Keşke yakışıklı olsaydım, o zaman sever miydi beni?

kız bana ilk instadan yazmıştı ve bir süre sonra numaramı isteyip wpden konuşmaya başladık... 2aydır aralıksız her gün konuşuyoruz, ben izmirdeyim kız ise İstanbul'da... Üniler açılırsa buluşabiliriz onun dışınında zor... Biz bu kızla konuşmaya başladığımız sırada, benimde takip ettiğim bir ünlü ile takipleşmeye başladılar. 50k takipçisi var, kıza bir şey var mı diye sorduğumda öyle selam verdim o kadar demişti. Şimdi öğreniyorum ki flörtleşiyorlarmış. Kendisi söyledi, flörtümsü olduklarını... Ben de ona biz flörtleşiyoruz sanıyordum ondan 2 aydır kesintisiz senle konuşuyor sana ilgi veriyordum, ben senden hoşlanmaya başladım, sabah uyandığımda artık aklıma ilk gelen sen oluyorsun dedim, ama kız bana beni en baştan arkadaş olarak gördüğünü söyledi, hiç arkadaş olarak gördüğün birine seni yerim yazar mısın abi? Neyse halen konuşuyoruz çünkü ona yazmadan duramıyorum tüm gün onu düşünüyorum. Bu konuşma aramızda geçeli 2 hafta oldu bu arada... Ben hep hoşlandığımı söylüyorummm... Kendisini kaybetmek istemiyorum, 23 yaşındayım ve ilk defa birisinden hoşlanmaya başladım, daha önce bana yazan kızlara bakmadım bile, bu kızla çok ortak yönümüz var... Üniler açıldıktan sonra onu etkilememin bir yolu yok mudur, gerçekten ondan hoşlanıyorum? Bana çok iyi bir insan olduğumu, yetenekli olduğum konuların hepsinde beni kıskandığını söylüyor... Her yönümüz orta, bu durumda hoşlanmamasının nedeni tipim oluyor galiba...
Keşke yakışıklı olsaydım, o zaman sever miydi beni?