Aşk İlişkileri Aşık olduğum çocuğu birden dudaktan öptüm? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu şimdi benim hakkımda ne düşünür oda biraz optu onunda istediği belliydi ama benim aniden öpmem ona ne düşündürmüs olabilir? Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar oda istiyodu zaten ama çok pişmanım ilk benim davranmam hic hoş olmadı ama o tatlı gülümsemesini görünce dayanamadım 😒 Aşık olduğum çocuğu birden dudaktan öptüm? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ITrixter Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Tamam işte sonra seni eller öper sonra bırakır gelir burda ağlanirsin bize afferin 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Off nasil boyle bi şey yaptım hic aklim almıyor ama bilinçli yapmadim valla Yorumla ITrixter +1 yıl Olan olmuş her bulusmaniz da elletirsin artık ne de olsa isticek sen de hoşlandığın için birsey diyemicen Yorumla Soran +1 yıl Elletirsin? Bilinçsiz yapmıştım bunu ama baska bi sefer zor gibi Yorumla ITrixter +1 yıl 2. ve 3. Buluşmada anlarsın yanasir sa anla ki seni sevmiyordur Yorumla Soran +1 yıl 3 yıldır beraberiz henuz öyle bi davranışını gormedim 🙃 Yorumla ITrixter +1 yıl Öptük ten sonra bakış açısı değişmiştir diyorum sana karşı Yorumla ITrixter +1 yıl Do you understand Yorumla Soran +1 yıl Tm ben anladım zaten ne demek istediğini sağol ne gibi değişiklikler peki? Zaten pişmanlıktan delirmek üzereyim 🤦♀️🤦♀️😒😒😒 Yorumla ITrixter +1 yıl Sen yapmışsın hatanı akışına bırak geri çeksen kendine kaybedersin Yorumla Soran +1 yıl Anladım sağol teşekkür ederim Yorumla ITrixter +1 yıl iyi geceler Yorumla
KARANLIK1ADAM Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Seviyorsa hoşuna gider kendini kullandırma emin olmadan 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Cok seviyor onunda hosuna gitti devam etmek istedi ama ben başlattığım için hemen bitirmke istedim KARANLIK1ADAM +1 yıl Dedim ya dikat et bilemesin sevdi için öpmez erkek Soran +1 yıl 3 yıldır beraberiz ve ilk ben öptüm teşekkür ederim uyarin için 🙃
Ecemaysegencc Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl İlk öpücüğü senin atman iyi olmadı 2 10 Yorumla evli34mtl +1 yıl Neden oldu oste Yorumla Soran +1 yıl Ayn olmadi off yaa salak kafam Yorumla Ecemaysegencc +1 yıl Salla ama bidakıne onu seni öpmesi i sağla Yorumla Soran +1 yıl Nasil saglayabilirm bunu lütfen bi fikir ver utancımdan artık nasil yuz yüze gelecem onuda bilmiyorum Yorumla Ecemaysegencc +1 yıl Utanman gerek yok onu kendine tatmin ettirmeye çalış Yorumla Soran +1 yıl Anladım sagol 🙃kadınlığını kullan diyorsun Yorumla Ecemaysegencc +1 yıl öyle sen ne yapıcagını bilirsin 🍌😋 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 🌸🙃 Yorumla Soran +1 yıl Xper yetmiyor tkb attım 🙃 Yorumla evli34mtl +1 yıl Tak atarain konuauruz Yorumla
YETYET Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişiden kişiye değişir o bilemeyiz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 3 yıldır beraberiz bu ilk opucuktu ve onuda ben yaptım🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Yorumla YETYET +1 yıl Keşke o yapsaymış ama olan olmuş yapacak birşey yok maalesef Yorumla
iamBÖKE Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 477 cevap paylaştı. Seni tacizci olarak düşünmüştür 0 0 Yorumla
Merveakv Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 89% +1 yıl Herşeyi düşünebilir 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi 🤦♀️😒 Yorumla Merveakv +1 yıl Yani seni biraz şey sanabilir Yorumla Soran +1 yıl Ney 😒😒aptal kafam anladım sanırım ne demek istediğini Yorumla Merveakv +1 yıl Yani ilk buluşmada filan optüysen hele seni öyle sanmıştıf Yorumla Soran +1 yıl İlk bulusma degil 3 yıldır beraberiz 🙃bilmem kaçıncı bulusma buu Yorumla Merveakv +1 yıl Ozaman normal bence kötü düşünmesi saçma Yorumla
