2 yıllık ilişkim bitmek üzere yardımcı olursanız sevinirim 🙏?

Birbirimizi ne kadar uzsekte ozurdileyip gönül almayı biliyorduk 2 yıldır inişli çıkışlı ilişkimiz var bizimki biraz imkansizdan doğan bir aşk oldu ikimizinde anne baba yok o köyde müstakil bir evde yanlız başına yaşıyor beni çok nadir ağlatacak duruma getrrdi kufurleri vardı düzeltmeye çalışıyordum birbirimize aşık sevdalı sevgimiz eksik olmazdı 5 dakikada bir beni arardı 2 aydır bu düzen bozuldu bana Instagram hesabı kullanmyacaksin dedi ve burda ipler koptu izin verdi tartışmalar küfürler hakaretler toparlayamadim kapattik ve maddi durumda pek yok ne söylesem bana küfür ediyor ne desem yanlış anlıyor brbrimizi kaybetmekten çok korkuyoruz ama sözlerimiz çok acı sinirliyken ağızdan çıkan sözler dogrumudur? Küfürler hakaretler hergun bıktım artık benide delirtti seviyorum özlüyorum ama anlatamıyorum şiddetli bir şekilde kavga küfür aramzda oluştu ve ben her gece ağlıyorum umursamaz şekilde ayrılık konusu aramzda pek nadir olurdu şimdi hergun ayrılıyoruz kimseye anlatamıyorum hasta olucam bu gidişle bana yardımcı olursanız sevinirim 🙏
2 yıllık ilişkim bitmek üzere yardımcı olursanız sevinirim 🙏?