Soru yukarıda
Ilk kim öptü ne hissettiniz nasil ne anda gerçekleşti?
Ilk kim öptü ne hissettiniz nasil ne anda gerçekleşti?
Boynunu öpüyordum birden o dudaklarıma yapıştı. Bu tamam dedim, elimi kasıklarına götürdüm. Elimi şortunun içine 10 dakika sokmaya çalıştım ama sokamadım en son o benim elimi sokmaya çalıştı ama o da yapmadı. Kankası bile dalga geçti, ''Çelik yelek mi giydin içine'' diye.
5 yıllık ilişkim vardı tam 1. yılımızda kısa bi ayrılık yaşamıştık o ayrılık sürecinde bir kızla sevgili olmuş ve öpüşmüş bende barıştığımızda öğrendim bunu buluşmuştuk çektim kenara öp beni dedim eminmisin diye sordu 3 kere sonra bi anda bi öptü :D
Oha hsjajsejeje
Cok iyi
Cevap
12Cevap
İlk ben optum saatlerce opusuyoduk her bulusmada komurlukte merdiven boslugunda ne cesaret
Ucuna kadar gelip öpüşemedim. Ben kendimi denizlere atam.
Arabadaydik nerdeyse bı saat boyunca sarıldık öylece durduk sonrasinda gözüme bakmıştı izin istemişti sonra ufak ufak opmustu cok hoştu çok heyecanlanmıştik ikimizde :)
Lise 1 de sınıfta oldu efsane bi şeydi ya 😁
İlk buluşmada öpüşmem 1 hafta da olur
Öpüşmedim biri kalkışmıştı hatta kafa atmıştım
sımdılık elım daha kımse olmadı kanka senın?
yanıtla ama
İstedi dudakların cok guzel dedi sjajskdkfk ama izin vermedim
kım ıstedı :D
Erkek arkadasim
Bir gun dudakların herkesin sahip olmak isteyeceği cinsten dedi
Cok güzeller dedi ksksldkdkf
Şu an burda mısın :D
Evet neden
sen yazsana bana ordankonusalımtmm
18 yaşında evde iğrençti zorla öptü
Sen naptin pekii
Hayır bizim ev
İlk sevgilimdi ne bileyim benim haberim yoktu böyle şeylerden cidden saf salağın tekiydim o zamanlar
İyi tecavüz etmemiş bari apğsşwleeldlx
Ben atmadım o gelmek istedi annemler şehir dışına gidiceklerdi bende mal gibi söyledim hani sabaha kadar konuşuruz falan diye düşünüyorum ben abimlerin haberi yoktu çünkü konuşamıyoduk çok ısrar etti ben kabul etmeyince konuşmadı benimle bende salak gibi gel o zaman dedim ama aklımda öyle bişey hiç yoktu vallahi anca bu kadar salak olunur pağelldlekdo
Tam üni zamanıydı bide gitmemiştim 2 yıl iyiki de gitmemişim diyorum şimdi beni çok kandırırlardı valla yaşayarak öğrenenlerdenim bende 😂
çok ağlardım be dobarlanamazdım bidaha😂 çok narin saf temiz hassas bi kızdım ben halbukisi şimdi tecrübeli ırıspıdan daha çok şey biliyorum desem yeridir🤣
Heh yanlış ifade ettim sğşsls öyle değil yani erkekleri iyi tanıyorum artık 🤣
Nasıl yani anlamadım 😀
Ay soran sen naptın peki yazmış görmedim valla kusura bakma soran 😅
Olmaz özelde yamyam olunuyomuş diye duydum 😂
Üni 1de ilahiyattaki kızla 😂
Oha hahahahaahahah
Buldumu öpcen napıyım
Güzeldi
Bır anlık oldu iyidı ama
Asansör de bir anda gerçekleşti
Anlatılmaz yaşanır 😂
Ben öptüm dudağımİ disledi bnd eonun hoş bı duygu
Hiç öpusmedim
Sanane
Cevap vermek zorunda değilsin hadi canim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?