Neden bu kadar aptalım?

Ben internetten tanıştığım bi çocuğu sevdim gittim ne olduğunu kimin nesi nereli olduğunu bilmediğim halde sevgili oldum ya da ben öyle sanıyodum sonra aldattı ayrıldım çok şeyler oldu o zamanlar boyunca bugün öğrendim tanıştığımızda da içiyodu biliyordum içki masasını falan atıyordu ama Instagram'da hesabı gizliydi ve ben hiç bi zaman takip edemedim hesabı açmış storylerde gördüm her gün her gece sabaha kadar arkadaşlarıyla geziyo içiyo masada bi kaç kız daha var açık saçık giyinen bu mesela yazdığım da ancak sabah cevap verirdi meğer sabaha kadar geziyomuş erkek arkadaşlarıyla ailesinden kopuk tek başına yaşıyo arabası da var zengin yani barlarda cluplarda elim ayağım titredi gördüğümde nasıl yaptım bunu kendime dedim ama bilemezdim dimi tanıdığımda en kötüsü de ben o kadar aptaldım ki bunun amcası ölmüştü yanında olmuştum destek olmuştum falan onada geberirsin inşallah dediğim çok oldu ve tek derdi benim g*tümmüş en son tamamen bitti her şey bende engelledim ona küfredip ben bilmeden kendimi bi yangına attım iyiki buluşmamışım buluşsaydım nolucaktı tahmin bile edemiyorum çok aptalım ben dimi
Neden bu kadar aptalım?