Konuştuğum çocuk Bi anda ailen benimle konuştuğunu biliyor mu diye sordu bende hayır dedim bana sonra trip attı neden olabilir?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Demekki seninle ilişkisini ciddi düşünüyor. Evlenme teklifi falan veya ailenle tanışma böyle adımlar atmak.
Aramızda çok yaş farkı da var aslında
Sen beraber olurken yaş farkını önensememişsin şimdimi yaş farkı problem olacak inan ben evlendim 27 yaşındaydım evlaendiğim kız 17 on yaş fark vardı ha ben minyon tipliydim. İlginç olanda kız tarafı beni istedi aynen erkek tarafı Allahın emriyle diye başlarya aynen beni kızlarına istediler evlendik. Sizin yaş farkı nekadar omu büyük senmi.
O büyük benden 15 yaş kadar
Sen kaç yaşındasın senin yaşını öğrenirsem anca öyle bi yorumda bulunabilirim sen ondan 15 yaş büyük olsaydın tecrübelerime dayanarak sıkıntı olur evlenme derdim.
Ben 21 yaşındayım
Onbeş yaş biraz fazla geldi bu durumda ilerde çok sıkıntı yaşayabilirsin. Bence çok iyi düşün kendinden büyüklerdenmi hoşlanır bi gönlünmü var. çok eski bi tanıdığınmı kaç senedir berabersiniz ve ilişkiniz nasıl bi ilişki hiç yatak ilişkiniz oldumu. Belki ben kendimden örnek verip seni cesaretlendirdim olabilir keşke kendimi örnek verneseydim diye düşünmeye başladım ama yani gerçekten 15 yaş fark çok. Ben evlendiğim kız benim teyzem kızıydı ve gerçek söylüyorum ben çok minyon tipliydim görenler bana en fazla sen 18 gösteriyosun derlerdi. Yani benden etkilenmiş olarak bi yanlış karar alırsan kendimi suçlu hissederim karar verirken bi kere değil beşkere düşün öyle karar ver ne seni nede arkadaşını yüzyüze görmediğim için beni sana tavsiyem bunlar.
Şöyle instagramdan tanıştık benden büyüklerden hoşlanıyorum herhangi bir birliktelik olmadı
Senden büyüklerden hoşlanmanın sendeki dürtüsü ne ilerde bi evlilik düşünerekmi yoksa gönül eğlendirmek babındamı. Herhangi bi birliktelik olmadı diyorsun peki yüzyüze görüşünüz oldumu ve nekadar ileri gittiniz.
Evlilik yönünde hayır görüşmedik
Yanlış anladın galiba ben sana senin görüşünü sordum yani sen senden büyüklere olan zaafınla büyüklerden hoşlanman ciddi bi evlilik düşündüğün içinmi yoksa gönül eğlendiririm yaşı büyükler seks konusunda daha tecrübelidir diye düşündüğün içinmi yaşı büyüklere zaafın beklentin ne.
Evlilik yönünde düşünüyorum ben
Tamam anladım peki bu adam ilk sevgilinmi daha önce sevgilin oldumu bu adam evlimi dılmu boşanmışmı ne kadardır berabersiniz sen bu adamın ne iş yaptığını nasıl biri olduğunu iyice biliyormusun ve bu adamdan nasıl bibeklenti içndesin. Sence ailene bu adamdan bahsedecekmisin ailen ne der bi fikrin var mı.
Ailem karşı çıkar biliyorum evlilik yaşamamış ikinci sevgilim olacak kendisi ne iş yaptığını biliyorum 9 aydır konuşuyoruz evet biliyorum
Ailen karşı çıkarsa nasıl yapmayı düşünüyorsun senin bu adamdan beklentin ne diyelimki ailen karşı çıktı sende bi şekilde dinlemedin onları evlendin. Bu adam sana ne vad ediyor ailenide küstürdün bu adamda seni bıraktı yani bu adam bu yaşa kadar bekar kalmış hşüiç sordunma bu yaşa kadar niye evlenmemiş bunlar hepsi kafa yorulması gereken şeyler. İlk sevgilin bu ikincisi cinsel olarak ikisiylede bişey yaşamadınmı.
Hayır yaşamadım bir şey vaad ettiği bir şey yok sadece ona böyle bir şey söylediğimde emin olacaksın vs dedi
Ya kızım hangi devirde yaşıyoruz Suriyeden gelen mecburiyetten güvencesi olmayan kızlar bile mecbur evlendiler hep yaşlılarla ama o yaşlıların en azından bi emekli maaşı vardı saten ömrü nekalmış ölüp gidecek maaşı o kıza kalır düşüncesi bunun gibi şeyler üstlerine ev daire yapanlar vardı. Benim yakın bi dostum suriyeli genç bi kızla evlendi dört beş sene önce bu yılbaşında bu koronadan öldü şimdi o suriyeli kız onun maaşını alıyor en azından kimseye muhtaç olmuyor. yani bende diyorumki iyice tüm bunları düşün taşın bu dünyada herşey oluyor kendini biraz garantiye al sen bu adamda ısrar edersen ailenle aran açılacak başına bişey gelirse ailene dönemezsin. enine boyuna iyi düşün genç kocaman kızsın sen benim kızım olsan ben modern ve ileri görüşlü biriyim ama vallahide billahide bu kadar yaş farkı olan bi adama vermezdim. Karar senin kararımdan dönmem ben bu adama aşığım diyorsan onu bilmek istiyorum belki başka söyleyeceklerim olabiliki aklımdada var sen evlendikten sonra olacaklar hakkında.
İyi bir mesleği var onun
Ne gibi sorun yaşarım sizce?
Başta aileni karşına almış olursun. Onundışında onun yaşı kırkı geçtiğinde yatakta sorunlar başlar sen hayal kırıklığı yaşarsın
Cinsel hayatım yok zaten sorun olacağını düşünmüyorum
Cinsel hayatın yoksada sorun evlendiğin gün başlamıştır zaten otuzbeş yaşındaki adam senin peşindeyse demekki sekse azgın bi adamdır yatakta senden çok büyük beklenti içinde olacaktır adam tüm cinselliği senden bekleyecektir o zaman ne olacak benim cinselliğim yok mu diyeceksin. ondan sonra olacaklarıda anlatırdımama bu kadar yazabildim.
Soylediysen ciddidindir o da galiba ciddi ilişki istiyor
Bu biraz itici bir hareket bana göre. Dilediğin ve istediğin zaman paylaşırsın önemli olan önce iki kişinin güzel anlaşması
Ciddi düşünüyor herhalde ama yine de sevgilim değilse ben böyle bir soru sormam.
Ailene anlatmanı istiyor
Sormadım o an
durustmu deiğilmi bilmek ister
merak eder
sevdiği için,