Önceden hata yapıp birkac kez içmiş. Ama daha sonra farkına varıp bırakmış. Aslında ne kadar güzel bir kalbi olduğunu ben biliyorum ve görüyorum. Namazında olan biri çok güveniyorum seviyorum. O da beni çok seviyor. Ama annesiyle birkaç senedir arası bozuk ve konuşmuyorlar. Aynı evin içinde bile sevgilim yemeğine kadar her şeyini kendisi yapıyormuş. Hatta ben söyledim diye gidip annesiyle konuşup barışmaya bile çalıştı ancak kadın taş kalpli sanki dinlemiyor bile. Evlatlıktan silmiş gibi resmen. Benimle bir daha konuşma diyor. Bugün doğum günüydü diye keşke hiç doğmasaydın diye söylenmiş. O da haliyle morali bozuk.. annesiyle kavga edip kapıyı kırdığını söyledi. Ya üzülmesini istemiyorum üstelik annesi birde. Aslında kadında tamamen suç. Ama bir ara düşündüm annesini sevmeyen biri beni sevebilir mi diye. Ön yargılı olmak istemedim çünkü bu onun hatası değil. Ben annesinin yarattığı boşluğu doldurmak istiyorum sadece. Sizce olur mu dersiniz annesi neden böyle katı
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen kim sana ne kadar anlatirsa o kadar bilebilirsin, annesinde suç deme o yuzden nerden biliyorsun kadindan dinledin mi? Sevgilinin soyledigi kadarini biliyorsun. İnsanlarin herkesle ilişkisi cok farkli, evlatliklari farkli, arkadaslik iliskileri farkli, sevgililikte farklilar, bir insanin birden fazla yuzu var bilemezsin
Bilmiyorum haklı olabilirsin. Ama başka türlü öğrenemem şu an bunları. Onun anlattıkları kadar biliyorum. Ama öyle kötü biri değil asla. Çok güzel bir kalbi kişiliği var. Ablasıda beni biliyor. Aynı zamanda aşiretler ve durumlarıda iyi. Ailede sadece annesiyle arası bozuk
Dedigim gibi iste sana cok iyi olabilir ama belki annesine karsi oyle degil? İnsan kendi hayat verdigi birisine kolay kolay sırt doner mi karsilikli hatalar vardir. Kendi sevgilimi örnek vereyim dışarı karşı gerçekten cok terbiyeli nezaketli birisi, herkes cok sanslisin hem yakisikli hem cok duzgun birisi vs gibi yorumlar yapıyorlar. Sen de
tanismis olsan sasirirsin. Ama bana karsi disardan gorundugu gibi birisi degil, cok kaba davranıyor küfürlü konuşuyor, kendisi psikolog insan ruhundan en iyi anlamasi gereken insanlardan birisi ama benim psikolojimi kismen bozdu. Sevdigim icin anlasmaya calisiyorum. İnsanlar farklilar dedigim gibi
Kendiside bunu söylüyor hep aslında etrafindakilere karşı sert davranıyor soğuk biri. Ama bana karşı tam anlamıyla kedi gibi oluyor diyebilirim😂 kuzenleriyle fslan ortak konuşuyoruz mesela onlara karşı mesafeli. Ama kimse onun benimleyken ne kadar değişik biri iyi olduğunu bilmiyor mesela. Belkide anlatmadığı şeyler vardır veya hatalı olduğu. Ama ben güvenip ondan birgün anlatmasini bekliyorum. Yani sebebi vardır elbet. Ama kötü biri olmadığını düşünüyorum.
Bu arada başkalarının yanında aslaa küfür etmez ve ettirmez. Yani başından beri öyleydi. Ortamda kız varsa vs dikkatlidir. Namazında olan biri yani. Ama dediğim gibi bu konularda çok dikkatli bana asla küfür etmez.
Benimki de kimsenin yaninda etmez erkek arkadaşlarının yaninda bile ettigini duymadim disardan tam bir beyefendi ama bana farklı iste ayı gibi davranıyor 😕 aile iliskilerine oek müdahil olma bosver anlatmak isterse anlatir istemezse de anlatmasın. Kimsenin boşluğunu kimse dolduramaz sen sevgilisisin oyke de davran
Haklısın pek karışmak istemem😊 hem ailesiyle arası bozuk diye bana karşı kötü olacak diye birsey yok yani. Zamana birakmak istiyorum. Ama asiri sinirli ve katı biri galiba. Ufaktan birkac kez soyledi ama bilmiyorum.
Eminim sana anlatamadığı şeyler vardır hic bir anne yoktan sebeplerden böyle yapmaz
Haklısın. Bu arada çalışmadan para kazanıyor ama baya iyi kazanıyor. Sordum o kadar illegal islermi diye ama gram anlatmıyor. Bana istemeden arada hediyeler alıyor mesela ama nasıl oturduğu yerden kazanabilir bir erkek? Ona takılıyorum. Kuzeniyle yapıyorlarmış beraber galiba ama kötü birşey olmadığını söylüyor. Annesiyle arasının bozuk olmasına bu sebep olabilir mi acaba birazda
Bu olabilir cok farkli şeyler olabilir ama eminim anlatamadığı şeyler vardır kimseye güvenme derim 2 yüzlü biri gibi duruyor ama özünde iyi olabilir ona bisey diyemem
Peki teşekkürler😊