Arkadaşlar merhaba, benim erkek arkadaşım bi ara spora gidiyordu. Oradaki hocası kadındı ve gerçekten fiziği çok güzeldi, hatta yarışmaya falan hazırlanıyormuş. Yani Seksi çok güzel bi fiziği vardı. Neyse işte bende erkek arkadaşımın instagram hesabının arama motorunda bu hocayı stalkladığını fark ettim. Bende niye bakıyosun ki hesabına diye sordum, oda arkadaşlara falan gösterdim işte spor hocamı, yarışmaya hazırlanıyor büyük ihtimalle şampiyon olucak falan dedi. Bende niye gösterdin ne diye gösterdin ki dedim, oda hiç öylesine gösterdim falan dedi, işte "fena hatun" falan dedim sadece dedi. Tabi o an kan beynime sıçradı. Sana ne bundan dedim. Resmen kız muhabbeti yapmış. Bende çok sinirlenince kalktım evime geçtim. Aradı ama asla açmadım. Bunu nasıl hazmedicem? Ayrılmayı bile düşünüyorum şu anda😠😠😠. Napıcam arkadaşlar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. İnan bana böyle spor yapan kalçası fiziği çok güzel olan kadının her erkek dikkatini çeker. Spor hocasıyla arasında bir şey olacağından değil elbette ama o kadına bakıp hayaller ve hayatlar deyip iç geçirmiyor değil yani. :)
Yani ayrılmak için mantıklı bir sebep değil. Böyle uç kadınlara bakabilir ama sosyal çevrendeki kadınlara karşı ile elbette yol vermen daha doğru.13 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ya yine de çok sinirimi bozdu, fena hatun demiş ya bide🙄🙄🙄moralim bozuldu. Sosyal çevremdeki kadınlara karşı böyle bir durum yaşamadım, 4 yıldır beraberiz kendisiyle. Ama spor hocasına fena hatun demesi de ne bileyim
- +1 yıl
Güzel arkadaşım. Eğer ciddi bir durumda tehlike arz eden bir şey olsaydı bunu bu sitede ilk ben söylerdim ama sevgilinin suratına dahi bakmayacak normalden çok daha üst bir kadını her zaman TV de ve sosyal medyada görürken sevgilin bu kez reel hayatta görmüş. Hepsi bu. Güzel bir kadın fiziği, siz kaslı erkeklere baktığınız gibi bizi de etkileyen bir durum. Sevgilin 4 yıldır seninle beraberken gözü dışarıda olmayan sadakatli bir kişilik olmuş bence bu noktaya odaklanmalısın. Ayrıca sana tavsiyem istersen sen de spor salonuna sevgilinle beraber git ve sen de kendin için güzel bir fizik yap. Hem bu sevgilinin hoşuna gider hem de sevgilin daha da hırslanır kendisi senin için daha iyi vücut yapar.
Soran+1 yılTamam çok teşekkür ederim çok sağ olun, doğru söylüyorsunuz.
En İyi Cevaplar
+1 yılBirinin dış görünüşünü beğenmesinde bir sakınca bulmuyorum ben. Sen kalkıp da brad pitti stalklasan o da sana bir şey diyemez. Sonuçta dış görünüşü iyi insanlar onlar. Tabii eğer sana rağmen o kadına farklı duygular besliyorsa ayrı. Test etmen gerekebilir.
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl test edebilirim ki
- +1 yıl
Aldatma taktikleri işte fake hesaptan falan yazabilirsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen de Spor yap onu çıldırt ayrıca erkek arkadaşı ne ya sanki kocan istediği an seni bırakıp gidecek biri için üzülmeye değer mi kocanızdan başkası için üzülmeye değmez
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılÇok güzel bulduğum birine ben de bakıyorum ve millete şuna bak ne güzel kadın diye gösteriyorum. Bilmiyorum yani bence ayrılmak için sebep değil bu ama o kadar güzel bulduğu bir kadın hâlâ spor hocasıysa sıkıntı olabilir.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
19Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenden başkasını gözü görüyosaaa seni sevmiyodur demektir. Sevgili kelimesi sevmekten gelir seni sevmeyen biriyle hala sevgili misin. Ayrıca böyle gözü dışarda olanlar genelde ihanete meyilli insanlardır. Evlilik durumunda ömrünün sonuna kadar beni aldatır mı şüphesiyle yaşamak istemezsin sanırım. Ha bu arada instagramını attaa kadının belki spora başlarsam felan😂
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Kadının çok güzel olduğunu sen dile getirebiliyorsun ama o getiremez öyle mi 😂 ergenmisin sen yavrucuğum?
