Sevgilim beni kullanıyor ne yapmalıyım?

Lütfen hemen yargılamayın beni, gerçekten çok seviyorum gerçekleri zar zor görebildim. 3 buçuk yıllık bi ilişkim var. İlişkinin başlarında sevdiğini hissediyordum ama şimdi hissetmiyorum. Ona da söyledim çok kez kavga ettik bu konudan ama çok sevdiğini, hissettiremediğini söylüyor bende ona inanıyorum mecburen. Ama mesela nerdeyse hiç konuşmuyoruz. 2-3 günde bir yazar yazdığında da buluşalım der ya da konu cinselliğe gider bende öyle olunca sinirlenip konuyu kapatıyorum artık. Buluştuğumuzda da yakınlaşıyo ellemeye çalışıyor. Daha önce ayrılmak istedim ama seviyorum gerçekten ayrılmak istiyorsan gel yüzüme sevmediğini söyle falan diyor. Beraber yaptığımız hiçbir aktivite yok. Yakın arkadaşlarıyla aram iyi değil ve ilişkimizi kimseye o yüzden söylemiyor. Hiç konusunu açmadım ama o yüzden olduğunu biliyorum. Hiç kıskanmıyor. Ayrılmam gerekiyor sanırım, kullanılıyorum. Ama gerçekten çok çok seviyorum. Gerçekten beni sevmesi için yapabileceğim hiçbir şey yok mu? Çok üzgünüm. Kendimi gerçekten iğrenç biri olarak görmeye başladım ama onu kaybetmek istemiyorum sadece sevmesini istiyorum çaresizce
Sevgilim beni kullanıyor ne yapmalıyım?