sevgilim astsubay evlenmiş boşanmış çocukları olan biri çocuklarda küçük değil üniversiteye gidiyorlar - sevgilimle ben hediye alsam o daha ucuz bişey alır - parasını hep çocuklarına ve eski karısına veriyor onların her istediğini alıyor - bana bişey almaz alsada çok nadir - evlenince ailen ev versin orada oturalım diyor - bana istediği şeyleri aldırıyor bunun gibi şeyler yapıyor? böyle bir sevgiliyle evlemeliyim? benden yiyor ailenin sana verdiği paradan bana şunu alsana diyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yani soruyu görünce ve soru detayını okuyunca gerçekten şok üstüne şok geçirdim. Pardon ama siz bu adama nasıl tahammül edebiliyorsunuz? Apaçık sizi kullanıyor, iyi niyetinizi suistimal ediyor. Hem çalışıyor, parayı başkalarına yediriyor sizden de para söğüşlemeye uğraşıyor. Üniversiteye giden çocuklarına falan harçlık vermesi tamam da ailenizin size verdiği paradan bana şunu al, bunu al demek ne demek ya? Eğer soru trol değilse, sizin adınıza gerçekten çok üzüldüm. Ben olsam böyle biriyle daha fazla zaman kaybetmezdim..
340 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTroll müsün değil misin bilemiyorum ama hakkaten hemcinslerimde böyle slaklar da yok değil.
Adam açık oynuyor ve sen bunu göremiyorsun ya da inanmak istemiyorsun. 2 çift tatlı söze kanma çok bariz belli seni sömürmek niyeti ki yapıyor bunu.
Ailenin maddiyatını sen neden elin adamına kullandırtıyorsun? Bir de evlilikten bahsediyorsun. O da şüpheli hoş sen ailenin parasını o erkek bozuntusuna yedirtmeye niyet edersen tabi adam sana ailen ev alsın oturalım der..
Bazıları gerçek yüzlerini evlenmeden önce göstermezken bu erkek bozuntusu sana gösteriyor gerçekleri ama sen hala soruyorsun. 🤦♀️
Özetle böyle biriyle evlenilmez varsayalım evlendin sonu hüsran iyi düşün taşın doğru insanları hayatına sok.!190 Yorumla
merhaba, böyle bir erkekle evlenilmez, belli ki sevgilin senin paranı yemeyi seviyo ve seni para için kullanıyo böyle erkeklerden uzak dur, bu tür kişilerin amacı başka insanların parasını yemek ve onlarla eğlenmektir o çocukla evlendiğin zamanda sana para harcatır böyle kişiliksiz erkeklerden bir cacık olmaz o yüzden aklın varken uzak dur ve sil onu hayatından kendine uygun seni üzmeyen, yıpratmayan, saf yerine koymayan birisiyle sevgili ol ayrıca kendini kullandırtma ona en yakın süredede hayatından çıkar!
00 Yorumla
Seni sömürecek bu, limon gibi suyunu sıkar atar dikkat et buna, iç güveysi gelecek aileye girecek herşeye sahip olacak sanki, öyle bir hava sezdim bunda, ben anlarım hiç tekin biri değil hiç, eski eşine ve çocuklarına senden alıp yedirecek, seni bitirecek sonrada ayrılacak bence bu kişi, dikkat et yani hiç güven vermedi, kendi maaşı var sonuçta, birde evlenmeden ev istiyor, hesap kitap yapıyordur bu kafadan, içime hiç sinmedi benim vallaha güzelim, yinede sen bilirsin istiyorsan evlen, ama benim fikrim bu.
