Sevgilinizin veya eşinizin dekolte giymesine, sosyal medyada dekolteli fotoğraf paylaşmasına karşı tepkiniz ne olur?

valla karışırsa bitiririm. zaten ailemden çektim zart zurt şeyler. yok onu yapma ayıptır onu yapma günahtır. artık istediğim gibi yaşamak istiyorum ben yaşarken sevdiğim kişilerin de bana saygı duymasını istiyorum
Karışmam ama giymemesi gerektiği dışarda bin türlü insan olduğunu bunların arasında sapik insan olduğunu ve onun başına bir iş gelmesinden korktuğumu güzelce sebepleri ile açıklarım
Ne giydiğine karışmam banane 20 yaşının üstündeki bir kadına nerde ne giyip ne giymeyeceğini ben mi öğretiyim. Ters buluyorsam ayrılır yeni ilişkilere yelken açarım.
Hayır, karışmam. Ayrıca buna hakkımız var mı? Beraber aynı evde yaşamak ve toplumdan onay almak için dayatılan evlilik bize bu hakkı verebilir mi? Zannetmem.
Cevap
34Cevap
Karışmam çünkü bana uymayan bir şey varsa sevgili olmam gerek yok birbirimizi yormaya 😀
ölüm fermanını imzalamak istiyosa evet yani karışırım
not ona değil kıymak saçının teline zarar gelse kalbim yanar
Ama ölüm fermanı falan demişsin kıza zarar vereceksin bir de diyorsun ki saçına zarar gelse
@Berikaaacan ölüm fermanı derken başını etini yerim demek istedim ona asla dokunmam ama asla, dokunursam allah belamı versin
Tamam şimdi anladım
Merak ediyorum neden kıyafete kızıyorsunuz mesela neden Tayt Rahatsiz ediyor erkekleri ya da kırmızı Ruj falan rahatsız ediyor? Genel sordum bu soruyu
bunlar dekolte ise karsıyım bu nasıl dekolte ya yılbaşı dansözü gibiler
Evet karışırım. Bu konuda hiç bir zaman esneyemiyorum maalesef.
Elbette, gömleği yakasına kadar ilikli olacak, açık giymesin bozuşuruz😂😂😂
Giyemez. Askılı falan giyebilir ama memesi görünecek kadar ince olamaz o askı
Evet, beni temsil ediyor ve haliyle namusumu kimseye göstermem
Neden karışalım ya bana gostercegı yerlerini başka erkeklere göstrmesı normal ya
Karışırım tabi. Giymesine müsade etmem. Elin adamının libidosuna malzeme vermem.
Karışırım tabii ki çok dikkat çekici olmasını istemem :)
Giyemez! Hele o gömlek düğmesini açıyorlar ya dışarda asla izin vermem 🤣🤣
Kesinlikle hayır.
Sosyal medyada paylaşması mı 😂 komikmiş.
valla ben o kadar geniş değilim biraz kıskanç biriyim karışırım
Bağrı açık gezmesini istemem bir erkeğin ve rahatsızlığımı söylerim.
Karışırım tabiki toplumumuz ne âhlak yoksunu cins yaratiklar. Sana değil çevreye güvenmiyorum hayatım
Kadınların ruhunda beğendirme ve teşhir var bazısı doz aşımı yapıyor tahrik edecek şekilde olursa beni rahatsız eder
Karışma sebebimiz geri kafalı ya da maço olmamız değil diğer erkeklerin neler düşündüğünü ve nasıl bir kafa yapısına sahip olduğunu bilmemiz
O benim şortuma karışmıyorsa ben onun dekoltesine ne karışayım :d
Gömleğin neredeyse yarısı açık, slim-fit pantolon giyip gezmesin asla. Kıskançlıktan değil hiç yakışmıyor erkeklere bence :D
Giysin ama giyerse ciddi düşünmem mahremini sadece ben görebilirim
niye karışiyim kendisi için giyiniyosa kimseyle bi derdim yok
Ne ben karışırım, ne de o karışabilir. Böylesine kıskanç birinin hayatımda yeri yok.
Erkek olsam karışırdım
benim olanı kıskanırım. KARIŞIRIM
En başta derim o giymez zaten
Eve kapatırım ajshshwj
Yakışıyorsa giysin hiç karışmam hgfds
Karışmıyor, kiskanmiyorsa sıkıntı bence
Hayır.
Abartı değilse hayır.
kendine yakıştırır ve ortama göreyse evet
Karışırım. Orasını burasını açamaz döverim.
Duyar kasma boş boş @amirselam
giyebilir bence jsjsjs
Ölçülü. Yerine göre dekolte. Neden karışayım
Aşırı olmadığı sürece karşı çıkmam...
Karışırdım evde ne giyiyorsa giysin kimse bakmasın
Giyinsin istediğini çok sapıtmamak kaydıyla
Boşarım sjxjjjjdjksksj
Bokunu çıkarmasın yeter 😎
E tabi kıskanırım ben
Hiç olmadı ama olsada karışmazdım :D
erkek adam dekolte giymez
Benim sevgilim benim hiç bir şeyime karışamaz!
Karışırım elbet
Karışırım dekolte gıyemez
Ben karışırsa ilerletmem ilişkimi
Sevgilim ne giydiğime karışmaz
Yatakta asla
Karışmam
Olmaz net.
Açık net karışırım
Karışmam
Öldür urum
sort giymesin yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?