317 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha aynen sevgilin olunca sanki güzel bulma duygun yok oluyor 😅
- +1 yıl
@goktendusenucelma yok olmasi lazim.
- +1 yıl
@Mrsilence_ geçiniz bu edebiyatı hiç samimi değil birini çok sevmek farklı bir şey evet birini seversen başkasıyla olmak istemezsin ama kalkıp da güzel olan bir şeye güzel değilmiş falan da diyemezsin insan doğası güzel bulan her şeye bakabilir ha bu illa onunla olacak anlamına gelmez hoşmuş der gecersin
- +1 yıl
@goktendusenucelma aldatma sayılır bence.
- +1 yıl
@Mrsilence_ saçmalıyorsunuz yorum sahibinin dediği gibi büyüyun biraz. İnsan doğasını inkar etmenin anlamı yok söylediğim şeyin de sulanmak ya da aldatmakla alakası yok karşımdaki güzel veya yakışıklı ise ben bunu derim ama birini seviyorsam içimden onunla olmak geçmez. herkesten daha güzel ya da yakışıklı kişi var şu dünyada.
- +1 yıl
@goktendusenucelma gözün disarda işte. zaten aldatma isteği de böyle başlar
- +1 yıl
@Mrsilence_ he aynen gözüm dışarda emin ol böyle senin gibi diyenlerin hiç samimi tarafı yok içinizden geçen şeyleri sırf birilerine yaranmak için sesli dile getirmiyorsunuz sadece. Buyuyun biraz, gözüm dışarda falan değil ikiyüzlü davranmaya gerek yok biri güzel bir kadınsa da güzel derim yakisikli biri ise de yakışıklı derim her ikisini sokakta görürsem estetik olduğu için bakarım, illa karşımdaki yakışıklı diye sevecek halim yok.
- +1 yıl
Uff aynen başladılar burda sevdiğinden başka bir şeye güzel/yakışıklı diyemezsin falan diyenler.
- +1 yıl
@goktendusenucelma sevgilin disinda birini begenirsen zaten aldatmaya girer. boyle boyle baslar iştr
- +1 yıl
@Mrsilence_ uff ergen misjnjz he aynen televizyonda manken görünce güzel demiyorsun sanki surda önünde defile yapsa güzel demezsin sanki neyin numarasını yapıyorsun burda sevgilin de olsa çok güzel bir kadın önünden geçse içinden güzel kadınmış dersin. Sirf sevgilin var diye kadına çirkin veya güzel değilmis diyorsan samimiyetsiz bir yalancısin.
- +1 yıl
@goktendusenucelma sevgilim yokken diyorum sadece
- +1 yıl
@Mrsilence_ sevgilin varken de aynı şey her güzel kadına duygu mu besliyorsunuz siz güzelmiş dersin geçersin işte ne buyuttunuz ya biri aldatma der digero ayrilicam falan. Sevgilin de olsa önünde güzel kadın varken içinden güzel kadın dersin illaki dışarı vurmazsin karşımdaki kadın ayıp olmasın diye ama içimden dersin bunda aldatma yok da senin gibiler kendilerini inkar ediyor sadece.
- +1 yıl
@goktendusenucelma tamam sen sevgilin varken kasli yakisikli bi erkek gorunce off be de. Sonra git adamin yanina baştan çikar sevgili ol onla aldat sonra. Hep boyle masum görünen beğenmeler ile başlar aldatmak
- +1 yıl
@Mrsilence_ ay git büyü allahaskina ugrasamicam sizle senin gibilerin karakteri güzel olan herk kadina sulanmaksa bilemem ama ben her yakışıklı bulduğum adama sulanmiyorrum. Estetik olan birine güzel de derim yakisikli da sanki film ve ya dizi izlerken oyunculara böyle demiyorsunuz şimdi gelmiş burda ergen ergen tavırlar sevmek başka bir şey güzel bulmak farklı bunun farkını öğrenin
- +1 yıl
Haklısınız
+1 yılBu seni tamamen kıskandırmak için bir koz bence. Sende biliyosun ki hocanın sevgiline bakacak hali yok 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılAslında ben onu yoklamak için evet poposu baya güzelmiş dedim. Oda yok ya o ilaç içiyor ilaçlarla şişiriyorlar boş yani falan dedi. Bana bunu dedi de arkadaşlarına öyle demiyordu işte
+1 yılşimdi birine ayrılmasını söylemek çok ağır bir şey o yüzden tercih tamamiyle sizin fakat sanırım ben ayrılırdım çünkü göz bu bakılır içinden geçirilir güzel kadın diye ama stalk arkadaşlara anlatma ve bunu size açık açık söyleme falan... seven biri bir başkasına bu şekilde bakmaz ve sevdiğine geniş geniş anlatmaz gibi geliyor. ve devamlı vakit geçirdiği biri olunca güven sorunları da baş gösterecektir zorlu bir durum
10 Yorumla
+1 yılStandart erkek muhabbeti yapmışlar işte büyütülecek birşey yok
21 Yorumla
Soran+1 yılAslında ben onu yoklamak için evet poposu baya güzelmiş dedim. Oda yok ya o ilaç içiyor ilaçlarla şişiriyorlar boş yani falan dedi. Bana bunu dedi de arkadaşlarına öyle demiyordu işte
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbartmasaniz mı bir şeyleri hangimiz gelip yakışıklı birini görünce hesabını kızlar arasında atıp vay be falan demiyoruz? Kızlar olarak bunu yapınca sorun yok erkek yapınca waaaaov woav
270 Yorumla
Soran+1 yılYa ama hesabını açıp da arkadaşlarına göstermezsin ama ya🙄🙄gözü dışarda olduğu anlamına gelir mi bu?