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
129
Cevap
139Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, ne yazık ki sizi açık açık kullanıyor yani hakikaten bunu göstere göstere yapıyor. Böyle birisiyle hayatınızı birleştirmek gibi bir hata kesinlikle yapmayın ve sizi kullanmasına müsaade etmeyin. Şahsen ben bunu sezseydim kesinlikle ayrılırdım yani sizi maddi bir kaynak olarak görüyor. Bunu da aşk, sevgi kılıfına uydurup yani tabiri caizse size bir oyun oynuyor ve bu oyunu kurallarına göre oynamayı tercih ediyor. Dolayısıyla böyle bir insanla tamamen yollarınızı ayırmanızı ve sizi gerçekten sevecek, değer verecek, maneviyatı ön planda tutabilecek samimi bir insanı hayatınıza almanızı tavsiye ederim. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
80 Yorumla
+1 yılSende reddedemiyor musun yani "Bunları sende alabilirsin" diyemiyor musun "Kendi paranla al paran yoksa git bir iş bul ben senin kölen değilim para sıçmıyorum." Demek çok mu zor? Yani en basitinden "Git kendin al ben sana para vermek istemiyorum ve o dediğin şeyleride almak istemiyorum kendi paran var kendin alabilirsin" de yani bana şunu al yok şunu al dedi diye hiç görmemiş gibi alma reddetmesini bil. Sen önceden tavrını koymazsan Evlendikten sonrada "Ya şimdi şundan bunu istesem nasıl olsa hayır diyemeyecek en iyisi istiyeyim ne olacak hem parada cepte kalmış olur" der. O yüzden önceden bu tavrı yok. Yani demek istediğim şu eğer bu almanı istediği şey kendisine çocuklarına (varsa tabi) ve kendini yararlı birşeyse tamam al. Ben hiçbirşey alma demiyorum ama gereksiz abuk subuk birşeyse alma yani yokuda bilmesi lazım. Yoksa çocuk gibi üstüne çıkar. Yani demem o ki önceden tavrını belirt. Bak bu yazdığım şeyi köprüden önce son çıkışmış gibi düşün. Olmuyorsa ayrıl evlenme.
00 Yorumla
+1 yılSizde " paramı yiyor" hissi uyandırdıysa , durum ciddi görünüyor. Oturup ciddi bir konuşma yapılmalı. Onun hatalarını ve hoşunuza gitmeyen şeyleri ona belirtmelisiniz. Belki farkında değildir. Hatalarını farkedip düzeltmek için çaba görürseniz hala umut var demektir. Ama uyarmanıza rağmen aynı şeyler sürüp gidiyorsa ilişkinizin önünde ki tünelin ucunda pek ışık göremiyorum.
00 Yorumla
+1 yılAdam seni soyuyor resmen
ne diye evleneceksin yahu
üzerinde olanları da almak için sanırım:)
bilemedim kusura bakma hakaret etmek istemiyorum ama
kullanıldığını fark etmek çok mu zor?50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Anladığım kadarıyla senin çocugun yok o zaman neden kendini böle bi riske atıyosun bak ömür boyu eski eşiyle görüşücek çocuklardan dolayı sürekli maddi manevi bi zorluğun içinde olcaksın yani sen bilirsin ama bence dertsiz başına dert alıyo gibisin bende evlenmek istiyom hiç evlenmedim ama büyük konuşmayım ya benim gibi bekar ya da dul olsada çocuksuz biriyle evlenirim
20 Yorumla
+1 yılMerhaba, bu kişiden derhal ayrılman iyi olacak. sürekli karşı tarafa para harcamak zorunda değilsin resmen seni kullanıyor. Ileride evlenirsiniz evde oturunca bütün yükü sana yığacak birine benziyor. Yaptığı çok kötü kullanıyorsun ileride de ayrılırsa yaptıkların harcadiklarin sana dert olacak. Arkana bakmadan bitir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bunu sormanız bile hata bana kalırsa. Apaçık herşey ortada zaten. Bunun kararını siz vermelisiniz. Bu durumdan rahatsız değil, memnunsanız devam edebilirsiniz. Karakteri yeteri kadar ortada bir an önce yollarınızı ayırsanız bu sizin için daha iyi sanırım.
10 Yorumla
+1 yılYok artık bu kadar şeyi yapan bir adamla evlenmeli miyim sorusunu sormak bile saçma olur yani.. Kaç kurtar kendini. Keyifli geceler..
21 Yorumla- +1 yıl
Kurtarmaz bak görürsün yarın seviyorum diye güncelleme yapar
Tatlım sen ne yapıyorsun kendine gel senden bir şey isteyen değil seninle birşeyler ortak yapan biri ile birlikte olabilirsin. sosyal statün üzerinden fayda sağlamak anca çıkar ilişkisinden başka bir şey değildir hayatını daha düzgün biri ile geçir sana tavsiyem.
00 Yorumla
+1 yılYa sen salak misin niye para yediriyorsun adama hem ne hadle o sozleri söylüyor. Sen onun parasini yemelisin. Bu saatten sonra sen talep et ayar çek bundan sonra tek kuruş yedirmek yok adama da de "benden bir sey bekleme buna hakkin yok hem ailem de ev vermeyecek" kadın gibi ol senin adına utanıyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılBen senin yerinde olsam ayrilirim. Seni inek yerine koymuş sagiyor her turlu etinden sütünden faydalanıyor. Evlenince de aynisi devam edecek belki daha fazlası da ne demek ailenin bize ev alsın. Onur olur biraz adamda. Eskilere gelince yağdır yeniyi iliğine kadar sömür. Ayrilmazsan mutsuz olacaksın unutma. Kırmadan hakaret etmeden ayrılmanın yolunu bul. Seni kolay kolay bırakmak istemeyecek.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiye maddiyat girmesi çok çirkin bir durum.
