2 yıllık ilişkimiz bitti arkadaslar kafayi yiyecem hic bir hatam olmadan sadece surekli tartismalardan. Son haftadir şiddetli tartışıyorduk. Yok biraz uzak duralım dedi durduk, sonra tekrar konusmaya başladık salı görüşelim konusmak icin bu olayı tabikide aklinda bitirmekte vardi eger anlaşmasaydık yine. bitirecek diye ben geri teptim kabul etmedim.
her neyse aksam yazistik ve bu bitti dedi bitirdi resmen beni whatsappden engelledi.
Sonra telefonlarıma cikmadi birdaha karsima cikma falan yazdi. Herseyimi sil.
daha sonra aradi telefonda o kadar dedim kararın kesin mı kesin dedi.
bitti dedi.
o kadar cok soguk kanlı konusuyor ki ici sızlamıyor bile benim canim yanıyorken onun yanmıyor sözleri cok agir.
sonra dedim sen benden nefret mı ediyorsun niye bana bu kadar tas kalpli davraniyorsun.
Yok beni sen bu hale getirdin.
sana sadece gicik kaptım diyor.
arkadaslar bu saatte yazıyorum ama kafayi yiyecem umrunda degil ne kadar gitme desem. 2 seneyi resmen çöpe attı bir anda. Yardım edin nolur
her neyse aksam yazistik ve bu bitti dedi bitirdi resmen beni whatsappden engelledi.
Sonra telefonlarıma cikmadi birdaha karsima cikma falan yazdi. Herseyimi sil.
daha sonra aradi telefonda o kadar dedim kararın kesin mı kesin dedi.
bitti dedi.
o kadar cok soguk kanlı konusuyor ki ici sızlamıyor bile benim canim yanıyorken onun yanmıyor sözleri cok agir.
sonra dedim sen benden nefret mı ediyorsun niye bana bu kadar tas kalpli davraniyorsun.
Yok beni sen bu hale getirdin.
sana sadece gicik kaptım diyor.
arkadaslar bu saatte yazıyorum ama kafayi yiyecem umrunda degil ne kadar gitme desem. 2 seneyi resmen çöpe attı bir anda. Yardım edin nolur
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer