıprandım ama olmadı (biraz da kötü zamanda bırakıldım) neyse mesela şimdi iyi ki olmamış diyorum. Sizde de öyle durum olabilir mi? Gelecek adına ışık var mı? Yoksa kapalı mı ufuk.
Öyle kötü bir ayrılık değildi bizimki. Kavgayla gürültüyle ayrılmadık. Bir saygısızlığımız da olmadı ayrılırken birbirimize. O sadece özel alan özel alan lafı yapıyordu. Benden saklıyordu sosyal medya şifrelerini. Mesela ben arada kurcalayabilmek isterim sevgilimin telefonunu. Ne var göstermediğin diye düşünüyordum. Görüşeceğimiz zamanlar o arabayla geliyordu. Görüşme saatinde evden çıkıyordu. Ben de biraz bekliyordum her seferinde. Bazen ertelemeye de çalışıyordu. Ben de her defasında seni mi bekleyeceğim diye düşünüyordum. Bir şey konuşuyorduk yan yana değilsek mesajlaşarak. Sürekli geç yanıt alıyordum. En son yine geç yanıt aldım. Yanıtı alana kadar hatta bunu aradım. Bakmadı. Hadi ailesi falan vardır yanında. Rahat değildir. Bunu anlarım ama destan yazmasını gerektirecek bir şey de değildi sorduğum sorunun yanıtı. Sinir oldum. En azından iki dakika ona yanıt verebilirdi. Ben de aradığımda da bakmadığı için ben sürekli merak edeceğim birini istemiyorum, seni bu konuda sana ulaşamadığımda, sürekli geç yanıt aldığımda merak ediyorum diye uyarmıştım yazdım. Hadi yolun açık olsun yazdım.
Yani ayrılık kararı benim Kararımdı. Şimdi size soruyorum. Ben yanlış bir karar mı almışım tüm bunlara rağmen?
Umursamayan biriymiş açıkçası seviyor mu anlatılandan şüphelerim var. Seven insan böyle yapmaz çünkü. Bu konuda haklısınız kesinlikle
Ona sorarsan da ayrılan ben olduğum için için ben sevmiyormuşum. Yani bir tepki bekledim. Adam ben de vazgeçtim dedi. Bu kadar kolay vazgeçebildiğine göre demek ki hiç sevmedin dedim. O da ayrılan sensin sevmeyen benim demişti. Ulan sanki keyfimden ayrılık lafı yaptım.
Ya onu demek istemedim ama şu senin kadar sevmemiş emin ol. Yani kimsenin kalbini yarıp bakamam ama durum bu gözüküyor
Ben sizin beni anladığınızı anladım. Sanki keyfimden ayrılık lafı yaptım diye ona demiştim.
Yok yok bende size demedim😂aslında yanlış yazdım doğrusu şu bunu demek istemezdim ama sizin kadar sevmemiş
Anladım ben yanlış yazsanız da.
Demek kimsiz benim hikayeyi dinleseniz vaovv dersiniz, bu kız için mi üzüldün dersiniz.
Ki siz* klavye kafayı yedi
Keşke ben de öyle diyebilsem
Zaman sizin ilacınız ama artık ex sevgiliyi unutun
Bence evet