Sizi bu kadar rahatsız eden, gözünüze batan bu durumlar varken evlenmeniz doğru olur mu, bence bu sorunları kafanızda çözmeden evlenmeniz yanlış olur. Çünkü şu an böyleyse evlenince olaylar daha kötü olacaktır ve siz daha çok yıpranırsınız.
Kendinizi kullandırmayın derim. Ama yine siz bilirsiniz tabii.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı.
+1 yılKız ma l misin😒😒Vallahi sinirleniyorum hemcinslerime ya niye bu kadar embesil meraklisisiniz ya:(
Biz kızlar demeyiz "bize şunu al bunu harca " diye. Az onurlu olur insan ya az erkek olur , kızdan keyfi maddi şeyler istemek ne .40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah korusun ayyy çok korkunç yani bence her şey ortak olmalı ne erkek ödemeli ne kadın tabi eğer çok zenginseniz maalesef bazı koşullarda siz ödemek zorunda kalabilirsiniz ama eğer maddi olarak aynıysanız ya da çok küçük farklar varsa lütfen yani kimse kimseden bu derece iyilik beklemesin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuklarına para vermesini anladım da eski karısına neden hâlâ para veriyor her istediğini aliyor? Kastettiğin şey eski karısına tazminat vermesi değilse eğer o kısmı çok sakat. Demek ki eski karısına karşı hâlâ mesul hissediyor kendini , koruması ve sevgisi hâlâ devam ediyor yani. Çocukları küçük değil ki eski karısına para vermesi gereksin üniversite çağında diyorsunuz.
00 YorumlaŞu an sülük gibi üstünde zaten evlenme, ayrıca evlenmiş boşanmış erkeklerin parası demekki hep kadınlarına gidiyor çünkü askeri işler hep yüksek maaş olur adamlar canlarıyla uğraşıyor sonuçta.
20 Yorumla
+1 yılvalla ciddi iseniz senin paran benim param olmaz olmaması lazım ama onu al bunu al demesi hoş değil hani bi al demek var bi de almanı ima etmek var ama seni kullanıyor gibi seninde ne işin olur öylelerinle yaşın kaç bu arada
00 YorumlaOo gitsin parasını eskisiyle yesin bana gelince parası yok çocuklarına olabilir eskisine para yedirmek asla kabul etmem.! Eskisiyle parasını yerken benim Olan paramı ona yedirmem..! Evlenme öyle bir adamla evlenilmez 🤦♀️🤷🏼♀️
00 Yorumla
+1 yılAllah aşkına adam rahat rahat utanmadan yüzsüzlük yapıyor sana ve sen hala devam mı ediyorsun. O kendine bankamatik birini istiyor, kendi harcamasın başkası alsın, versin hep ona.. Senin üzerinden geçinip senden alacağını da alır seni yollar, kendi yapmışcasına da eski eşine geri gider, güle oynaya harcarlar artık, sende ağlaya sızlaya arkalarından bakarsın.🤦♀️
10 Yorumla
+1 yılParasını yediren erkekle evlenilmez düşünsene şimdi yedirse sana bunu alışkanlık haline getirse ileride evlendiğinde de bunu yapar ve saga sola para yedirir bence evlen eli sıkı erkek seni zengin eder. Ve kaldı ki ona da hak ver maaşının 1/3 ile nafaka ödüyor yani en aşağı 2000 lira eder bu.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılevlenmek mi? bırak hayatını heba etme çocukları ve adam yapışıcaklar sana muhtemelen maddi durumun iyi her açıdan sömürücekler seni
12 Yorumla
Soran+1 yılbenim kendi param yok ailemin verdiği para var
- +1 yıl
tamam ama sonuçta paran var bir şekilde o kendi parasını eski karısına veriyor ve senden hediye mi istiyor 2 dakika yanında durman hata
+1 yılBir erkek benden anca evlenince para alabilir. Oda eğer birşeyleri ortak yapacaksak. Kendini kullandırtma. Ben böylelerine erkek bile demem.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılBence yazdığını tekrar okumalısın zaten evlenmeli misin evlenmemeli misin orada acıkca yazıyor, sadece yüksek sesle kendine okumalısın🍀
20 Yorumla
+1 yılAskerlerde nedense böyle şeyler oluyor, birkaç yıl önce bir kız arkadaşımın başına da benzer bi olay geldi...
