Bazı erkekler gerçekten çok tutumlu oldukları için para harcamayı pek sevmezler , ama bu durum karşı tarafın canını gerçekten çok sıkabiliyor malesef. Sizin de cimri bir sevgiliniz olsaydı ondan ayrılır mıydınız? Yoksa cimri olması önemli değil seviyorsam ayrılmam diye mi düşünürsünüz?
Erkek arkadaşınız cimri ve hiç para harcamayan birisi olsaydı ondan ayrılır mıydınız?
Ayrılırdım bana para harcaması ve vermesi umrumda olmaz ama ileride benimde alıp sattığıma karışır herşeyde cimrilik yapar bu yüzden baştan bitirmek en iyisi her şey kararında olmalı ne çok cömert olmalı bir insan ne çok cimri
Bu olay Aslında ikiye ayrılır Bir Tutumlu olmak 2 cimri olmak tutumlu olma herkesin yapabileceği bir şey değildir yani parayı her yere sonra Olmaktır ama cimrilik ise karakteristik bir özelliktir cimrilik hiçbir zaman için değişmez Para harcamaya korkar ve dolayısıyla erkek kadın farketmez böyle İnsandan biraz uzak durulması gerekir diye düşünüyorum
Ben zaten Alman usulü taraftarıyım. En azından kendi hesabını ödesin yeter. Ayrılmam. Ne kimseye yük olmak isterim ne de kimse bana yük olsun isterim. Kendi hesabını da her defasında bana ödetirse ayrılırım. Bu adam benden mi geçinmeye çalışıyor diye düşünürüm ve başka enayiler bulmasını öneririm.
Bu hayatta bir insanda en sevmediğim özellik cimriliktir kendim eli bol olduğum için karşımdakini de öyle isterim. Ama kimseyi de yargılamıyorum ülkenin ekonomisi herkesi küçük küçük hesaplar peşinde koşturuyor yollarımızı dostça ayırırım
Cimri ayrı tutumlu ayrı senin dediğin şey cimrilik tutumluluk değil bende tutumluyum ama cimri değilim. Yanimdaki erkek kadın fark etmez ismarlarim bir şeyler alırım ya da.
Erkekler cimri kadini sorun etmez zaten cogu cimri. Ama kadinlar cimri erkekle asla takilmaz cunku erkeklerin onlari yedirip icirmesi gezdirmesi hediye almasi gerek.