Benim de birtakım sorunlarım var yani bebek istesem bile baya uğraşmam gerekiyor bunu bilmesine rağmen ben istemiyorum diyor bende onun aksine çok istiyorum o işe gidiyor zaten yabancı memleketeyiz 4 duvar arasında tek kalıyorum Bi çocuğum olsa zamanımı onunla geçiririm kendisine de söyledim biz şu an bebek istesek bile uğraşmamız gerekiyor iğnedir ilaçtır VS bunu bildiği halde böyle söylemesi beni çok üzdü zaten olmuyor diyor bende istemiyorum diyor etraftaki baskılarda cabası kayın validem, ailem, akrabalar torun diye tutturdu benden küçük eltiminde yaklaşık 2 ay sonra bebeğini kucağına alıcak ben ondan büyük olduğum halde ortada bebek yok üstüne kocamın bu yaklaşımı beni çok üzüyor :(
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yani yeni evli olsaydınız acele etmeyin derdim ama 2 bucuk yıl artık birbirinizi tanıyosunuz o zaman eşinin bebekleri sevmesini sağlıcak film vb bişeler izlet sürekli bi dürtmüş ol
Bilmiyorum aklından ne geçtiğini 3 aylık Bi tedaviye başlamıştım bebek için daha sonra ara verdim doğal yolla deneriz diye aradan biraz zaman geçti biz tartıştık başka sebeplerden dolayı bugün kendisiyle neden istemediği konusu hakkında konuştuğumda nedenini kendine sor neden istemiyorum diye dedi
Acaba böyle bi tedavi vs dini açıdan uygunsuzmu düşünüyoki kendine sor ne demek ya sen istiyosun yani tamam olmuyosa o zaman ayrı seni bırakcak deilde bunun bi tedavisi varsa neden denenmesinki
Hayır kesinlikle değil ilaç tedavisi
Tartışmamız olmuştu evliliğe güvenmediği için yapmak istemiyordur belki kendisine de söyledim neden evlendin benle o zamn ben kucağı boş olsun istemiyorum dedim madem ayrılmak gibi bir niyetin var beni niye yanında tutuyorsun dedim yine net Bi cevap alamadım
Hee şimdi şartlar değişti o zaman bebek yapmamakta haklı eğer ayrılma gibi bi durum olursa hamile olman çok sıkıntı çünki yanlış anlama sakın dediğimi seni böyle çocuksuzken bekar biride gelir hayat arkadasın olur ama çocuklu olursan şahsen ben istemem çünki ömür boyu eski kocanla görüşmek zorundasın bu çocuğun okulu evliliği hastalığı kocaman bi hayatı var birde benden olmayan bi çocuk için benide kırabilirsin yani yanlış anlaşılma olabilir düşünsene karnındaki çocuk benden değil ama benim karımsın iki gün sonra oğlum kızım kola içme desem ve sende kalkıp senden değil o karışamazsın yediğine mi göz diktin desen tüm dünyam yıkılır elbette ona abi dedircekte baba dedircekte benim davranışlarım ama en iyisi o çocuğun benden olup seninde bana ait olman diğer türlü eski eşin içinde sorun çocuğu o alsa oda olmaz senin yanına görmeye gelse ben kavga ederim yani en iyisi bitcekse baştan konuşun en azından kendinize yeni bi yol çizin daha yaşında küçük galiba yani önüne mutlaka fırsatlar çıkar tavsiyem dul olursa sende çocuksuz birine var bekar olursa zaten sorun yok
Ya öyle ben ayrılmak istesem o istemiyor bu konuyu çok konuştuk ayrılma muhabbetini ama o ayrılmak istemiyor ama evliliği de yürümüyor biraz sağduyulu olsa benim gösterdiğim çabanın gramını gösterse biraz saygılı olsa sorun olmuycak benim çıkardığım tartışmalar tamamen kendisinin yaptığı yanlışlarla alakalı buna rağmen çabayı gösteren benim ben kendisiyle kesin olarak konuştum ben istiyorum bebek dedim istemiyorsan neden evlendin benle dedim neredeyse 3 yıllık evliyiz kucağımıza boş mu kalsın dedim kardeşinin bebeği oluyor sen onun çocuğuyla mınilgilenicen VS dedim çocuk istemiyorsan bitirelim dedim oda bilmiyorum hayırlısı neyse o olsun dedi ama ben şimdilik istemiyorum dedi
