Bu tarz kızlar gizemli bir erkek görünce olur gibi:
Yine aynı tarz kızlar o gizemli erkeğin iyi niyeti olduğunu anlayınca olur gibi:
Yazmak istediğim çok şey ama inan üşeniyorum ahahaha. Özet, onları anlamaya çalışma. Anlayamazsın. Sözleri kulak verme çünkü eylemleri ile sözleri farklı olur. Bir kızın sözüne değil yaptığına bak. İyi gözlem yapan çok şey çıkarır.
Zaten umrumda değiller. Mazoşist olduklarını biliyorum. :P
Kesinlike. ;)
Kadınlar genellikle kendilerinden güçlü bir erkek isterler. Bu erkek zeka olarak olabilir, maddiyat olarak olabilir, fiziki olabilir. Bir eksikliklerini kapatan, onlara güven veren erkeklerden hoşlanırlar. Gizem bir insanı sürekli merakta ve ayakta tutan şeydir. En başta ilgisini çekmişsindir. Ancak sonrasında artık onu meraklandıracak ya da heyecanlandıracak bir şeyin kalmamış ise yeni gizemler peşine düşebilir. Hayatın akışı da böyle ilerliyor işte...
Bu yalnız bir ilişki formatı için hiç sağlıklı bir şey değil. Sözde "gerçek aşk"ı arıyorsa gidilmesi gereken yol bu değil. Anlatabiliyor muyum acaba? 😂
Onu kadınlara anlatmak lazım. Ben olan durumu söylüyorum, doğrusu budur demiyorum :))
Anlatsan da anlayan kim ki? Anlayan birisi olursa bana da haber ver. 😛
Kadınların hipergaminin tepesindeki erkekleri elde etmek ister. Genelde o erkeklerin etrafı da kızlarla dolu olduğu için şansının az olduğunu bilir. Bu yüzden diğer kızların fark etmediği gizemli erkeği bulmak ona altın bulan madenci zevki verir. Kazdıkça çıkan altınları ister ama madenden beklediği altın çıkmayınca geri vites yapar
Madenden beklediği altın, serserilik ve art niyet mi? Güleyim bari. 😂
Hiç bir kız için iyi niyetli kişiliğimi değiştirmeyeceğim. Asla. Bu hataya düşmeye yakın bir çok şey yaşadım. Ama bir daha olmayacak.
Bakış açını değiştir kardeşim ortada büyük bir kavram kargaşası var. Serseri Erkek diyince insanların aklına hep ahlaksız erkekler geliyor oysa durum çok farklı. Efendi erkekte aynı şekilde sanıldığı gibi masum değil. Bunu burda anlatmak uzun sürer ama bir link bırakıyorum izlersen demek istediğimi anlarsın.
https://youtu.be/12_KeuZJWyE
Bu yayının yapıldığı sitedeki kaynaklardan da daha önce önemli şeyler okumuştum. Paylaşım için teşekkürler. Yayını komple izledikten sonra size bir yorumlamada bulunacağım.
@Dance_with_Devotion dinle beni.
1- Ben bu siteyi çok uzun zaman önce araştırmıştım ve bazı bilgilerini de okumuştum. Bu sitede burada pek paylaşılmaması gereken yasaklı bilgiler var. O yayını da bu sitenin yazarlarının yaptığı ortada. Öncelikle bunu belirteyim.
2- Kavram ayrımı bakımından iyi oldu ama onların da hatalı ayrımlar yaptığını düşünüyorum. Efendi erkek modelinin "The Nice Guy" olarak belirtilmesi çok hoş bir ayrıntı. Ona bir şey demiyorum. Ancak iyi erkek modelinin yanlış bir yol olduğunu düşünmeleri bana ironik geliyor. Evet bunu daha önceki makalelerde de okumuştum. Alfa ve betayı ormanda bıraksan beta bir şey yapamadan ölürken alfanın hayatta kalabileceği söyleniyor. Ancak bu makalelerden birinde "hem alfa hem beta" olabilen insan tiplerinden ve bunun uygulanmasının inanılmaz zor olduğundan bahsediliyor. Ben "sadece gerektiğinde" rekabette bulunan, onun dışında toplumun iyiliğini düşünen ve karakterli olmaya çalışan bir insanım. Bunu asla bir kadın için yapmam. Kendim için yaparım. Bu da beni "efendi erkek" kategorisine almaz. İyi erkek kategorisine alır. Ama alfa olmasını bilen bir versiyon.