Cevap sahibi+1 yılBiz kızlar da yapıyoruz bunu adamı görüp yazcagimizdan mı hayır sadece fiziki olarak hoş görünen birini arkadaşlarımız arasında gösteriyoruz neyiz kızlar da gözü dışarda falan mı? Güzele güzel der insanlar yakışıklıya da yakiskli denir gösterirsin tamam biraz iki tavır yap da abartma sen de
Soran+1 yılYani öyle de fena hatun demesi sinirimi bozdu. Kadının böyle poposu kocaman kalkık falan ondan öyle dedi sanırım. Ve sinirim bozuldu çok.
Cevap sahibi+1 yılNe anlamda dediğine ve neyi ima ettiğine göre değişir bence cinsel bir imada bulunup bunun muhabbetini yapmışsa hoş değil ama dediğim gibi kızlar arasında yaptığımız gibi hoş bulduğunu belirtip konuyu kapatmissa ve sürekli bakmıyorsa sorun yok biz de yapıyoruz böyle şeyler sonuçta
Cevap sahibi+1 yıl@Mrsilence_ ay Abartma sende sokakta güzel kadın görünce içinizden aynı şeyi demiyorsunuz sanki aaa pardon içinden güzel kadın da diyemem sevgilim var benim mi diyorsunuz? Sevgiliniz olsa da fiziki olarak güzel birine güzel veya yakışıklı bulmak gayet olağan ha bunu abartıp olayı başka bir boyuta dokuyorsa değişir is
- +1 yıl
Seninki abarti işte arkadaslarina profilini paylasmak falan
Cevap sahibi+1 yıl@Mrsilence_ abartı falan değil kızlar olarak yaparız bunu bu kalkıp adama yazıyoruz demek değil şakasına yapılan bir şey
- +1 yıl
Sevgilin varken mi?
Cevap sahibi+1 yıl@Mrsilence_ evet sevgilisi olan bir çok kızda yapar bunu yapmayan kız grubu varsa yalan soyliyor ünlü ünsüz bunjn şakasını yaparız zaten gönderiyi acanda yaptığıni kabul ediyor
- +1 yıl
Bu yuzden nefret ediyom kadinlardan işte.
Cevap sahibi+1 yıl@Mrsilence_ kuyruk acın var diye her kadını genelleme
- +1 yıl
Hadi uza seninde belli ne oldugun.
- +1 yıl
atma kafandan her kız yapmaz
- +1 yıl
yapmamalıda bu kadar geniş olma
Cevap sahibi+1 yıl@Mrsilence_ yorumama gelmeseydin o zaman yorumuma damlayip bana uza yazıyorsun çik git yorumumdan embesil. Git ötede ağla kuyruk acını başka yerde yasa çekemem seni
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat ne yapmıyorsun basit kız muhabbeti çoğu kız grubu yapar bunu bu ünlü/ünsüz olunca da yaparsın her şeyi abartmayın genişlik falan değil fazla kıskanç ve ozguvensizsiniz
Cevap sahibi+1 yıl@Mrsilence_ ay defol git yorumumdan senin gibi malların ne olduğu belli iki kazık yemisism burda agliyosun kaybol.