Morning_Dream123 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Sadece o mu 0 26 Yorumla Soran +1 yıl Ne sadece o mu ? Yorumla Morning_Dream123 +1 yıl Öptü bitti mi Yorumla Soran +1 yıl Biraz sürdü sonra ben ordan ışık hızıyla çıktım Yorumla Morning_Dream123 +1 yıl Okşamadi mi Yorumla Soran +1 yıl Elledi belimi falan ama benim salaklığım yüzünden utancımdan gittim Yorumla Morning_Dream123 +1 yıl Devam mı etseydin Yorumla Soran +1 yıl Nasil edeyim etmedim Yorumla Morning_Dream123 +1 yıl Ilk mi Yorumla Soran +1 yıl Evet ilk Yorumla Morning_Dream123 +1 yıl Nerede Yorumla Soran +1 yıl Ne nerde opusme mi? Yorumla Morning_Dream123 +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Birlikte öğle yemeğine gittik beni evdrn almak için geldi hazirlanana kadar icerde beklemesini soyeldim tam çıkacakken öptüm ve sonra evden çıktım 🤦♀️ Yorumla Morning_Dream123 +1 yıl Ev müsait miydi Yorumla Soran +1 yıl Evet yalnız yaşıyorum ben oda öyle bi ara ayni eve taşınmayi dusunduk Yorumla Morning_Dream123 +1 yıl Takip eder misin Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Morning_Dream123 +1 yıl Soracaklar var Yorumla Soran +1 yıl Burdsn sor Yorumla Morning_Dream123 +1 yıl Uzun oldu Yorumla Soran +1 yıl Hoşçakal teşekkürler yinede Yorumla Morning_Dream123 +1 yıl Lütfen Yorumla Soran +1 yıl Ne lütfen? Yorumla Morning_Dream123 +1 yıl Sormak istediklerim var Yorumla Soran +1 yıl Tm işte burdan sor yok sormak istemiyorsan bby Yorumla Morning_Dream123 +1 yıl Bak aşkım da kızıyor neyse Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tamam işte sonra seni eller öper sonra bırakır gelir burda ağlanirsin bize afferin
Off nasil boyle bi şey yaptım hic aklim almıyor ama bilinçli yapmadim valla
Olan olmuş her bulusmaniz da elletirsin artık ne de olsa isticek sen de hoşlandığın için birsey diyemicen
Elletirsin? Bilinçsiz yapmıştım bunu ama baska bi sefer zor gibi
2. ve 3. Buluşmada anlarsın yanasir sa anla ki seni sevmiyordur
3 yıldır beraberiz henuz öyle bi davranışını gormedim 🙃
Öptük ten sonra bakış açısı değişmiştir diyorum sana karşı
Do you understand
Tm ben anladım zaten ne demek istediğini sağol ne gibi değişiklikler peki? Zaten pişmanlıktan delirmek üzereyim 🤦♀️🤦♀️😒😒😒
Sen yapmışsın hatanı akışına bırak geri çeksen kendine kaybedersin
Anladım sağol teşekkür ederim
iyi geceler
Seviyorsa hoşuna gider kendini kullandırma emin olmadan
Cok seviyor onunda hosuna gitti devam etmek istedi ama ben başlattığım için hemen bitirmke istedim
Dedim ya dikat et bilemesin sevdi için öpmez erkek
3 yıldır beraberiz ve ilk ben öptüm teşekkür ederim uyarin için 🙃
İlk öpücüğü senin atman iyi olmadı
Neden oldu oste
Ayn olmadi off yaa salak kafam
Salla ama bidakıne onu seni öpmesi i sağla
Nasil saglayabilirm bunu lütfen bi fikir ver utancımdan artık nasil yuz yüze gelecem onuda bilmiyorum
Utanman gerek yok onu kendine tatmin ettirmeye çalış
Anladım sagol 🙃kadınlığını kullan diyorsun
öyle sen ne yapıcagını bilirsin 🍌😋
Teşekkürler 🌸🙃
Xper yetmiyor tkb attım 🙃
Tak atarain konuauruz
Kişiden kişiye değişir o bilemeyiz
3 yıldır beraberiz bu ilk opucuktu ve onuda ben yaptım🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Keşke o yapsaymış ama olan olmuş yapacak birşey yok maalesef
Seni tacizci olarak düşünmüştür
Herşeyi düşünebilir
Ne gibi 🤦♀️😒
Yani seni biraz şey sanabilir
Ney 😒😒aptal kafam anladım sanırım ne demek istediğini
Yani ilk buluşmada filan optüysen hele seni öyle sanmıştıf
İlk bulusma degil 3 yıldır beraberiz 🙃bilmem kaçıncı bulusma buu
Ozaman normal bence kötü düşünmesi saçma
Sadece o mu
Ne sadece o mu ?
Öptü bitti mi
Biraz sürdü sonra ben ordan ışık hızıyla çıktım
Okşamadi mi
Elledi belimi falan ama benim salaklığım yüzünden utancımdan gittim
Devam mı etseydin
Nasil edeyim etmedim
Ilk mi
Evet ilk
Nerede
Ne nerde opusme mi?
Evet
Birlikte öğle yemeğine gittik beni evdrn almak için geldi hazirlanana kadar icerde beklemesini soyeldim tam çıkacakken öptüm ve sonra evden çıktım 🤦♀️
Ev müsait miydi
Evet yalnız yaşıyorum ben oda öyle bi ara ayni eve taşınmayi dusunduk
Takip eder misin
Hayır
Soracaklar var
Burdsn sor
Uzun oldu
Hoşçakal teşekkürler yinede
Lütfen
Ne lütfen?
Sormak istediklerim var
Tm işte burdan sor yok sormak istemiyorsan bby