Yani ayrılmaktada boşlukta kalmaktan korkuyo olabilir bide sana belliki güveniyo aldatma vs olmucagını bilio etraftaki nece kötü wvliliğin yanında seni kaybetmek istemio ama seni mutluda edemio yani bikaç kez daha üstelemen gerekebilir ya tamam desin ya devam
Söyledim kendisine bu ay tekrar doktora gidiceğimi söyledim bana verdiği cevap şu : napim düşünsenize yani ne kadar aptalca küçümserce Bi cevap o istesin ya da istemesin Ben istiyorum yani o baskı altında değil ben baskı altındayım aileler ve toplum içinde ben bebeğimi yapıcam o ister ayrılsın ister devam etsin benim destek aldığım şey sadece illerdeki çocuğum
Bak evliliğin devam etmicekse çocuk die inat etme bu daha kötü olur ayrılın bi başkasıyla tedavi olun vs yapın yani kendi adıma diyim evlenmeden bilemem elbet bi rahatsızlığım varsa kadınım mutluluğu dışarda aramasın birlikte gider tedavi olur doğum anındada ömür boyu yanında olmam lazm bebek kolay değil uykusuzluğu yemedi içmesi bisürü derdi olucak tek bırakmamam lazm
Ama böyle düşünmüyor işte rahata alışmış bebek onun yoluna taş koyucak sanki
Bence herşey netleşmeden bebek yapma yinede acele etme
Hayırlısı
Çok zor bir durum hem sorun var hemde istek yok. Bide rahim tembelliği olursa hiç çıkılmaz hale gelirdurum
Polikistik over sendromu var ilaç ve tedavi ile olur diyor doktor 3 ay doktora gittik olsun diye ama sonra ben kendim isteyerek ara verdim doğal yola olsun diye bu defada kocam istemiyor
Geçmiş olsun. Biraz naz tuz yap gönlünü okşa mutlu et ikna olur
Sağolun konuştum kendisiyle bana kendine sor diyor bundan bikaç gün önce biraz tartışmıştık farklı sebeplerden dolayı ona mı bağlıyor acaba bilemedim ki
Bak işte dediğime geliyordurum. Sen beni dinle sorunsuz bir kaç ay yaşa hürmet et mutlu et. Tartışmamaya özen göster. Bence senin adamın evliliğine güveni yok
Bende öyle düşünüyorum evliliğine bağlı biri olsa isterdi benim tartışma sebebim kesinlikle benden kaynaklanan sorunlar değil kendisiyle alakalı problemlerdir yoksa ben delimiyim güzel giden Bi evliliği bozayım
Evet haklısın ama bak şöyle bir durum var sen ondan çocuk isteyecek kadar bir bağlılığa sahipken o değil. Demekki evliliğinizde o daha güvensiz hissediyor eminim sen farkında olmadan adamın hoşuna gitmeyen çok şey yapıyorsun ve adam evliliğine güvenmiyor
İllaki vardır kimse sütten çıkmış ak kaşık değil ama benim problem çıkarma sebebim onun yaptığı yanlışlarla alakalı benden kaynaklanan sorunlar değil ben kendisine karşı Bi yanlış yapmadım buna rağmen ben isterken o istemiyor
Sana bir örnek vermek istiyorum. Düşünki karşında oturan bir insan var ve ortanızda sen baktığında 6 rakamını görüyorsun karşındakide 9. Sen 6 diye diretirken o 9 diye direriyor. Kim haklı
Belirsiz. Ben konuşmak istesem de karşımdaki ne dinlemek istiyor ne de konuşmak kendi başıma çabalıyorum bişeyleri düzeltmek için ama çok yoruldum
Bence sizin desteğe ihyiyacınız var ikinizde kendinizi haklı görmekten bu haldesiniz
Kesinlikle ama inanın benim gösterdiğim çabanın gramını o gösterse herşey daha farklı olurdu ayrılmak istesem ayrılmıyor birlikte davam etsek yürümüyor çocuk kurtarır belki evliliği ama o da istekli değil karmakarışık Bi durum
Anlıyorum. Bende evli biriyim konuşmak isterseniz dinlerim yardımcı olabileceğim bir nokta olabilir. Sorunlarla mücadeleniz açısından yol gösterici olabilir. Onun dışında elimden ne gelir bilmiyorum
Teşekkür ederim, eşimde biraz sağduyulu olsa sorun yok aslında ama işi çıkmaza sokan kendisi yüklerde benim omzunda onu in umrunda değil
İşte belkide çok zor değildir yani sadece birbirinize yaklaşımınız yanlıştır bunu evliler genelde göremiyorlar.