Cevap sahibi+1 yıl@Mrsilence_ sen boynuz yedin diye ağlama gelip burda bütün kızlar kaşar hepinkz aynısınız uhuhuhu
- +1 yıl
Ahlaksizlik edepsizlik namussuzluk özgüvenlilik se birak ozguvensiz olalim
Cevap sahibi+1 yıl@Mrsilence_ ergen çok git hesabimdan uza ağlama seslerini cekeemm hadi al boynuzu git
- +1 yıl
lan ben yoldan geçen erkeğe bile bakmam ne ünlü muhabbeti ya onlara mı bakcam özgüvenslizlikle alakası yok sevgilin varsa kendine çeki düzen vercen
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat uff ablacım abartma sende film izliyorsun oyuncuya yakiskliymis demiyor musun şimdi her şeyde bir drama kıskançlığa bağlayın sokakta sana yakiskli adam ara demedik herhalde önüne çıktığında yakışıklıyım der gecersin ya da ünlü yabancı yakiskli birisi varsa yakışıklı adammis dersin kalkıp da adama yavsa demedik uff ne abarttiniz ya.
Cevap sahibi+1 yıl@Mrsilence_ ergen hadi git uğraşamam senle ergenliğini bitirince konuşruzu kuyruk acını al git hadiii öteye huf sıktın sen de. Su yorumumda anormallik görenlerin çoğu yaşı 18-19nedense belli hadi buyunce konuşuruz
- +1 yıl
yoo film izlemeyi sevmem sevgilimden başkasınıda yakışıklı bulmam
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat ay kesin bulmazsin hadi canım sen de büyü de gel. Film izlemezmis belli zaten izlemedigin şöyle abes abes ergen ask muhabbetlerinden Bayık Bayık sevgilimden başkası yakışıklı gelmez tavırlarından.
- +1 yıl
yalan borcum mu var lan ben senin gibi değilim
- +1 yıl
filmler zaman kaybı
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat bossun huf
- +1 yıl
asıl boş sensin
- +1 yıl
yersin bi gün boynuzu o zaman görürsün
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat ayyy bı bitmedi drama ergenliğiniz sevgiliniz filmde gördüğü herhangi bir kadına sırf güzel diye yavsayip aldatacaksa o onun karakterisizligi önemli olan bir kadına güzel demesi değil güzel olması ve fırsatı olmasına rağmen aldatmayip baskasiyla olmamasi. Guzel bulduğu her kadınla aldatacak demek mi bu bı sacmalamayain ya hadi
- +1 yıl
diyemez lan işte sıkıntı orda dicekse sktrsn gitsin ona benle işi ne
- +1 yıl
insan sevdiğini güzel bulur bulduğunu değil
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat lan nedir ya uff valla çok ergensiniz he cankm dünyanın en güzel kadini sensin adam senden başkasına güzel diyemez içinden bile olsa. Sacmalama ay of insan birini seviyor diye güzele de güzel demiyecek değil ergenliğe bak ünlü. İr kadına bile güzel diyemezmis sevmek güzellik algısını kapatan bir şey değil ha sevgilin her güzel bulduvu kadına yavsiyorsa bilemem o senin sorunun
- +1 yıl
merak etme o senin gibi değil kızlara bakmayan dindar biri senin gibi her önüne çıkana güzel yakışıklı demez sen hiç aşık olmamışsın demek ki
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat ay valla ne yordun ya yorumda her gördüğüne güzel desin her kadına yürüsün yazmıyor düzgün anlayin okuduğunuzu. Asik da oldum gayet ama ergene bağlamadim aşık oldum diye kör de olmadım her yakiskli bulduğum adama da yürümedim etrafta yakışıklı birin var mı diye de bakmadım, önüme çıkarsa yakışıklıymis Allah sahinine bağışlasın deyip geçtim ne buyuttunuz film izlerken oyuncu yakisikli ise yakışıklıymis derim ne var bunda ergenken. Her şeyi buyutuyorsunjz harbiden 30lu yaşta olanlar anlıyor beni
- +1 yıl
her yorumda kompozisyon yazman şart mı
- +1 yıl
gereksiz uzatma yazıyı ya
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat ay pardon okuduğunu anlama seviyenin A1 olduğunu anlamamisim zeka seviyen 3cumle kurmaya müsait. Damlama yorumuma sende sanki yaz diye yalvardım uhuhu :( katilmiyorsan oku geç
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat anlama kapasiteni elvermedigi için uzun uzun açıklayarak yazdım ilkokuldaki birine anlatır misali. Malum aptala her şey açıkça yazilirmis kaybol uza sen de ergen
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat uza hadii sen de darladiniz ya beğenmediysen katilmiyorsan fikrime oku geç yorum da yazma amma tatava yaptın hoff
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat yemin ediyorum bu site mal dolu bir yukarda engellediğim ergen iki sen durup dururken senin yazdığın yoruma damladim mı ben, hayır. kendi görüşümu yazıyorum altına siz damlıyorsunjz aksini düşünüyorsan oku geç sanki zorla benim görüşüme yaz dedim aptal deyince hakaret etmiş oluyorum aptalsıniz ama.
