Sen anca kullanılıp atılan bir mal olursun böylelerini sevmeye devam edersen. Ve normal biri neden böyle kişileri sevsin ki? Sonrada ağlıyorsunuz kullanıldım diye az adam olanı sevin
f*ck buddy ne ya.. Onun açılımı " You are nothing. This is my hobby." İlla f*ck ile başlayan kelime seçeceğim diyorsanız en güzel kelime f*ck off var. Bunu tercih ederim😂
A fuckboy lies to his girlfriend, sleeps with his ex, then lies to the new girl about it, breaks up with the new girl, gets back with his ex and it turns out that he was talking to the ex the whole time he was with the other girl. A 'lil bitch. Yo, that f*ck boy Josh M. manipulates girls and pretends to give a shit when he don't.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
şu şerefsiz erkek sevdanız bi bitmedi ne basitsiniz
Harbi ya
basitlik değil canım benim ondan baya hoşlanıyorum ve bende birlikte olmakn isriyorum çünkü onu seviyorum?*
Ama sana saygısı olsun değer versin
Sen anca kullanılıp atılan bir mal olursun böylelerini sevmeye devam edersen. Ve normal biri neden böyle kişileri sevsin ki? Sonrada ağlıyorsunuz kullanıldım diye az adam olanı sevin
aga sana ne ya seni çok üzdü sanırım böyleleri :Ddd
ben şerefsiz olanlarla takılacak kadar düşmedim cınım?
sen beraber olmak istiyosun onunla ama o olmak istiyor mu peki seninle?
oda istiyorsa zaten siz fb olayını geçmişsiniz demektir çoktan :)
Bad boy de, party boy de, p*ssy magnet de ama fuckboy ne ya dfgfdhg Miden varsa olmazsın.
f*ck buddy ne ya.. Onun açılımı " You are nothing. This is my hobby." İlla f*ck ile başlayan kelime seçeceğim diyorsanız en güzel kelime f*ck off var. Bunu tercih ederim😂
Bizce olmalısın lakin yine de senin özgür iraden.
Olmamalısın olacaktı
olucm sanırm
Aman diyim ya neden öyleler daha çok ilgi görüyor
dha cekici :dddddd
Sana hayır demez sanırım fiziğin iyiyse
baya iyi 3 yıldır sporla uğraşıyoryum,
Merak etmedim değil öyle övülür mü ya😂
Hayir olma
neden?
Yipranirsin mahveder seni
Fuckboy ne aga. d
A fuckboy lies to his girlfriend, sleeps with his ex, then lies to the new girl about it, breaks up with the new girl, gets back with his ex and it turns out that he was talking to the ex the whole time he was with the other girl. A 'lil bitch.
Yo, that f*ck boy Josh M. manipulates girls and pretends to give a shit when he don't.
Çok skimdeydi
İsin sonu seks gibi
aynen
Benim de böyle bir kız var gşdecem yanına haftaya
:d
sana kalmış 2 yıldır hoşlanıyorsan
mal mısın
niye
malsın evet sormam hataydı boşver git yat sen altına mal
İyi yapmisin
Boşver akışına bırak