Birisi var neden beni sevmiyor?

6-7 yıl önce flörtleştiğim birisi vardı sonra konuşmadık bağlantımız kopmuştu her zaman ben onun peşinden koşan taraf oldum beni hiç unutmadı havalı bi tipte değil hatta ezik bi tip bile diyebilirim. 7-8 ay önce ben ona yazdım instadan. Sabah işe gidicekti ben onu evinden aldım iş yerine götürdüm yolda da güzel zaman geçirdik birlikte anlıcağınız. Benim içimde yine yoğun duygular depreşti. Sevgilisi olduğunu söyledi bana ama benimle konuşmaya devam etti sevgilimi seviyorum ama senin bana gösterdiğin ilgi hoşuma gidiyo dedi öyle olunca ben onunla konuşmayı kestim iki hafta önce sevgilisinden ayrıldığını öğrendim yazdım ona tekrar. seninle vakit geçirirsek büyümüz bozulucak bozulsun istemiyorum diyo. Yani onun peşinden koşmam onun hoşuna gidiyo. Lütfen kötü yorum yazmayın bırak onu vs diye bizim olmıyan ilişkimiz çok farklı bi çekim var aramızda ama birlikte olamıyoruz. Benim ona her türlü imkanı da sağlıcağımı biliyor. Onun ulaşamicağı şeylere ulaşabileceğimi biliyor. O istese benim kendimi ona kullandırıcağımı da biliyor. Kendimi övmek gibi olmasın ama güzel bi kızım. O beni neden istemiyor ne yapsam onu elde ederim?
Birisi var neden beni sevmiyor?