Aşk İlişkileri Beni kullanan sevgilime karşı nasıl davranmalıyım? novel Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Normal sevgililik istedim ama duygularımı kullanarak benimle yattı. Sonra da benden uzaklaşmaya başladı. Senden alacağımı aldım, seni kullandım diyerek beni üzdü bu durumda ona nasıl davranmalıyım? Beni kullanan sevgilime karşı nasıl davranmalıyım? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Birazda siz üzülün bir şey olmaz geçer 1 haftaya fkfkf 1 1 Yorumla novel +1 yıl Valla kötüymüş be 🤣🤣 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Duygularını kullandığı için ona teşekkür etmelisin , güzel bir geceydi mersi de 2 2 Yorumla novel +1 yıl ne güzel dedin canom :) PiLLy_BheBek +1 yıl 🥰
Kamelyalı_Kadinnn Takip Et Master Yaş: 106 , eic 77% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ay çok güldüm djdjdi oh olsun sende canını yaktiklarina satarsın 2 2 Yorumla Kamelyalı_Kadinnn +1 yıl Sayarsin 😂 Yorumla novel +1 yıl Sayıcam da sayılar tutmuyor bana yine lazım 🤣 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı. İzlediğim bir Ayhan ışık filmindeki replikte ''Seninle babandan intikam almak için yattım'' dediydi. Artık sende benzer birşey dersin 😄😄 2 5 Yorumla novel +1 yıl buna benzer bir şey bulmalıyım :) Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl Bunu desen diye düşünüyorum ama babasından neyin intikamı alınacak 🙂Filmde baba, Ayhan Işık'a iş konusunda kazık attıydı 😄🙂 Yorumla novel +1 yıl Bu olmaz tabi. Benim işiöe yarar olmalı 🤣 Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl Bir kılıfa uydurursun artık kendi işine yarar şekilde 😄😄 Yorumla novel +1 yıl Keainlikle 😊 Yorumla
Hissiz72 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kim o hemen göster konum at gidelim olmaz böyle nikâh şart oldu olmaz böyle novel olmaz bunu temizlememiz lazım 🤨🤨🤨🤨🤨🤨🧐🧐🧐🧐🧐😁😂 1 7 Yorumla novel +1 yıl Konum saat kulesi koşşş 😆😆 Hissiz72 +1 yıl Hemen geliyorum 😁😂🥳🥳🥳🥳 novel +1 yıl Dur gızz gece yasak var. Yarın gel 🤣 Hissiz72 +1 yıl Olmaaaazzz benim kardesime kimse yamuk yapamaz 😁😂😂 novel +1 yıl Cansın ya işte bu 🤣🤣 Hissiz72 +1 yıl Eyvallah sen de öylesin kardeşim 🤜🤛😁 novel +1 yıl Teşekkür ederim can :)
Zlatan_red Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl peçete muhabbeti ya😂😂 kaliteli bir peçeteyim de😂😂 1 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Ne halin varsa gör de en iyisi hiç sana yapılır mı bu😬🤦♀️😂 1 10 Yorumla novel +1 yıl Valla ya hem de bana. Kaya kaya ayrılıcam :D 54srp +1 yıl Hiç olacak şey değil ama olmuş artık. Olmuşla ölmüşe çare yokmuş😬😬 ayrıl gitsin. Ancak öyle değerini anlar senin 🤭🤭 novel +1 yıl :) değerimi anlatacağım şaşıracak 54srp +1 yıl Çok şaşırt hemde. İycene şaşkına dönsünde ben ne yaptım desin 😂 novel +1 yıl Kız valla aklıma kötü kötü şeyler geliyor ya :D bugün fırlamalık full üzerimde :D 54srp +1 yıl O zaman XXXL fulle 😂😂 novel +1 yıl uysss tam benlik şekerim bam bam :) 54srp +1 yıl Biliyorum şekerim o yüzden fulle dedim 😂😂 novel +1 yıl Hoppaaa :D 54srp +1 yıl tse2.mm.bing.net/th
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı. Ablana, teyzene, halana.. vs şikayet et alsınlar aklını başından o rezilin. 2 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl benim kıymetimi beni kaybettikten sonra anlaması hiç bir şey ifade etmez 1 0 Yorumla
Coiffeur34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kullanma klavuzu ver okusun okusun yazsın pp de iyiymis 😀 1 0 Yorumla
Maiddetta_W Takip Et Xper 2 Yaş: 40 +1 yıl Önce kullanacağın yola göre vitesi ayarlaman lazım.Arazi mi yoksa düz asfalt mı? 1 1 Yorumla novel +1 yıl bodoslama dalarım ben medi Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Atağa geç sende onun duygulariyla oyna :)))) 1 3 Yorumla novel +1 yıl Hem de halay çekeceğim :) Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Lfjsjfjd:))) Yorumla novel +1 yıl mendili kap gel :D Yorumla
