Sevgilimle 1.5 senedir sevgiliyiz Biz ilk tanışırken ilk sevgilisi olan o kızdan ayrılığının acısını nefretini çekiyordu çünkü kız onu aldatmış bende arkadaş gözüyle baktığımdan teselli etmiştim o kızı dokunmaya kıyamayacak kadar çok sevdiğini ilk 6 ay elini bile tutmadığını söylemişti ama bana öyle yapmadı hiç beni hatta ilk dönemden öpmüştü. bazı anılarını falan biliyorum onların zamanında çok anlatmıştı şimdide ben onları çok takıyorum sürekli benide öyle seviyormu diye karşılaştırıyorum sevgililiğimizin ilk 3 ayı arada açıyordum ben konuyu o sorumu cevaplıyordu onun adını ağzıma almak istemiyorum zaten kapat konuyu falan diyordu sonra uzak mesafe ilişkisiyiz 3 ay konuştuk buluşa sevgili gibi gelgitliydi ailesi beni istemiyor o kızı isteyip baskı yapıyordular sonra o sıra tam beni terketti geri geldi 3 ay sonra ben hiç o konuyu açmıyorum hatırlatırım korkusundan benide seviyor gibi ama bilmiyorum ister istemez kuruntuluyum çok. İlk tanışırken bide şey demişti bana aynı mahallede oturuyoruz karşılaştığımda ister istemez hatırlıyorum unutamıyorum demişti hala denk geliyordur mutlaka ya duyuları bitmediyse bitmiyorsa ona karşı Mesela şey oldu bide O kızın ozamanalar bir hayali instax mış sevgilimde ozamanlar para biriktirip almış kızda beğenmemiş almamış hediyeyi geçenlerde fotoğraf çekilelim falan dedik sonra dediki bende instax var onu getiririm dedi bende istemiyorum falan dedim neden falan dedi söyledim başkasına almamışmıydın dedim ha ben unuttum öyle olduğunu pardon gibi birşey dedi sonra bugünde şey oldu o kız çok şal takıntılıymış 500 tane falan şalı varmış ilk tanışırken kızı unutamadığında anlatmıştı bunu bende bugün kıyafet şal almaya bayılıyorum dedim "sizin şu şal takıntınızz" kuruntu yaptım🥺 Ailelerimizde tanıştı zor anlaşıyoruz geçenlerde ben üzüyosun beni deyip ayrıldım saatlerce beni ikna etmeye çalıştı değişicem diye hatamı anladım falan dedi ama hala aynı hataları devam ediyor bilmiyorum sizce beni çok seviyor ona sevgisi tamamen bitmiş midir😞
SEVGİLİM ESKİ SEVGİLİSİNİ HALA ÖZLÜYOR SEVİYOR MUDUR?

En İyi Cevaplar