Bilmen gerekiyor ki ben nasıl tamamen alfa olabileceğimi iyi biliyorum. Ama benim düşünce yapımda şu var, "Eğer tamamen alfaya dönüşürsem, kadınlardan istediğimi elde ederim. Ama benliğimi kaybetmiş olurum.". Beni ben yapan şey bu değil. Beni ben yapan şey, benim iyi niyetim. Yine yayında bunu kadınların şekillendirdiğini savunmuşlar. Bilmiyorlar ki ben iyi niyetli olmayı ANNEANNEM VE DEDEMİN beni yetiştirmiş olmasıyla öğrendim. Bir insan ne kadar zeki olursa olsun; sadece yetiştiği yere göre zekasını kullanacağı tarafı seçer ve ona göre karar verir. Eğer öz ailem tarafından yetiştirilseydim sinirli, narsist, karşısındakini düşünmeyen, aklını kötülüğe kullanan, çıkarcı bir alfaya dönüşürdüm. Ama ben toplumun dengesini bu etkenin bozduğunu savunanlardanım. İlişki bakımından evet kadınların çoğunun buna eğilimi var. Ama dengesini bozan etkene eğilimi olan hiç kimse için karakterimi bozmaya gelemem ben. İyi niyetlilik yanlış bir yol değil. Sadece mazoşist kadınlar için bulunulmaması gereken bir yol. Böyle olunca hipergamide sağlayıcıya düşüyorsun ve game over.
Dolayısıyla, bir kadını etkilemek gibi bir amacım asla yok. Olmaz da. Rekabetçi yanım var evet. Ama ben bunu sadece gerektiğinde kullanırım. Sırf karşımdakini düşürmek için kullanmam yani. İnan bana fabrika ayarlarımda olduğum, hiç sevgili olmadığım zamanlar kız işlerine bakmayan birisi olduğum için kızlar tarafından daha da ilgi çekiyordum. Umursamazdım çünkü. Kariyer odaklı davranıyordum. Ancak toplumun kötülüğünü düşünen birisi de değilim. Bu iyi niyetim de dolayısıyla karşı tarafın etkilenmek istemediği bir durum oluyor. Bak iyi niyetli insanlar hakkında bu düşünenlerin bir yanlışı var: Onlar iyi niyetli insanların hepsinin de hayatta kalacak potansiyeli olmadığını düşünüyorlar. Fakat benim geçmişimi bir bilsen bir çok kötü olay atlatmış birisi olduğumu anlarsın direkt. İnsanlar yaşantımı duyunca hep şunu soruyor "Psikolojik olarak nasıl bu kadar direndin? Sende peygamber sabrı var.". Ben sadece boyun bükmüş gibi yapıyorum. Doğru zamanı bulduğumda baş kaldırmasını da bilirim. Sevgili hayatımda da hep bunu yaptım. Ondan ayrıldıklarım hep pişman olup kendi çıkarları için bana geri dönmek istedi ya. Çünkü etkilendiler. Kadınlara ihtiyacım olmadığını son anda anladılar ve etkilendiler. Ama iş işten geçmişti. Ben sonuçta bir kadına ihtiyacım olduğu için değil, ona değer verip de yanında durmak istediğim için severim. Bir kadın bunu anlamadığı sürece, umrumda bile olmaz. Bir daha asla olmayacak da.
İşte bu nedenle sana "Hiç bir kız için iyi niyetli kişiliğimi değiştirmeyeceğim." dedim. Ben böyleyim. Beni ben olduğum için kabul etmeyen, beni değiştirmeye çalışan her kız, benim onlara zamanı geldiğinde karşı koymuş olduğum o başkaldırışıma mahkumdur.
Sen bütün bunları, bir kadını etkilemeye çalışan birisi olduğumu düşünerek anlattın. Ama böyle bir derdim hiç bir zaman olmadı. Sebebi de yukarıda anlattığım gibi. Tekrar söylüyorum: Ben bir kadına ihtiyacım olduğu için değil, ona değer verip yanında olmak istediğim için onunla birlikte olurum. Beni bu bağlamda değiştirmeye çalışan, beni kötü niyetli yapmak isteyen bir kızla beraber olacağıma; yalnız kalırım daha iyi. Beni neler yapması gerektiğini bilen bir alfa + beta olarak görebilirsin. Zaman zaman beta yanım, zaman zaman da alfa yanım daha ağır basıyor. Çünkü böyle olmasaydım neler yapacağımı bilen birisi olmazdım herhalde. Kavgacı birisi değilim ama insanlar arka planda çok güçlü birisi olduğumu, kavga etmemeleri gerektiğini biliyorlar. Yani iyi niyetli erkeklerin tuttuğunu koparamayan olması teorisi burada da suya düşüyor.
Neticede çok nadiren gördükleri sinirli bir halim var. Hiç bir zaman aciz birisi olmadım. Aciz gibi göründüm ilk başlarda. Eğer haksızsam karşı gelmedim. Haklıysam gerekeni yaptım.
Tüm sözleri toparlamak gerekirse:
Bakış açımı değiştirmem gerektiğini düşünmüyorum. Efendi erkek değilim. Serseri erkek de değilim. O kavramdaki iyi niyetli olan ama istediğim zaman alfa yanını da gösterebilecek olan bir erkeğim. Zaten bu yüzden 1.68 boyuma rağmen daha önce 3 aylık sevgilim oldu ya. Her şey boy da değil. Görüyorsun. :P
Ben sana da anlattığım gibi iyi niyetli olmaya çalışan, yolumu buna adamış olan, bunu da bir kadın için yapmayan, kendim için ve toplumun iyiliği, toplumun dengesi için yapan bir bireyim. Bunu anlayan kadınlar son anda ne kaybettiğini anlıyor ama iş işten geçmiş oluyor. Ben buyum. Beni ben yapan, benim iyi niyetim. Bunu da kimsenin değiştirmesine izin veremem. Kadınlar için tamamen kötü adama dönmeye değmez. Bunu istesem yaparım. Benim için zor değil. İçimde bunu yapabildiğim bir yapı da var. Ama yapmayacağım. Yani bu benim kendi tercihim. Beni sevecek olan beni böyle kabullensin. Değiştirmeye çalışacaksalar ya da hisleri yoksa o zaman bay bay.
Benim kaderim bu. Ben bir kötülük suikastçısıyım. Hayatı boyunca iyi niyetini kaybetmeyecek, böyle olduğu için mutlu olan, toplumun dengesini sağlamanın en iyi yolunun bu olduğunun farkında olan, gerektiğinde de kötülükleri suikast eden birisiyim. Bunu kabullenemeyenler, benimle muhatap olmamalı; çünkü aksi takdirde onlar için çok kötü sonuçlar doğar. Kötülüklerini suikast edecek o klasik eylemlerimde bulunurum falan filan. :P
İyi niyetimi kötü insanlar için değiştirmeye değmez. Emin ol. Böyle olduğum için mutluyum ve ben buyum. Ömür boyu da bu olacağım. Beni ben yapan bu.
Sen yine kavram karmaşasına düşmüşsün kardeşim. Alfa'nın kadınlarla bir alakası yok. Alfa senin en güçlü halin zaten kadınlara yaranmak için yapıyorsan bu betalık oluyor direk. Sorularına baktım umrumda değile getiriyorsun ama içten içe de kadınların senin iyi Çocuk olduğunu farketmesini istiyor gibisin. İyilik kavramı da saf, tamamen dürüst, kendinden önce başkalarını düşünen birisi olmak değil bence hayat denge ile güzel bende eskiden senin gibi düşünüyordum ama yanlış olduğunu farkettim. Değişime açık ol bence içten içe aradığın şeyi bulman için gerekli olan şey değişim.
Bu dengenin bende yeterince olduğunu düşünüyorum. İyi niyetlilik ve enayilik arasında dağlar kadar fark olduğunu bilmeni isterim. Ayrıca kavram kargaşasına düştüğümü düşünmüyorum; çünkü ben bu kaynakta bayağı bir araştırma yapmıştım. Alfa ve betanın tanımları bunlardı. Alfalar daha erkeksi, diğerlerini daha umursamaz bir yapıya sahipken betalar genelde sağlayıcı oluyor. Bunlar bildiğim şeyler. Makalelerde de bu yazıyordu.
Ben de diyorum ki, sırf bir kız tavlamak için başkalarını düşünen, yardımsever, iyi niyetli kişiliğimi değiştirmek istemiyorum. Çünkü ben hayatım boyunca bundan fayda gördüm ve beni ben yapan şey de bu. Böyle mutluyum emin ol. Kötü niyetli olmaya yönelik değişime kapalıyım. Teşekkürler.
Sonuçta iyi niyetli yapımı kimse kabullenemiyorsa, yalnız kalırım daha iyi.