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat farklı görüşe açığım şu tonda konuşana açık değilim katilmadigim görüşe dadanip sonra bildirim geliyor diye aglamiyorim bildirim düşüyorsa yazmasaydin yorum yazmak zorunda değildin. Ha yazıyorsan cevabını veririim senin da kafan buna bassın zor olacak farkındayım ama.
- +1 yıl
shshdhd iki saat ne yazacağını düşünüyorsun herhalde
- +1 yıl
iyi yazmaya devam et 7 saat aynı konuyu tartışmışlığım var
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat ahahaha yok senin gibi işsiz ıssız bana ne yazmış diye surda beklemiyorum saniyesinde cevap veremiyorum kusura bakma, ay hadi uza ya ne mal doldu yorumuma hadi kendi köşende aglaa sende
- +1 yıl
snsjdjd senin gibi biriyle tartıştım diye ağlamam merak etme sen kendi haline bak acınası
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat ayy ne üzüldüm iki ergen bana böyle dedi ya atlarım şimdi camdan uhuhu :( ugrasamicam cidden yaş olarak bile dengim değilsin konus dur kendi kendine.
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat ahahaha ay ergenliğine yakışır espiriler cidden seviye şöyle magma seviyesinde cevabima yazık hadi canim senin ne yaşın ne kapasiten yeter benim yazdıklarımı anlamaya hadi uza sen de yorumumdan ağır issizsin bana dadanacak kadar
- +1 yıl
Ben de size katılıyorum, biz sevgilimle bile şu kız çok güzelmiş, şu adam çok yakışıklıymış diye konuşuyoruz. Esas ben senden başkasını güzel bulamam diyen adamdan korkarım çünkü birini güzel bulmanın aşkla alakası yok resmi de güzel bulabilirsin insanı da güzel bulabilirsin. Büyük büyük laflar edenler, güya ölüp bitenler hep sahtekar çıkıyor. Psikolojide buna karşıt tepki oluşturma denir, bir insan güzel kızlardan çok etkileniyorsa bunun yanlış olduğunu bildiği için sevgilisine benim için senden başka güzel yok bütün kızlar çirkin gibi laflar eder. Açık açık şu kız güzel diyen adam aldatmaz.
Cevap sahibi+1 yıl@Acılıkoala ay Allah'a şükür aklı çalışan dediğimi anlayan samimi biri. Surada sevgilimden başka hiçbir kimse bana güzel gelmiyor yakışıklı gelmiyor diyen insan net samimiyetsizdir net yalancıdır. Guzel bulmanın askla ilgisi yok çok aşıkken de ben bana gösterilen kişiyi yakışıklı güzel bulurum önemli olan güzel olmasına rağmen sevdiğime tercih etmemek oluşudur. Surdakiler güzel yakışıklı bulmayı bir duygunun ürünü zannediyor güzel bulursa aman aklı kayar yakışıklı buluyorsa aldatıyor demelerinin sebebi olurda sevgilimden daha iyisini bulursam aklım karışır kafasında olanlar aksi dusunceyi reddediyorlar çünkü. Zaten aksi durum insan doğasına terstir herkes birbirinden güzel ve yakışıklı olabilir ben de sevdiğim birine güzel kız şu da yakışıklı derim aklı kaymak değil olanı söylemek bu.
- +1 yıl
sen başkalarını yakışıklı buluyorsun diye herkesi kendin gibi zannetme benden daha samimi görüş paylaşan biri daha yok gelmiş samimiyetsiz diyorsun sanki içimi biliyon da herkes aynı değildir herkes farklı düşünür illa senin gibi düşünen olacak diye bişi yok kendi yaptığını herkes yapıyormuş gibi gösterme
- +1 yıl
@SosyoPsikopat Birini yakışıklı bulabiliyor diye insanların sevgisini sorgulama haddini kendinizde nasıl bulabiliyorsunuz? Siz öyle şey olmaz diyebiliyorsanız bu hanımefendi de sizin iddia ettiğiniz şeyi kabul etmeyebilir. Heykeller de güzel olabilir, çizim karakterler de güzel olabilir, hayvanlar da güzel olabilir, insana benzetilen robotlar da güzel olabilir çünkü güzellik tamamen görüntünün göze hoş gelmesidir cinsiyete bağlı da değildir. Benim çok güzel bulduğum bir sürü kadın var bu durumda ben lezbiyen olup sevgilimi o kadınlarla aldatacak mıyım? Benim için bir insan yakışıklıysa yakışıklıdır, görünüşü sadece insanın kabuğudur ve bir kabuktan etkilenecek kadar zavallı değilim. Fark etmiyor onun erkek olması, 3D modellenmiş karakterden bir farkı yok.