Çocuk paraya ihtiyacım var dedi, bizim kızda bu bi güven testi acaba dedi gönderdi parayı ama aslında geri dönmeyecek bir paraydı...
SALAKLIK yapmayın rica ediyorum !00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYok artık daha neler. Seni ayakta uyutup sömürüyor. Ayrılmak için ne bekliyorsun. Sülalecek 5 parasız kalmayı mı?
Paranı yemek için birlikte işte ne kadar safsın.00 Yorumla
+1 yılAdam resmen dünyaya birilerini sömürmek için gelmiş astsubay olmuş kaç küsür yaşına gelmiş ama yaptığı insanca değil bence boşandığı eşide bu nedenle ayrılmış olabilir
00 Yorumla
+1 yılİlişkiler 2 kişi arasındadır ve karşı tarafın niyetini ancak sen bilebilirsin, bazı erkeklerin paralı kadınların parasını yemek gibi davranışları oldugu bilinen birşey, keza kadınlarda zengin ister hep, kadın erkek parası yiyebilir ama erkek yiyemez yaklaşımı yanlıştır, hayat müşterektir.. Niyeti iyiyse neden olmasın, ancak sürekli bir telebin olması altında pek iyi niyet olmadığı düşüncesi doğuruyor.
00 YorumlaBide üstüne seni s*ksi idi ama eminim yapıyor böyle bir evlilik te nasıl mutlu olursun arkadaşım tek boşanan omu git başka birini bul evlilikse amacın adam seni yiyor onuda ömür boyu diğer kadın yer sende böyle bir topa girdiğin için köpek gibi pişman olursun k. bakma fikrim bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçıkça söylüyorsun zaten benim paramı yiyor diye ki öyle gözüküyor bence bu konuyu konuşmalısınız hele ki evlilik gibi ciddi bir şey düşünüyorsanız. Hayat müşterektir , tek taraflı olmaz bence para konusu da aşk sevgi konusu da. İki tarafta aynı özveriyi göstermeli🙂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılakıllı adammıs çıkarsında testislerinde gölgelenelim.
sen gibi hanım kızlarımız biz kullarınada denk gelmez.10 Yorumla Daha sevgiliyken şunu al bunu al diyen adamdan koca olmaz, olmamışta zaten.. Gözünü açman için tüm parayı hiç etmesi mi gerekiyor 😏
10 YorumlaŞu soruyu başkası sormuş ve sorusuna görüş atacak gibi oku. Sen olsan şunu okuyup ne yazarsın ona göre karar ver.
10 YorumlaSiz kendiniz yazılanlar ile cevabı vermişsiniz zaten kendinizi boşuna değmeyecek birisi için kullandırmayın.
10 Yorumla
+1 yılAdam köprü görevi görüyor sen adama bakıyorsun adam eski eşine bu adama selam bile verme ne evlenmesi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. onu boşver benle evlen anasını satayım ne güzel İstanbul be :D
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Ailem evmi versin istersen babam nüfusuna alsın hem mirascıda olursun he olurmu istermisin hancuk deseydin ya:/
20 Yorumla
+1 yılumarım bu soru trolldür. Evlenmeyi düşünmen bile saçma
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Öyle erkek mi olur ya tiksindim. Evlenmemelisin tabiki.
20 YorumlaBence sakın evlenme ilişkini kes hatta assubaylar bide piskoloji bozuk oluyor etrafimda cok örnek var sen bilirsin gerisini
00 Yorumla
+1 yılSeni sevmiyor or**u ile evlenmek istiyorsan başka paragöz kadın para için her karaktersizliği yapar değer yargısı yoktur.
00 YorumlaSeni kullanıyor bu durum kimi olsa rahatsız eder sen farkında olmana rağmen delirmemişsin umarım doğru seçeneği bulursun
00 Yorumla
+1 yılParanı yiyor mis gibi. Eğer sen de halinden memnunsan sorun yok. Ben olsam sorun ederdim. Biraz para harcattır ona kendin için
00 Yorumlao adam yüzsüz ve seni yiyor daha evlenmelimiyim diye soruyorsun hadi o yüzsüz sen salakmısın kendine bunu sor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyy okurken bile ruhum daraldı siz nasıl katlanabiliyorsunuz? Sizi kullanmasına izin vermeyin bu adamdan hayır gelmez bence. Evlendikten sonra da huzur bulamassınız böyle biriyle. Yol yakınken ayrılın derim
00 Yorumla
+1 yılYa bu nasıl kafa, ne evlenmekten anlıyorsunuz ne de karşınızdakinin ne kadar evlenilecek adam olduğunu anlıyorsunuz.