Ben buyum. Kimsenin benim kişiliğimi değiştirmek gibi bir hakkı yok.
Ah bir şey daha söylemeyi unuttum onu eklemeden geçemeyeceğim. Evet içten içe iyi biri olduğumu görüp belki de birilerinin beni böyle kabul etmesini istemiş olabilirim. Ama sorularımda da farkındaysan bunu trol bir havada söylüyorum. Yani artık umrumda değil ki sadece sorduğum 2 soruyla da nasıl biri olduğuma dair "tam bir izlenim" edinemezsin. Yoksa bunu şikayetçi bir havada söylerdim. Bu kadar relax olmazdım yani. Ayrıntıları takıntılı olmam, sonuçta benim doğal yapım. Ben son şansımı denemiştim. İnan bana artık cidden umursamıyorum. Gözlerim açıldı bu konuda. Kariyer yapmış bir çok düşünür, ünlü kişiler bile yalnız. Sebebini az buçuk anlayabilirsin. Ben de öyle olup kendi yolumu çizicem. Son kararım. :P
Alfa kötülük yapabilecekken bunu yapmayıp iyi insan olan kişi demektir beta ise kötülük yapamayacağı için iyi insan olan kişi demektir. Kızlar yardım sever bir erkeğe ıy bu nasıl erkek demiyor zaten. Onlarda iyi erkek istiyor ama kötülük potansiyeli olan iyi erkeği seçiyor. Bir kadına nasıl bir erkek istediğini sorsan 40 tane "ama" kelimesini kullanır. Sert ama bana nazik, yakışıklı ama başka kızlara yüz vermeyen vs...
@Dance_with_Devotion bu durumda kavramlarda belirtilen serseri erkek tiplemesi, tam olarak "alfa" olmuyor. "Kötülük yapma potansiyeli olup da kötülük yapmayan" dedin. Karşısındakinin ne istediğini bile düşünmeyerek kendi kafasının dikine göre hareket etmek de oysaki bir nevi bu gruba giriyor ve burada bile karşındakinin halini düşünmediğin için kötülük yapmış oluyorsun. Ne ilginçtir ki kızlar bundan da etkileniyor. Mazoşist yapılarından kaynaklı olduğunu düşündüğüm bir şey bu da. Yoksa kızlar neden bundan etkilensin?
İlişki örneklerinde çok gördüm. "Sevdiğim bir çocuk var ama beni umursamıyor. Neden?", "Sevgilim neden bu kadar umursamaz davranıyor? (Arka planda hala onu çok seviyorum.)", "Sevgilim bana şiddet uyguluyor. Ama onu hala çok seviyorum.", "Beni umursamayan ama hoşlandığım bir erkeği nasıl kendime bağlayabilirim?" bla bla bla. Bu tarz ve benzeri sorular farkındaysan hep kadınların, böyle erkekleri kendine dikkat çekmesi adına olan sorular. Çünkü iyi niyetli oldukları için değil, mazoşist yapılarını tatmin edici olan potansiyele sahip oldukları için onları elde tutmak istiyorlar. Onları sözde "hayatlarının aşkı" olarak bile görüyorlar. Senin verdiğin linkteki istatistiksel araştırmayı bile dinledim. "40 tane partneri olan erkek" modelini tüm kadınlar nereden baksan kabul etmiş. Ama şöyle bir durum var, azınlık direkt "cinsel anlamda ve tuttuğunu koparan birisi olması anlamında iyi olması" sebebiyle kabul ediyorken çoğunluk "Evet onlar çok çekici, tuttuğunu koparan tiplerden, cinsellikten anlıyorlar ama elde tutamam diye korkuyorum." kafasında. Hepsi de aynı kapıya çıkıyor dolaylı ve doğrudan yoldan. Sence bu bile bir alfaya yatkınlık göstergesi mi? Yoksa alfa denilen şey, daha çok art niyetli, mazoşist kızları düşürmesini bilen kişilere mi daha çok deniyor? Bunu iyice bir düşünmek lazım aslında. Çünkü tanım tam olarak senin dediğin gibiyse ona bakılırsa ben de alfa sayılırım. Benim de gösterdiğim bir sert yönüm var ama her zaman uygulamıyorum. Gerektiğinde uyguluyorum. Çünkü gereksiz bir şekilde bu yönümü açığa çıkarırsam, karşımdaki kişiye kötülük yapmış olurum. Bunu da yapamam.