Depresif-_-Polyanna Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 71% +1 yıl Sende onla yatt😂😂😂😂 1 5 Yorumla novel +1 yıl ule varya bu mantıklı aslında öyle olmaz böyle olur diye :) Yorumla Depresif-_-Polyanna +1 yıl Ahahahaha😂😂😂 Yorumla novel +1 yıl fikir için teşekkürler efem :D Yorumla Depresif-_-Polyanna +1 yıl Ahh ne demekkk😂😂😂 Yorumla novel +1 yıl bilmem ne demek ama güzeldi işte :D Yorumla
lKahin Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Seni bir peçete gibi kullandı yani öyle mi :d 1 0 Yorumla
Hayat-Güneşi Takip Et Master Yaş: 44 , eic 32% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Desene kullanıldın?Abbovvv.🙊 1 0 Yorumla
Trinity007 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hadi canım... 😉 👍 🤣 1 0 Yorumla
İlyysd Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Cinsiyet mi değiştirdiniz 🙄 2 7 Yorumla novel +1 yıl neden erkekler yapamaz mı böyle Yorumla İlyysd +1 yıl Hep yattıktan sonra erkekler böyle yapar ya hani Yorumla novel +1 yıl evet genelde öyledir. Ama her erkek aynı değil işte. Yorumla İlyysd +1 yıl Evet sasırdım bende yani Yorumla novel +1 yıl fark ettim :) Yorumla İlyysd +1 yıl Ya bence takma siktr et siniri bozmasın Yorumla novel +1 yıl Yapacağım şeyde o gibi Yorumla
Bikız99 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sen de onu kullan 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Birazda siz üzülün bir şey olmaz geçer 1 haftaya fkfkf
Valla kötüymüş be 🤣🤣
Duygularını kullandığı için ona teşekkür etmelisin , güzel bir geceydi mersi de
ne güzel dedin canom :)
🥰
Ay çok güldüm djdjdi oh olsun sende canını yaktiklarina satarsın
Sayarsin 😂
Sayıcam da sayılar tutmuyor bana yine lazım 🤣
İzlediğim bir Ayhan ışık filmindeki replikte ''Seninle babandan intikam almak için yattım'' dediydi.
Artık sende benzer birşey dersin 😄😄
buna benzer bir şey bulmalıyım :)
Bunu desen diye düşünüyorum ama babasından neyin intikamı alınacak 🙂
Filmde baba, Ayhan Işık'a iş konusunda kazık attıydı 😄🙂
Bu olmaz tabi. Benim işiöe yarar olmalı 🤣
Bir kılıfa uydurursun artık kendi işine yarar şekilde 😄😄
Keainlikle 😊
Kim o hemen göster konum at gidelim olmaz böyle nikâh şart oldu olmaz böyle novel olmaz bunu temizlememiz lazım 🤨🤨🤨🤨🤨🤨🧐🧐🧐🧐🧐
😁😂
Konum saat kulesi koşşş 😆😆
Hemen geliyorum 😁😂🥳🥳🥳🥳
Dur gızz gece yasak var. Yarın gel 🤣
Olmaaaazzz benim kardesime kimse yamuk yapamaz 😁😂😂
Cansın ya işte bu 🤣🤣
Eyvallah sen de öylesin kardeşim 🤜🤛😁
Teşekkür ederim can :)
peçete muhabbeti ya😂😂 kaliteli bir peçeteyim de😂😂
Ne halin varsa gör de en iyisi hiç sana yapılır mı bu😬🤦♀️😂
Valla ya hem de bana. Kaya kaya ayrılıcam :D
Hiç olacak şey değil ama olmuş artık. Olmuşla ölmüşe çare yokmuş😬😬 ayrıl gitsin. Ancak öyle değerini anlar senin 🤭🤭
:) değerimi anlatacağım şaşıracak
Çok şaşırt hemde. İycene şaşkına dönsünde ben ne yaptım desin 😂
Kız valla aklıma kötü kötü şeyler geliyor ya :D bugün fırlamalık full üzerimde :D
O zaman XXXL fulle 😂😂
uysss tam benlik şekerim bam bam :)
Biliyorum şekerim o yüzden fulle dedim 😂😂
Hoppaaa :D
tse2.mm.bing.net/th
Ablana, teyzene, halana.. vs şikayet et alsınlar aklını başından o rezilin.
benim kıymetimi beni kaybettikten sonra anlaması hiç bir şey ifade etmez
Kullanma klavuzu ver okusun okusun yazsın pp de iyiymis 😀
Önce kullanacağın yola göre vitesi ayarlaman lazım.
Arazi mi yoksa düz asfalt mı?
bodoslama dalarım ben medi
Atağa geç sende onun duygulariyla oyna :))))
Hem de halay çekeceğim :)
Lfjsjfjd:)))
mendili kap gel :D
Sende onla yatt😂😂😂😂
ule varya bu mantıklı aslında öyle olmaz böyle olur diye :)
Ahahahaha😂😂😂
fikir için teşekkürler efem :D
Ahh ne demekkk😂😂😂
bilmem ne demek ama güzeldi işte :D
Seni bir peçete gibi kullandı yani öyle mi :d
Desene kullanıldın?
Abbovvv.🙊
Hadi canım... 😉 👍 🤣
Cinsiyet mi değiştirdiniz 🙄
neden erkekler yapamaz mı böyle
Hep yattıktan sonra erkekler böyle yapar ya hani
evet genelde öyledir. Ama her erkek aynı değil işte.
Evet sasırdım bende yani
fark ettim :)
Ya bence takma siktr et siniri bozmasın
Yapacağım şeyde o gibi
Sen de onu kullan
Çek sıktırı aggaaaa