00 Yorumla
+1 yılAçık ir şekilde kullanıyor gibi gözüküyor. Siz duygusal baktığınız için görmüyorsunuz tahminimce ama gerçek bu. Herşeyden belli oluyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Ahahaha cok guldum ya. Bana 1 kere kofte yapti diye parami yedin diyen eski sevgilim geldi aklima😂😂
00 Yorumla
+1 yılAstsubay adam cimri olur kendimden biliyorum ndjdjdjd
06 Yorumla
Soran+1 yıleski eşine öyle değil ama kadının her isteiğini alıyor
- +1 yıl
Bence seninle bir şeyler koparabilmek için de çıkıyor olabilir
- +1 yıl
Ben kendime cimriyim yani
Soran+1 yılbenim kendi param yok ailemin verdiği para var
- +1 yıl
Zaten sen bal kavanozusun. Ailende bal 😂 anlatabiliyor muyum
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sizi açık açık kullanıyor, böyle çıkarcı insanların faydalı bir birey olacağını sanmıyorum.
10 YorumlaKafadan kontak mısın lan paranı niye sevgiline yediriyon
10 Yorumla
+1 yılKendisine hayrı bile olmayan birisi ile bir hayat kurma derim. Seni kullandığı zaten belli.
10 Yorumla
+1 yılBana şunu alsana diyen erkek mi olur ya 🤮 ayy ne kadar yerin dibinden konuşuyor o öyle 🤮
11 Yorumla- +1 yıl
O hadi böyle bir mahlukat peki sen böyle birine nasıl saygı duyabiliyorsun nasil sevebiliyorsun bu durumda sen de en az onun kadar tuhafsin.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKızım bune böyle sevgili bulunmaz hint kumaşımı kaç yaşında bayağıda büyük herhalde yaşı büyükleri sevenlerdenmisin. Seni sövüşleyip duruyor uyanık jandarma sasubaylarındanmı.
10 Yorumla
4 ayBacım soruyu okurken inme geçirdim sen hala nasıl soruyosun evlenmeli miyim diye
00 Yorumla
+1 yılBugün paranı yiyen yarın hayellerini ve hayatını yer bitirir...
00 Yorumla
+1 yılSeninle paran için birlikte. Paran bitince seninle işi de bitebilir.
00 Yorumla
+1 yılUzak dur. Zira artık o adamın aklı her zaman öbür tarafta.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ezdirmeyin kendinizi üstelik paraniz ile.. Kadinlar'a yazik
00 YorumlaEvlen senin gibi malı bulmuş adama helal olsun çabaları sonuçsuz kalmasın
00 Yorumla
+1 yılkullanıyor bildigin. gerekirse karsıda durmayı bil aranızı bu durum bozacagını bilsen dahi.
00 Yorumla- Devamını Gör (208)
Devamını Gör(253)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Benim paramı yiyen sevgilimle evlenmeli miyim?
https://www.youtube.com/embed/OhF9DoEHdZoHayatımızda huzurlu olabilmek, bize manevi anlamda destek olabilecek bir yol arkadaşı ile birlikte bir geleceğe adım atmak isteriz. Ama bazen işler istediğimiz gibi gitmeyebilir. Burada önemli olan karşımızdaki insanın art niyetli olup olmamasıdır. İnsanların zor zamanları olur, tabii ki birbirlerine destek olabilirler. Ayrımını yapmak da yanlıştır. Ama kalbimizin sesi bizi bir noktada durdurur.
Eğer bu şekilde bir gidişat varsa evlenmeden önce iyice bir düşünüp taşınmak gerekir. Bu da bir güvendir. Güven denince akla birlikte el ele tutuşup yürüyebilinecek biri, birbirinize destek olabileceğiniz, sırdaşınız olabilecek biri gelmeli.
Aklınızda olan bir sor var ise kesinlike orada “dur” demek gerekir. iki tarafın da birbirini sevmesi her zaman işlerin yolunda gideceği anlamına gelmez. Sizi rahatsız eden bir şeyler varsa kesinlikle o ilişkiyi gözden geçirmeniz gerekir.