Kızların ilgisini çekmek, empati yoksunu, anlayışsız, art niyetli birisi olmayı gerektiriyorsa, o zaman benim için bir anlamı da yok.
Kötülük senin bakış açına bağlı. Bir kız arzuladığı erkeği elde etme sürecinden mutlu oluyorsa bu ona kötülük etmek midir? Süreç acılı olabilir ama acı kötü müdür? Oysa acı da hayatın bir parçası ve gerektiğinde olması gerekir. Ayrıca kadınlarda erkeğin baş tacı olmak istemiyorki. Seks yaparken kadınların dediklerine şahit oldun mu hiç? O sözler aslında kadının özünde istediği şeyler. Burdan anlatınca pek anlamlı gelmiyor olabilir bunu anlamak için Dövüş Kulübü filmini izlemelisin. Filmde acı, kadınlar, erkekler, dünya düzeni gibi konulara olan bakış açını değiştiriyor gerçekten.
Dövüş Kulübü'nü izledim ve oradaki durumun da gayet farkındayım. Ancak benim ideolojimde "kötülüğe tamamen yatkın olan" bu sancılı sürecin sonunda kadınları mutlu etmek, benim gözümde bir iyilik yolu değil. Yani "gerçek aşk" dediğimiz bu ütopik şey böyle yaşanmaz. Karşılıklı sevgi, karşılıklı saygı ve karşılıklı güven olacak ki sağlıklı bir ilişki olsun. Bir kere karşılık saygının s'si bile yok bu yolda. Bu da benim gitmek istediğim yola tamamen aykırı.
Evet. "Acı yoksa kazanç da yok." diye bir söz vardır. Ama bu konuda verilen çaba ve zahmet de zaten bir acı kategorisine giriyorken neden bir de üstüne biz darbe vuralım ki sırf onları etkilemek için? Sence de saçma ve ironik değil mi? Ben en azından böyle düşünüyorum.
Saygı ve sevgi anlayışın biraz masalsı gerçek hayatta böyle işlemiyor maalesef. Saygısız sevgisiz ol demiyorum ama hayalini kurduğun bir ilişki süreci gerçekçi değil. Tıpkı kadınların beyaz atlı prensi beklemesi gibi. Dövüş kulübünün amacı da erkekleri uyandırmak zaten. Toplumun ve bizim kendi kafamızda inşa ettiği iyi bir çocuk olursan her şey yoluna girer masalını yıkmak. Tabi senin hayatın bir keşiş gibi yaşayabilirsin ama bu gerçekleri de göz ardı etmemelisin bence
Gerçekleri göz ardı ediyor olsaydım, bunu asla fark etmez ve hala aptal gibi bu hayalin peşinde koşardım. Ama ben yalnızlığı seçtim. Şimdi anladın mı? :P
Senin de dediğin gibi. Benim aşk anlayışımdan tut da kişiliğime kadar her şey masalsı zaten ve kıymet bilmeyen hiç bir insanın kaldıramayacağı bir yükten ibaretim bu yüzden de. Hem kendi iyiliğim hem de toplumun iyiliği için yalnız kalmam daha doğru bir yol olacak gibi duruyor. Buna değer. Başkaları böyle davranıyor diye benliğimi değiştirmek istemiyorum.
Buna değmez.
Yine de verdiğin teknikler zaten etkili teknikler ve bunun farkındayım. Bana yardım etmeye çalıştığın için teşekkür ederim. Ancak hiç bir zaman bir kızı tavlayıp kendime çekmek için kişiliğimi değiştirmek gibi bir amacım olmadı. Olmayacak da. Sen de beni anla.
Saygılar o zaman ben teşekkür ederim
Rica ederim. Saygılar. 🙏
bu her kız için geçerli değil tabiki bir çoğunluğu kastettiğini biliyoruz ama aslında bu böyle değil. bırak kendileri gibilerle takılsınlar o zaman ne kastın be kardeş göz göre göre kötülük görüp ağlar sızlarlar olay bu sen dert etme biraderim
"Sözde aşk" umrumda bile değil. Ama belki son bir umut vardır diye düşünmüştüm. Bir daha asla kimseye yüz vermem be bro. :P
Hak etmiyorlar çünkü.
hayır yüz ver tabi de '' hak edene'' :)
Kimsenin hak ettiğini düşünmüyorum. Son şansımı denedim.
abi iyi misin ya yaşın kaç erdin mi senden geçti mi ne bu umutsuzluk ne dökeyim kafana ne yapayım söyle saksı mı atayım buzlu su mu dökeyim sana napalım ne :D
Ya bak benim yaşadıklarımı bir bilsen kimseye güvenmeme sebebimi direkt anlarsın. Neden geri getirmeye çalışıyorsun ki? Bak istisna olan iyi niyetli kızların varlığına hala inanıyorum. Ama herkesin iyiliği için bir ilişki istemiyorum.