Ben görüyorum ılımlı yaklaşsam bu defa o uzak duruyor zaten kişilik itibari ile sessiz sakin kimseyle uğraşmaya biri ama yaptığı yanlışlardan küçümsenicek yanlışlar değil buna rağmen evliliği düzene sokmaya çalışan benken onun gözünde suçlu olan benim
Sana yaptığı yanlışlar neler
Teline arkadaşlık uygulamarı VS indirip bikaç kişi eklemişti
Bunları birçok kişi yapıyor. Hatta konuşuyor. Genelde evde çok huzuru olmayan erkekler yapıyor
Anldım
Seninkinde anormal olan gizli yapmak yerine doğrudan aleni yapmış olması bu biraz gurur kırıcı
Hemde nasıl daha neler neler de burda anlatılacak şeyler değil benim şu an düşündüğüm tek şey bebeğimin olması
Anlatmak konuşmak isterseniz özelden dinlerim sizi. Tabi yinede siz bilirsiniz.
Olur
Beni takip edin ki ordan mesaj atayım size
Mesaj isteği kısmını açarsanız yazabilirim
Ordanda yaz sanız bana görüneceksiniz eklerseniz yazarım. Yinede ayarlara bakayım
Tamam
Ayarlardan bulamadım gerçekten
Neden çekiniyorsun. Sen mesaj atsanda takipte atsan her şekilde profil görünğr. Ben ayarlardan herşeyi açtım ama olmuyor.
Neden olmuyor sorun nedir? Birde kaçak geçiş yaptır farkına vardırmadan
Polikistik over hastasıyım iğne ve ilaçla yapılan bintedavi korunmasız ilişki oluyor ama eşim galiba yaşadığımız bikaç tartışmadan ötürü istemiyor galiba ben ısrarla istediğini söyledim o da bakarız hayırlısı falan dedi
Korunmadan oluyor ise bir taktik verebilirim ama illa ki iğne falan işin içine giriyor ise onu bilemem canım
Tabi dinliyorum
Canım doğal yollardan ise detaylı dm den anlatayım istersiniz
Tabi olur
.
?
Mesajınız kapalı galiba
Mesaj isteği kısmını açarsanız
Açtım
Ancak zamanı gelmiş bence geç değil😊
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Güzelce konuşarak halledersiniz bence
Ben konuşmaya çalışsam da o ne konuşmak nede dinlemek istiyor
Ama evlilik konuşarak yürür anlaşarak
İşte keşke o da böyle düşünse ama yok kendi aleminde o
Bişey sorcam
Evet?
Yoruma yazmasam
Tamam
T K p ederseniz yazayım
Eşin hazır değil galiba
Hazır mı değil mi bilmiyorum bundan bikaç gün önce biraz tartışmıştık farklı sebeplerden dolayı ona mı bağlıyor acaba bilemedim ki bana kendine sor neden istemediğimi dedi
Bir insan çocuk istemiyorsa neden evlenir ki? 😏
Söyledim bunu ona net Bi cavap alamadım eveleyip geveliyor ağzında bişeyşer
Eğer çocuk istemeseydim. Hiç evlenmez hayatımı yaşayamaya devam ederdim. 😏
Öyle olması gerekiyor başkalarının hayatını mahv etmeye değmezki
Neden istemediği ortada
Neden?
Neden istemiyor sana bişey sormak istiyorum
Ewet?
Burda sormasam lütfen evlilikle ilgili önemli
Başkasından yapma sakın
boşan
Boşanmak o kadar kolay mı?
yatakda nasl sana
Yaşlar ne
Ben 23 o 26
Olablir aslında.
Cinsel hayatınız nasıl
Cinsellik ten yana bir problem yok 2 günde bir ya da 3 günde bir
Çocuk niye olmuyor. Korunuyor musunuz
Korunmuyoruz polikistik over sendromu var bende kistler var bu da çocuk olmasını zorlaştırıyor tedavi isteyen Bi hastalık
Tedavi olmalısın bence yaşında genç.
İnşallah olur
İnşallah ama keşke eşim de bana destek olsaydı köstek olacağına
Yanlış yapıyor özele gelsene bir
Tamam