Böyle bir kültür ve akıl yapısına sahip birisi ile zaten baştan birlikte olmam. Az çok anlarım zaten nasıl bir kafa yapısına sahip olduğunu. Fark etmemiş bile olsam. Sen yoluna ben yoluma derim.
Bizler tek bir burçtan ibaret değiliz Bunun için sinatstri haritasına bakman lazım. Doğum haritası bir bütündür. Millet takmış güneş burcuna. Tepemizde sadece güneşmi var? Bunun ayı var marsı var merkürü var bunların hepsi uyum içinde olmalı. Ay sinir bastı her yerde aynı muhabbet gidin araştırın artık adam gibi.
İkna etmekle uğraşmazdım, apaçık bir bahanedir çünkü. Daha önce yaptığım gibi"Sen bilirsin"derdim. Üzülürdüm ama en azından beni istemeyen biriyle olmaya devam da etmezdim
sektir git olur. Burca göre ayrılan ve yargılayan insandan hayır mı gelir, bende burç olarak uymadığım insanlarla oldum ama beş parmağın beşi bir olmuyor.
Burclar değil yıldız haritası önemlidir derim, bir afallar bu nerden astroloji biliyor diye. Bir aradaysak bu astrolojik çekimden dolayıdır diyip son darbeyi vurabiliriz :)