Güncellemeler
+1 yıl
Bir de arkadaşları hikayelerime hiç bakmıyorlar, fotolarımı çook çook nadir beğeniyolar yani ordan bir şeyler sezdim 🤔
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bi kaç fikir veya yorum yapacak yok mu ya 😕
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Adamların yaptığı şeyin adı paslaşmak; ben beğenmedim ya da istediğimi alamadım ve uğraşmak istemiyorum, ya da bende daha iyisi var demenin bir yolu...
Sizdeki rebound gibi birşey...
Nasıl yani ne paslaşması anlayamadım. Ben arkadaşlarını ismen biliyordum ordan tanıdım. Ve benim arkadaşlarıyla işim yok ki ben onu seviyorum yani hoşlandığım çocuğu onunla konuşmak istiyordum bir kerecik de olsa 😢🤷♀️
Hoşlandığım çocuk da biraz utangaç bu arada bende hiç kimse bi adım atamadı o ekli sürede
Yani ben mesaj atacaktım ama yanlış anlasın da istemedim beni
Bu dusundugunden hoslandigin erkegin haberi var mi kendi kendine gelin güvey olma
Aynı ortamlarda bulunuyoruz yazın sık sık. Bi yer var şimdi demiyim oraya gidiyorum sürekli o da orda oluyor zaten. İlk bakışmayla başlamıştı. İsmini falan dahi bilmiyordum, eklemiştim o da kabul etti. O arada da yeni attığım fotolarımdan bi tanesini beğenmişti ama ben anlayamadım onun hoşlanıp hoşlanmadığını sonra da beni çıkardı
Ondan sonra da arkadaşları istek atmaya başladı
ne denemesi baya arkadaşlarıyla arkandan konuşmuş arkadaşları da merak edip istek atmış
Ya şöyle deneme şunu eklemeyi unutmuşum açıklamaya eklerim onu da
Arkadaşları hikayelerima hiç bakmıyor fotolarımı çook çook nadir beğeniyorlar