Onurum kırıldı lütfen yardım edin?

Sevgilimle 3 yıldır birlikteyiz ve cidden birbirimizi çok seviyoruz ve o da seviyo ciddi düşünüyoruz. Bugün onlarda yemek yerden para mevzuları oldu biz annesiyle fikrimizi söyledik falan sonra sevgilim bana sen kimsin sana noluyo dedi bu beni çok incitti sonra ben çektim gittim sevgilim bir sürü mesaj attı özür diledi o anlamda söylemediğini bilmediğim şeyler oldugunu onun zaten bunları düşündüğünü söyledi ben geceye kadar yazmadım sonrasında işte tartışmaya girdik o da bana benim eşim susmayı bilecek tarzı şeyler dedi bende daha çok sinirlendim ve engelledim sonrasında sms kısmından mesaj attım işte sen bana neler dedin bide kendini üstün görüyosun gibisinden ve biraz geçtikten sonra yarın ara konuşalım dedim yine onurumu kırdım ve her defasında ona ben yazıyorum. Ama şu an düşününce o sen kimsin lafını ben kaldıramıyorum bide annesinin yanında böyle demiş olması beni çok üzdü sizce ne yapmalıyım? Ayrılmam ama değerimi anladın ve sürünsün beni kaybetmekten korksun isriyorum. Mesaj mı atmayayım napayım lütfen yardım edin
Onurum kırıldı lütfen yardım edin?