- +1 yıl
ben başkasını yargılamam ama herkesde aynı değildir sinir olduğum şey o sen yapıyor olabilirsin ama başkasıda yapıyor diyemezsin bilemezsin
- +1 yıl
ben öyle değilim mesela bu benim yalancı olduğum anlamına gelmez
Cevap sahibi+1 yıl@Acılıkoala ay çok güzel yazmissin da canım yazdiklarini anlayacak seviyede olduklarını sanmiyorum
- +1 yıl
seninde pek bi farkın yok, en azından farklı düşünüyorsun diye seni aşağıda görmüyorum
- +1 yıl
SosyoPsikopat İddia ettiğiniz şey benim mantığımla örtüşmüyor, hesabını kızlar arasında paylaşıp vay be demiyor olabilirsiniz ama bir şekilde sevgiliniz olmasa yakışıklı bulacağınız bir erkeği sevgiliniz var diye çirkin bulduğunuza inanmıyorum. Yakışıklı olmasının bir anlamı olmamasını, yakışıklı bulmamak olarak yorumladığınızı düşünüyorum.
- +1 yıl
normalde de yakışıklı bulmuyorum xd
- +1 yıl
zaten yakışıklı bulduğum biriyle sevgili oldum daha kime yakışıklı dicem
- +1 yıl
@SosyoPsikopat Ondan önce yakışıklı bulduğunuz kimse olmadı mı?
- +1 yıl
ya aslında herkes benim gibi düşünmeyebilir herkesten daha farklı bir yapım var dış dünyaya ilgisizim çoğu olay ilgimi çekmez insanların yaptığı bir çok şey bana garip gelir
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat çünkü saçmalıyorsun insan felsefesine estetik algısına ters gelen bir şey bu gerçekçi değil gerçekçi gelmeyen bir şeye de inanmak zorunda değilim. Aksini düşünüyorum arkadasin dediği gibi yakisikli olması benim icjn bir anlam ifade etmiyor desen mantıklı bulurum ama sevgilim var ona başka bir şey güzel diyemez güzel gelemez dediğin an sözlerinin mantık gelmesi imkansiz benim için.
- +1 yıl
sana göre mantıksız daha fazla bu konuda konuşmak istemiyorum
- +1 yıl
Bir de boynuzlanınca görürsün demişsiniz de benim eski sevgilim rüyasında tanımadığı bir kızı kendisini öpmeye çalışırken gördü diye benden günlerce özür dilemişti, kimsenin benim kadar güzel olmadığını falan söylüyordu sonuç olarak beni aldattı. Aldatacak adam gelip şu kız güzel diye göstermez size çünkü içgüdüsel olarak sizi asla aldatmayacağına ikna etme çabasına girer.
- +1 yıl
yalnız o yaptığı şeyi rüyasında görmüş bilinçaltında pişmanlık duymuş seninde şüphelenmemeni sağlamaya çalışmış
- +1 yıl
İlk tanıştığımız ve daha sevgili olmadığımız zamanlarda olmuştu ben de rüyasında bile böyle bir şey yaptığı için özür diliyor demek ki beni çok seviyor diye düşünüp teklifini kabul etmiştim. Bazen beraber film izlerdik başrol kadın çok güzelmiş falan derdim, bilmem dikkat etmedim gözüm senden başkasını görmüyor falan derdi. Bunları onun beni asla aldatmayacağına inandırmak için yaptı sonucunda da aldattı, evet ondan asla şüphe etmememi sağlamaya çalıştı çünkü kendini biliyordu. Bu yüzden diyorum zaten şu kız güzelmiş diyen adam aldatmaz, aldatıyor olsa asla şüphelenme ihtimalini ortadan kaldırmak için dünyanın en özel kadını gibi hissettirmeye çalışır.
