Bu sitedeki kızlar kendi tiplerine bakmadan film yıldızı gibi erkek arama hakkını nerden buluyor 😂 ?

kıza bakıyorum kezbanımsı tipi var biraz konuşuyorum evet tipim yakışıklı değil sıradan bir görüntüm var ama kesinlikle çirkin bir tipim de yok, buna ragmenn begenmediklerine direkt engel atıyorlar 😂 yahu ben kalbi kırılmasın diye kezbansın bile demeye utanırken bunlar engellemekten çekinmiyor o da bunların ayıbı ne diyim.
kibirli kızlar size bir şey diyim mi? hani o bir zamanlar genç ve çıtır olan kızlar var ya sizin gibi olan, hah onlar işte çogunlukla 35-40 ından sonra teyze olmaya başlıyor (bazı istisnalar hariç), hiçbir çekiciliği kalmıyor koca koca hiçbir çekiciliği kalmayan karıya dönüşüyorlar. ilerdeki halinizi merak ediyorsanız o yaş grubuna bakıp acı gerçeklerinizi görebilirsiniz , size o genç ve çıtırlıgı veren Allah ilerde almasını da cok iyi biliyor. kafanızı ilerde duvara vurmak istemiyorsanız akıllı olun şeytandan gelen kibrinizi şimdiden yenin bu kibirle bir yere varamazsınız yaş geçtikçe çoğunuzpert olacaksınız ne yazık ki uyarması benden. ben yaşlanmıycam genç kalcam diyenlerin samimiyetlerini 35-40 üzerindeki kadınlara bakarak da görmek isterim 😂
Güncellemeler
+1 yıl
@mercy0 soruya gel 😂
Bu sitedeki kızlar kendi tiplerine bakmadan film yıldızı gibi erkek arama hakkını nerden buluyor 😂 ?