BOŞANMALI MIYIM? ACİL CEVAP LÜTFEN?

Selam arkadaşlar birilerine anlatmakta ve fikir almakta fayda olacağını düşünüyorum. 1,5 yıldır evliyim. 23 yaşındayım. Eşimle sevgililik döneminde gayet iyiydik çok efendi esprili birisiydi. Ya da öyle gözüküyordu. Evlendikten 3-4 ay sonra ufak ufak tartışmaların büyüdüğünü hissettim bir tartışmayı acayip uzatırdı. Herkeste oluyor dedim barıştık unuttum. Sonra 5. ayımızda tartışırken sinir harbiyle elindeki havluyu yüzüme fırkattı bi noluyoruz ya dedim tabi kendimi savundum oda bu tartışma akşamın 10’nuna kadar sürdü. Neyse bunada sustum barıştım. Sonraları senin ailen ne yaptı benim ailem ne yaptılar ortaya çıkmaya başladı kavga esnasında benim kollarımdan tutum duvara dayayıp çenemi sıktı. Sinirlenince gözleri dönüyor. Babamı arayacağım dediğimde telefonlarımı alıp beni odaya kitledi bi 15 dakika ailemdende korkuyor yani. Tabi benimde elim armut toplamıyorum bende o itiş kakışta onu itiyorum. Saygımız bozuldu bana hakaretleri çoğaldı afedersiniz bacım dahil demeye başladı. Ailemden uzakta yaşıyoruz zaten evden çıkmıyorum hiç arkadaşım yok diye bende duvar değilim bende küfür ediyorum tabi ki bu şekilde saygıda aşıldı. Çok konuştum terapiye gidelim doktora gidelim takıntılısın bişeyi çok uzatıyosun şiddetin hakaretin var dedim yok ben deli miyim banane dedi. Neyse bunlarıda ailemden sakladım babam duyarsa bunları canını okurdu çünkü ona acıdım. En son ki tartışmada idda oynamış 100 liralık 500 lira kazanmış borcumuz varken benden habersiz o 500 tlyide yine iddada yemiş kavga ettim tabi ki mantık işi değil borcun varken oynamak kızdım çok yine einir harbiyle bileklerimi susayum tartışmayayım diye sıktı morarttı onun gücüyle benimki bir değil tabiki ve avcumun içinden tutup kemiklerimi sıktı. Gitmek istediğimde kapı kitlediğinden korktuğum için eşyalarımı vermediği için sessizce o işe gidince evden hemen çıktım. Anneme geldim annem hafif üstten biliyordu kavgalarımızı annemin yanındada az da olsa tartışmışlığımız var ama babam bilmiyordu. Annem babamada artık gına gelmiş anlatmış tabi babam hemen aldı telefonu ailesininde onun da bir güzel konuştu bağıra bağıra benim kız evladım var küfür edin kollarını sıkın kitleyim diyemi verdim dedi onun aileside sürekli oğlumu korudu bana evine dön daha yeni evlisiniz kızım yazık günah falan dedi. Babam hayır dedi kızım karar vericek boynum kıldan ince ne dese arkasındayım sizde cevabını bekleyeceksiniz böyle evlilik yürümez dedi. Karar bana kaldı eşim sürekli çok pişmanım gerekirse pskoloğa gidicem nolur eve dön diyor. Aklım karışık düzelir mi? Yapan bidaha yapar mı? Ya da şiddet büyür mü? Hatasını anlamış mıdır? Çocuğumda yok çocuk olursa bunlar olursa ne yaparım? Düşünceleriyle dolu. Siz olsanız ne düşünür yapardınız ne olur abla kardeş abi olarak bir fikir verin. Ailem dönme diyor bikere yapan bidaha yapar diyor ama ben boşanmayada cesaret edemiyorum. İnsanın beyni kurulu düzenini bozmakta istemiyor.. offf karışığım..
Güncellemeler
+1 yıl
Küfür olarak oros.. demeye başladı yanlış yazmışım arkadaşlar. Küfürleri yazmıyor burası galiba
BOŞANMALI MIYIM? ACİL CEVAP LÜTFEN?