İnsanlar rolcü olmuş. Benim rolcülerle işim olmaz.
Hele hele umursamaz, serseri, gizemli ve cool takılan kişiler peşinde koşan kızlarla asla işim olmaz. Rüyalarında görürler. Bir ilişki olmadan da yaşayabilirim. Hayatıma girip de "Bir kadına ihtiyacım olduğunu" zanneden tüm kadınlar da bunu kafasına sokacak. 😛
haklısın benim de aynı şekilde ben de sevmiyorum yapmacıklık böyle saçma sapanlık falan kendin ol yeter agaaa heyle beyle bir dellendirdin akşam akşam yapma efkarlanıyom
Geçmişini hatırlattığım için özür dilerim. Ama gerçekler bunlar. Yaşadığımdan biliyorum.
şu an seni nasıl normal hale getirebilirim diye düşündüm bi an. eyle beyle bişilr
Getiremezsin. O güveni vermen için deli gibi çabalaman lazım. :P
O çabaya da girecek kimse yok.
ahahaha çıkmaz sokak gibisin kardeşim kafamı buluyon benle
Dalga geçmiyorum. Çıkmaz sokağa girdin bile, tek dönüşün geri vitese takman. :P
sonunda niye o emoji var
yaşın başın kaç ki ahahha
Durumu tamamen dalgaya aldığım için sonunda o emoji var.
Ayrıca akıl yaşta değil baştadır. 19 yaşında olmam, sana ne kazandıracak? Dalga mı geçeceksin? Bir kazancı olmayacak sana emin ol. :P
hmmm anlaşılıyo zaten ya neyse uzatmanın manası yok biliyosun sıkma canını mşlyar tane insan var hatta insandan bol ne var bak dünya felakete sürükleniyor hep insanlar yüzünden doğa da mahvoldu dönüyorsa da bu dünya iyilerin hatrına o kadar
Ben yalnız yaşayarak da hayatımı sürdürebilirim. Dostlarım ve ailem gibi gördüğüm insanlarla mutluyum. Teşekkürler.
ben de öyle düşünüyorum. illa sevgili eş olacak diye bir kaide yok. çıkarsa da çıkmazsa da her şeyin hayırlısı olsun yolun açık umutların sonsuz olsun kendine çok iyi bak kardeşim iyi geceler
Beni boş ver. Umarım senin karşına iyi biri çıkar. Benim gibi birisine çıkacağını beklemiyorum. İyi geceler. Senin de yolun açık olsun. Allah sana ömür boyu mutluluk nasip etsin. 👋
tanımadığım birinden dualar almak ne güzel. sağ ol. senin de öyle. musmutlu ol.
Cevap
2Cevap
Kızlara has değil, erkeklerde yapıyor bazen. İnsanlar çeşit çeşittir. Genelde rekabetçi olurlar. Kolayı görünce sevende oluyor bazen.
Onların rekabetlerine tüküreyim. Gerçek aşkı öldürmüşler.
Sevgi değişik bir şey, herkes bilemiyor.
Aslında yaşamayı doğru bilmiyorlar. Bilseler anlardılar...
Altdaki şarkıyı dinlemeye geldim izleyiciyim 😅
😂😂😂
Günlük dozumuzu alalım.
"Sözde aşk" ile bunları izleye izleye dalga geçerken keyif alıyorum. Bağımlılık etkisi olması da cabası. 😛
Belki sorun senin düşündüğün gibi gizem veya iyi niyetle alakalı değil. Bunu kendisine sormalısın
Kendisine sormama gerek kalmadı. Gereken tüm cevapları aldım ve verdiği izlenim bu.
1 gün "Deli gibi aşık olduğunu" söyleyip ilgisini belli eden bir kız, ertesi gün nasıl "Söylediklerimin hepsi ironiydi?" diyebilir. "Sarhoştum hatırlamıyorum." sözleriyle aynı kapıya çıkmıyor mu bu?
Dengesiz birisidir ya bilemiyorum ya da başkasını bulmuştur burcu ne bu kızın? İkizler oğlak falansa normal
Burcunu bilmiyorum. Umrumda da değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?