- +1 yıl
alakası yok suçluluk duygusundan yapıyor
- +1 yıl
Suçluluk duygusu sadece aldattığı için olmaz, başka kadınlarla hayal kurduğu için utanıyor da olabilir sonuç olarak en güzel kadın benmişim gibi davranıyordu ben de gözü dışarda değil sanıyordum. Her öyle senden başkasını gözüm görmüyor diyen adama inanılmaz hatta en çok onlara inanılmaz bir şeyi saklamaya çalışıyor olabilir.
- +1 yıl
dediğim gibi herkes aynı değildir
+1 yılKötü bir niyeti yoktur belki de, zaten ayrılma düşünceniz varmış galiba. Nasıl rahat edecekseniz ne diyeyim.
012 Yorumla- +1 yıl
Hem kadınlar da illa ki yapıyor bu muhabbetleri, sadece erkekler değil.
- +1 yıl
Konuyu kapatmaya çalışmış sanki 😅
Soran+1 yılYalan söyleyerek ama🙄
- +1 yıl
Tamam işte, ben de paçayı sıyırmak anlamında demiştim.
Soran+1 yılOf bilmiyorum gerçekten🥺nişanlanmayı düşünüyoruz ama güvenim kırıldı sanki, düşünmesem akışına bıraksam tek 24 saatimi düşünsem iyi olur mu sizce
- +1 yıl
Olabilir, ama en iyisi güvenene kadar nişan tarihini belirlememek.
Soran+1 yılYani nasıl güvencem bi kere zedelendi :(
- +1 yıl
Az önce de dediğiniz gibi, akışına bırakacaksınız. Bir de sakin kafayla sorgulayın, "gerçekten seviyor muyum yoksa ayrılsam da bana koymaz mı" diye.
Soran+1 yılAyrılsam bana koyar çünkü 4 senedir beraberiz ve son senemizde baya yakınlaştık. Vicdan azabı çekerim yani
- +1 yıl
O zaman güvenmediğinizi belirtmelisiniz ve sevgiliniz sizin güveninizi kazanmalı. Kazanmaya çalışırsa eyvallah ama uğraşmazsa geçmiş ola. İnşallah bu sorunlarınız ortadan kalkar ve hep mutlu huzurlu olursunuz. Hayırlısı neyse o olsun.
Soran+1 yılAyy çok teşekkür ederim çok sağ olun, amin inşallahhh güzel olur her şey , çok sağ olun
+1 yılÇocuk bir şey yapmamış. Bu durum için ayrılmayı düşünen zaten ayrılmayı kafaya koymuştur. Ayrıl gitsin kendine ızdırap olma.
014 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka? Baya instagramını açıp kızın hesabını bulup arkadaşlarına göstermiş karı kız muhabbeti yapmış. Ne gerek var buna üstelikte sevgilisi varken?
- +1 yıl
Olabilir bir şey yok bunda.
Soran+1 yılPes🙄
- +1 yıl
Normal bir durum.
Soran+1 yılTamam çok teşekkür ederim sağ olasınız
- +1 yıl
Tamam.
- +1 yıl
nasıl olabilir ya olamaz
- +1 yıl
@SosyoPsikopat Tamam sensin. Kendi fikirlerinden başkasının fikirlerini saygı duymayacak anlayamayacak birisiyle uğraşamam.
- +1 yıl
uğraşma çok umrumda
- +1 yıl
@SosyoPsikopat Hadi işine bak. 😊
- +1 yıl
sen işine bak edepsiz
- +1 yıl
@SosyoPsikopat Ha Ha edepsiz nedir ya. 😊 Ne alaka? Hadi anlat.
- +1 yıl
öff neyse engelliyom boşa vakit kaybısın
- +1 yıl
@SosyoPsikopat Ezik.
+1 yılayrıl bence de Allah bilir aklından ne geçiyor büyük ihtimal yalanda söyledi
10 Yorumla
+1 yılinsanlarin merak etmesi normaldir. eger konusmaya calistigini gormezsen affet bu seferlik
22 Yorumla
Soran+1 yılYani konuşmaya çalıştığını sanmıyorum ama ne bileyim yinede sinir bozucu. Kadının kocaman poposu var baya Seksi biri o yüzden sinirlendim çok
- +1 yıl
senin yerin onda herkesten farklidir isterse dunyanin en seksi kadınına baksın seninle olduguna gore senden baskasini istemez merak etme
Mokokola onu bir daha yaparsa ayrıl herkes bunu yapar sen bile yapmışsındır yakışıklı dediğin birisi illa olmuştur
01 Yorumla
+1 yılAyrılmayı sen bilirsin ama gözü dışarda biriyle olmaz bugün spor hocası olur yarın başka güzel kadın. Birinden karşılık aldığında da seni aldatmicağını bilemezsin
00 Yorumla
+1 yılAbartma lütfen ya erkek adam çapkın olur zaten. Ne yapsın adam, kadınlara doyum olmuyor ki.
