Kişilik & Karakter Isırmak sevgi göstergesi midir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl İnsan insanı ısırır mı be Isırmak sevgi göstergesi midir? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Bazen evet sevgi patlaması yaşayan insanlar yapıyor ben yapmam yapandan da hoşlanmam. 1 0 Yorumla
KlavyeAbazanı Takip Et Yoda Yaş: 73 , eic 100% +1 yıl Evet bulsam bi sevdicek isircak cok yer var da 1 0 Yorumla
melissakübra Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Evet sevdiğim yaratıkları ısırmak istiyorum ama kıyamıyorum. 1 0 Yorumla
Darıso Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Çok severim ısırmayı ve karsı taraf sesini çıkarmazdı 1 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Kimin ısırdığına bağlı değişir ya da hangi sebepten vs 1 0 Yorumla
uaosndhwond Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Bir kere kardeşim kavga ederken kafami isirmisti. Sevgidendir umarim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl hahahaj güldüm affet :D Yorumla
Miiiaaaaaa Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Evet yalıp yutmadıktan sonra ne anladım sevgiyi yemek şart 1 0 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. kediysen olabilir 1 0 Yorumla
7gunel Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Bana göre evet😂🙈 2 1 Yorumla Soran +1 yıl erkeklere göre diil ama :D Yorumla
AELORA Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 76% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 450 cevap paylaştı. Evet 😂 1 4 Yorumla Soran +1 yıl biz ısırsak ciyaklarsınız he Yorumla AELORA +1 yıl Sizde ısırıyorsunuz🥲 ama bizim kadar değil😂 Yorumla Soran +1 yıl bizim ki ısırılmanın verdiği, ani öfke sinir intikam arzusudur tetiklenmezse bişi olmaz :D Yorumla AELORA +1 yıl Sevgi ısırığı gördüm ben genelde, bilemeyeceğimm😂 Yorumla
ꕤlilylu Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Evet 😂 1 6 Yorumla Soran +1 yıl biz de ısıram o zaman koldan bi parça koparam Yorumla ꕤlilylu +1 yıl Niye zombi misin ajfkdj Yorumla Soran +1 yıl niye siz zombi misiniz :D Yorumla ꕤlilylu +1 yıl Yok ben vampirim boyundan ısırmayı seviyorum 😅 Yorumla Soran +1 yıl saygılar abi, iyi günleeer ahaah Yorumla ꕤlilylu +1 yıl İyi günler yigenn :pp Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Kesinlikle 😂 1 4 Yorumla Soran +1 yıl kadınlar garip varlıklar Yorumla u inciitanesiii +1 yıl 😂ama bizsiz olmuyor kabul et Yorumla Soran +1 yıl ahahahahah olsun anlaşabiliriz ısırmayın :D Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Dişlerim kaşınıyor jsjjs ısırmam lazim😂😂 Yorumla
sılacevaplıyor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 529 cevap paylaştı. Kesinlikle evet. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl lütfen böyle bişi yapmayalım Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. evet.. 1 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence evet. 1 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl bazıları için evet ama ısırılmayı hiç sevmem 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Bu bne 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bazen evet sevgi patlaması yaşayan insanlar yapıyor ben yapmam yapandan da hoşlanmam.
Evet bulsam bi sevdicek isircak cok yer var da
Evet sevdiğim yaratıkları ısırmak istiyorum ama kıyamıyorum.
Çok severim ısırmayı ve karsı taraf sesini çıkarmazdı
Kimin ısırdığına bağlı değişir ya da hangi sebepten vs
Bir kere kardeşim kavga ederken kafami isirmisti. Sevgidendir umarim
hahahaj güldüm affet :D
Evet yalıp yutmadıktan sonra ne anladım sevgiyi yemek şart
kediysen olabilir
Bana göre evet😂🙈
erkeklere göre diil ama :D
Evet 😂
biz ısırsak ciyaklarsınız he
Sizde ısırıyorsunuz🥲 ama bizim kadar değil😂
bizim ki ısırılmanın verdiği, ani öfke sinir intikam arzusudur