00 YorumlaBen olsam böyle düşünürüm. Kızla çıkma imkanı olsa senden vazgeçer mi? Bu cevap sana yol gösterir
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle önemli olan tam olarak bu zaten.
+1 yılGene seninki sadece spor hocasına bakıyormuş, bende ki ise nerdeyse bizim çevremizdeki çoğu kişiye bakıyormuş. Ağlasam mı gülsem mi bilemedim. 🤦♀️
10 Yorumladirek ayrıl uğraşma... ÖBÜR DÜNYAYA YOLLA ya da ... EŞŞEK CENETTİNE GİDECEK GİBİ GÖRÜNÜYOR... DAHDATLI GÖY
10 Yorumlaİşin aslını öğrenmeden hemen karar verme bence son pişmanlık fayda etmez 🙂
03 Yorumla
Soran+1 yılİşin aslını daha nasıl öğrenebilirim? Ona sordum ve arkadaşlarına gösterdiğini söyledi işte. Gösterirken de fena hatun falan demiş böyle dedi.
- +1 yıl
kanka sen okuduğunu anladığına emin misin :DASD çocuk demiş zaten diyen kişi kızın sevgilisi yani ayırcak biri yok ortada :D
+1 yılçocuk aldatmamış. Olur öyle erkek arasında muhabbetler. Yapmış bi yanlış. abartmaya gerek yok
01 Yorumla
Soran+1 yılGözü dışarda olduğu anlamına gelir mi peki bu? Yani ne alaka arkadaşlarına spor hocandan bahsediyorsun resmini falan gösteriyorsun
+1 yılBöyle birşey için ayrılma ama tavrını ve tepkini kesin bir şekilde göster..
10 Yorumla
+1 yılSende kaslı erkek fotarafını kızlara göster öpüşün barışın nolcak
10 YorumlaFiziği güzel bayandan hoşlanabilir bu sana neden dert oldu
00 YorumlaKardeşim sende erkek antrenör bul bir tane oda kadın olanla işte rahat ol azıcık dkdkdkdk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapıcak tabi ne sanıyodun? Hiç yapmadığını mı? Kızdığın şeye bak ya şaka gibiisinşz
03 Yorumla
Soran+1 yılYapıcak derken?
- +1 yıl
terbiyesiz ya siz evde kalmaya layıksınız cidden
Cevap sahibi+1 yılMuhabbetti edecek
+1 yılİlk önce bir sor öğren
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 418 cevap paylaştı. Haklısın gözü dışarılarda bunun.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ayrılmalısın yerinde bir neden :d
00 YorumlaAyrıl istersen
00 Yorumla
+1 yılBencede ayrıl gitsin ona teklif etsin
00 YorumlaAyıp. ben hazmedemezdim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOnu spora göndermen hataaa!!!
13 Yorumla- +1 yıl
Aslında Hata Değil Şu Yönden Bakarsan. Bazı İnsanlar Sevgililerini Kısıtlar Çünkü İhanete Uğrayacaklarını Sanarlar Ve Böyle Yaparak Engel Olduklarını Sanarlar. Halbuki Onu Serbest Bırakarak Sadakatini Anlayabilirsiniz. Eğer Birini Kısıtlamıyosan Ve Buna Rağmen Sana İhanet Etmiyosa O İnsanın Sadakataki Tamdır. Aksi Taktirde Aldatacak Birini Odaya Kitlesen De Bi Yolunu Bulursa Seni Aldatacaktır.
Soran+1 yıl@ByMş123 size çok katılıyorum gerçekten.
+1 yılhaha zatne güzel olduğu için müşteri çkeiyodur
10 Yorumla
+1 yılAyrıllll
10 Yorumla
+1 yılÖylesine bakıyor olabilir
10 Yorumla
+1 yılEvet iyi yapmışsın, haddini bilsin
00 Yorumla
+1 yılAyrıl fazlasıyla toxic uğraşılmaz
00 YorumlaAyrıl bence de
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOce ac bir bak... test yap... dene... sonra dusun
00 Yorumla
+1 yılAyrılma
00 YorumlaAynen ayrıl
00 Yorumla
+1 yılEvet ayrıl
00 Yorumla
+1 yılAYRILMA
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimin spor hocasını stalkladığını fark ettim, ayrılmalı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler