Cidden böyle evlenilecek erkek yok inanamiyorum? Herkesin birsuru sevgilisi iliski yasiyo sonra diyo evlencegim kadin oyle olmasin eee sen oylesin ama? Onu napcazzz? Size hersey mubah bize gelince yokkk bu boyle gitmez ben size diyim ! Ayaginizi denk alin beyler
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gönül eğlendiren sadece erkekler değil genelleme yapmak hoş değil ancak günümüzde kadın erkek fark etmeksizin dediklerinde sana katılıyorum çoğunluk dünyanın eğlencesine süsüne dalmış gidiyor edep ahlak haya kalmamış kimsede kimin eli kimin neresinde belli değil ilişkiler çıkar menfaat ilişkisi olmuş sabretmek fedakarlık yapmak namuslu şerefli haysiyetli olmak millete ağır gelmeye başlamış bende bekarım aynı soruyu bende soruyorum evlenilecek kız yok aslında var ama benim evleneceğim tarzda değil yani yoksa tabikide bekar kız var ama bana uyum sağlayacak kız yok
03 Yorumla
Soran+1 yılAynnnnn bendede aynisi benim gibi bir erkek yok napicaz simdi bende evlenmwk iatiyorum birgün cocugum olsn istiyorum neden bulamiyoruz
Soran+1 yılDogru diyon amin
En İyi Cevaplar
Merhaba ya da iyi geceler güzel insan 😊
Bu durumu gerçekten ÇOOKK iyi biliyorum ve bende aynı durumu kızlar tarafından yakınıyorum 😢 Mesela, çevremde 19 yaşında evlenenler bile var, ve diğer tüm arkadaşlarımın ise bir sevgilisi var ve çocukluktan beri çıkanların sayısı ÇOOKK fazlaaa 😢
Evet, erkeklerin gerek biyolojik gerekse kültürel yapısından kaynaklı "Odun" olma ihtimallerinin bir hayli yüksek olduğunun inan bana bende farkındayım, genelde yaptıkları sohbetler futbol ve video oyunlarının dışına çıkmayan sınırlı ve bence gereksiz ilgi alanları var... Galiba bundan dolayı hiç erkek arkadaşıımm yokk hahahaha 😂😂
Ama kabul etmeliyiz ki insanın iyisi var kötüsü var, bundan dolayı lütfen hayatı en güzel şekilde; mutlu, huzurlu ve sağlıklı yaşamaya çalışmalısın 😊
Cinsiyet eşitsizliği konusu ise beni de üzüyor, ve bu konuda gerçekten üzülmek ile kalmayıp çalışma yapmalıyız. Eğer üniversite okuyorsan TOG (Toplum Gönüllüleri) ne kayıt olmalı ve bir şeyler yapmaya hemen başlamalısın, bunun dışında Sosyal Farkındalık ve Ahbap a da kayıt olabilir ve çalışma yapmalısın...
Ben yapıyorum çünkü eğer hiç birimiz yapmazsak, sesimiz nasıl çıkar ki 😢 Sadece 2 kız kardeş sahibi olduğum için savunmuyorum, aynı zamanda bir insan ve canlı olduğum içinde savunuyorum, ve bazı mitleri gereksiz önyargı ve yanlış bilgileri ortadan kaldırmak için elimden geleni yapıyorum...
Bundan dolayı, ne olursa olsun; inan bana yalnız değilsin ve olmayacaksın da 💖
İyi geceler güzel insan 😊
Unutma, her zaman kötü ve ahmak insanlar olduğu gibi bir yerlerde biraz nadirde olsa, iyi insanlarda var; kendinden bunu örnek verebiliriz 💖
İyi geceler tekrardan 😍33 Yorumla
Soran+1 yılAy ne güzel yazmissin tesekkur ederim 😊😊 evet kesinlikle ama ben iste cogu zmn mutsuzum ve calismiyorum okulada gitmiyorum :/
- +1 yıl
Yaa asıl ben teşekkürr ederiimm Süper İnsan 🦸♀️💖 Mutsuzluğunu anlayabiliyorum, benim hayatım da hep öyle geçti, akran zorbalığı, dışlanma vs ile 😅😅 Bilmiyorum, bu konuda hep sahip olduğum Yüksek Fonksiyonlu Otizmli olmamı suçladım, insanlar beni neden sevmiyor, neden kızlar beni görmüyor vs derken de maalesef kendimi ÇOOKK fazla yıprattımm ve ÇOOKK zorlu süreçlerden geçtiimm 🙄
Ama günün sonunda, olduğum yerden mutluyum ve Türkiye de ki ilk Otizmli Psikolog olacağım mmm 1.5 sene var okulumun bitmesine gerçi ama 😅😅 Öhöhöm (Hayır korona değilim güzel insancığımm, merak etmeyinnizz 😂) yani, tüm bu süreçlerden geçtim ve öğrendiğim çok şey oldu ve bu öğrendiklerimi bir başka insanlar üzülmesin diye Psikolog olup insanlara aktarmak istiyoruumm 🤗🤩
Sende zorlu bir süreçten geçiyorsun, belki farkında değilsin ama gün ve gün dünden bugüne daha güçlü bir sen yaratıyorsunn 🤗 Biliyorum hayat zor, gerçekten de öyle ama günün sonunda mutlaka bir ufuktan yükselen güneşi göreceksin ve onun ışığı senin parıltınla beraber görsel şölen olacak 😍
Ayrıca, lütfen ne zaman mutsuz olursan, ben buradayım ve senin gibi HARİKA bir insanla arkadaş olmaktan da büyük mutluluk duyarım 😍🤩
İş bulacağını ve okulunu okuyacağını biliyorum, eğer arkadaş olmak istersen, ben sadece iyi gününde değil kötü zamanlarında da yanında olacağımı bilmelisin, çünkü gerçek arkadaşlık bunu gerektirir 🤗
Lütfen kendini üzmemelisin, belki bir Matematikçi gibi konuşacağıım ama heeyy çözülemeyecek denklem yokturrrr, o sadece biraz tahta ve kalem gerektirirr haahahah 🤣🤣😄😄
Yannii, güzellikler seni tavşanlar gibi kovalasın güzel insan 🤗
Soran+1 yılAaa gercekten tesekkur ederim ne guzel cana yakin yazmissin 😊😊 hep böyle pozitif ol hayran kaldim enerjine 😅😅 dogru diyorsun hayat kisa herseye ragmen mutlu olmaliyiz😊 inşAllah hedefine ulaşirsin
+1 yılBizim Gibi İyi Niyetli, Temiz Kalplilerin Sevgilisi, Arkadaşı, Dostu Olmaz. Anca Kötü Kalpli, Çar, Çakal, Sürekli Sevişmek, Öpüşmek İsteyen, İlk Buluşmada Eve Çağıran, Birden Fazla Kız Arkadaşı Edinen, İlgi Göstermeyen, Azı Küfür Dolu, Madde Kullanan, Suç İşleyen, Cezaevine Giren, Alkol Ve Sigara Bağımlısı Olan, Aldatan, Sürekli Cinsellik Fotoğrafları, Videoları İsteyen, Sürekli Yalan Söyleyen, Abaza Olanların Sevgilisi, Arkadaşı, Dostu Oluyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok hayir benim sevdigim tipler oyle belali sevmiyom
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak ben şöyle bir strateji geliştirdim: ben bakireyim ve şimdiye kadar kimseye kendimi el tutma dahi dokundurmadım. Dini inancım sebebiyle. Fakat şimdi hata yaptığımı anladım çünkü hem dini sorgulamaya başladım hem de artık bedensel olarak dayanamıyorum. Gece rüyamda cinsel ilişkiye girip duruyorum tecavüz ediyorlar sürekli sabah çamaşırım kirlenmiş kalkıyorum. Mast da yapıyorum ama dayanamıyorum bu böyle gitmez. Artık biriyle yatacağım. Ama ben şöyle düşünüyorum; cinsellik yaşayacağım adam hem tip huy sosyal konum enerji açısından bana uygun olacak birçok şeyi paylaşabileceğim biri olacak hem de kadını mal veya cinsel obje olarak görmeyecek. Bence tüm kızlar cinsel ilişkiye girmeden önce bunu yapmalı. Kadını mal olarak görmeyen erkeklerle yatmalı kızlar.Çünkü ayrıldıktan sonra her türlü arkandan konuşur ev işini sana yaptırır sana değer vermez mal olarak gören. Ama bazı tehlikeli erkekler de var ki ağzıyla bekaret önemli değil der ama beynen öyle düşünmez veya evleneceği zaman fikri değişir bakire ister kendi her türlü naneyi yemesine rağmen. O yüzden iyi tartmak lazım samimi olup olmadığını bu konuda. Düşünsene seni mal olarak görüyor adam bir ayakkabı çanta gibi görüyor. Böyle bir adam nasıl cinsel olarak çekici gelebilir ki? Gelmemeli. Kızlar kendisine saygı duymalı ve böyle adamlarla ne yatmalı ne de çıkmalı.
17 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle saygi konusunda haklisin ama bnece biraz daha dayan lutfen bak sabrin sonu selamettir elbette guzel bir nasibin vardir bu bekleyisin mutlaka bir karsiligi vardir o yuzden seytanin aklina girmesine izin verme dinine sadik kal sonradan belki pisman olursun canim bu dunya icin ahiretini yakma ❤
Cevap sahibi+1 yıl@Kadda tamamen samimi bir yazı neyini samimi bulmadınız ki
Cevap sahibi+1 yılValla elimden geleni yapıyorum ama bakalım. Yaş oldu 28. Bir de akrep burcuyum. Cinselliğe dayanması ne kadar zor tahmin edebiliyosundur sanırım. Bi akrebin.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
59Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTamam bütün erkekler o. rospu cocu kızlar melek ne s. ke yasiyozki bu dünyada oksijen israfiyiz asla kızlar gibi saf temiz varlıklara layık değiliz hay aamk ya mclakcmwkcmwkm tanıdığım k. aşarlari göstersem kendi cinsinden soğuyacak tatava yapıyor bıktım bu tarz soru görmekten be
16 Yorumla
Soran+1 yılBen her kiz melek demedim ama erkekler daha beter
- +1 yıl
Kendimi yorup anlatmak istemiyorum ama kafan başka türlü almıycak bak gülüm ben çok efendi bi insandım bi kizi sevdim hayatımı s. kti attı gittim sonra it kopukla takıldım p. ç oldum kapımda köpek olmayan kız kalmadı kendiniz şerefsiz seviyorsunuz aamk kazığı yiyince de ağlayıp zirlayin erkeklwr şöyle böyle diye bi sürü efendi düzgün adam var onlardan biri gelse elinin tersiyle itersin eminim buna
Soran+1 yıl!! Biri kirdi diye öyle yapmicakdin bekleyecekdin demek ki dogru kisi degilsi eger bekleyip temiz kalsaydin Allah karsiliksiz birakmazdi nasipden öte yol yok
- +1 yıl
Yo şu an çok memnunum efendilik bişeye yaramıyor dediğim gibi şimdi bi kızın karşına hanım evladı biri ve ben çıksam beni seçer bunu biliyorum niye kaybeden taraf olayım o zaman
Soran+1 yılHani duzgun degilim diyosun ya ne yapiyorsun mesela? Neyin duzgun degil
- +1 yıl
Klasik p. ç işte nesini anlatayım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkekler gönül eğlendiriyorda kızlar eğlenmedikleri içinmi seks yapıyor iki tarafta bence eşit. İki tarafta zaten evlilik yaşar gibi herşeyi yapıyor. Bence yani bu iş bekaret yüzünden evlenmeme modundan çıkalı çok olmuş hele bi sor bakım bi geleceği bi işi var mı. Geçim sıkıntısı düğün masrafı bunlar düşünülüyor olabilimi. Buradan ilan ediyorum ne kadar paran olsada aşırı düğün masrafı enayiliktir sade bi düğün şekli belirlenmeli nihayetinde bu evlilik işi iki kişi arasında olan bişey.
04 Yorumla
Soran+1 yılAma sonucta birkere evleniyorum dusuncesiyle evleniyorsun ve hersey guzel olsun istiyosun
Cevap sahibi+1 yılBu zamanda uzun süre evli kalanlar çok çok az hangi erkek aldatmıyorum diyorsa inan müzelik benim gibi karım yatakta mahir seksi fantezilere açık tam bi seks düşkünü gibi davranıarak benim iliklerime kadar boşaltsaydı inan benim başkalarına bakacak mecalim kalmazdı zaten bu zamanın kızları eskiye göre daha akılı vede sekside çok iyi bildiklerinden zaten kocalarını yatakta öyle bir becerirlerki kocalarının dışarda bir halt etmeye takatı kalmaz ililerine kadar boşaltırlar benimde sana tavsiyem böyle yapmayı ihmal etme. Öyle bi devirdeyizki bi fettan kız kocasının aldatıp aldatmadığınıda anında çözer ona göre önlemini alır.
Soran+1 yılInanamiyorum yaa tek sorun yatak mi yani ask nerde sevda nerde simdi
Cevap sahibi+1 yılTabikide bi aşkla başlama var tutku var ama insanın doğası bu eninde sonunda her canlının sekse karşı büyük bi zaafı var. Her kes ister herşeyin en iyisini elde etmek sekste ise bu ön plana çıkıyor partnerinin en iyisi olmasını istiyor partneri fos çıktımı ne aşk kalıyor ne tutku inanbana hep böyle oluyor hep erkekler aldatmıyor kadınlarda aldatıyor durup dururkenmi aldatıyorlar kadın evleniyo yatağa giriyo kocada tık yok ereksiyon sorunu var yadakadın doyumsuzdur istiyor ama kca umursamaz haftada bir nebilim onbeş günde bir kadın aldattımı suç kimin bu bir ihtiyaç nerdeyse havayla su gibi Sen kendini yokla bakayım bu dediğim erkek gibi biriyle evlendin hemide aşk ve tutkuyla aşkım var deyip bu adamla aldatmadan seks duygularını nasıl bastırırsın veya ayrılmazmısın günümüzde aşk öyle bi hal almışkı aşkından ölüyom bitiyom en ufak bi tartışmada hadibana eyvallah çekip gidiliyor aşk işte böyle bir şey olmuş sna sorduklarıma samimi bi cevap alabilimiyim.
- Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılDüzgün erkek var yok değil. Sadece karşına çıkan tiplerde sıkıntı var. Bir çok erkek evlenmek istiyor. Lakin onların karşısına da üzen kızlar çıkıyor. Sans diyebilirsin
21 Yorumla
Soran+1 yılDogru haklisin
+1 yılBunlar sadece erkeklerin sorunu değil genelleme yapmamak lazım ama biz de çoğu kadın hakkında böyle düşünüyoruz maalesef. Ve sevgili ilişkileri artık içinde bulunduğumuz devirde gerçekten çok çirkin ve sahte bir hal aldı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAtarlı ve ayarlı bir iç döküş biraz da tehdit sezdim; Tatar Ramazan aklıma geldi 😃
İşin esprisi, herkes zaten hak ettiğini bulur. Kötüyse sınavı; iyiyse de ödülüdür03 Yorumla
Soran+1 yılHahah 😁😁
Yani haklisinda bazen gercekden kotu insankara denk geliyo insan- +1 yıl
Maalesef, o zaten kader 😊
Soran+1 yılAh malesef
+1 yılGenelleme yapmayı seven tipik bi kadın vakkasi daha baban abin kardeşin amcan dayın deden amca oğlu teyze oğlu vs vs öyle gider onlar öyleyse bütün erkekleri bir tutmaya hakkın yok senin
07 Yorumla
Soran+1 yılVar hatta senin adin mustafa diye dahada var.
- +1 yıl
Anlatmak istediğimi anlamayacak kadarda cahil beni kendine benzetti yani orda anlatmak istediğim hani siz kadınlar size kötü bir şey yazıldığında sizin ananız bacınız yok mu diyiyorsunuzya bende o manada yazdim gerçi insan olan anlar
Soran+1 yıl🤦♀️ironu yaptim ama sen bilirsin
- +1 yıl
Unutmaki her şakanın altında bir gerçek yatar 🤔🤔🤔 ironiyse soruya bir beğeni bırakıyorum iyi geceler
Soran+1 yılBir dakka bu ay icinde dogum gunun mu var
- +1 yıl
Hayır doğum günüm yok neden sordun?
Soran+1 yılTamam birine benzettim de
Aşk ilişkisi, gönül eğlencesidir.
Gayet tabii gönül eğlendirecek, seninle kumar oynamaya gidecek değildi.
Önce içinde bulunduğun durumun neyi ifade ettiğini kavra, sonra ilişki yaşarsın..10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılya her gün aynı tarz sorular gelip duruyor. Var arkadaşım var. Düzgün efendi karakterli erkekler var. Ama siz bulamıyorsunuz işte mesele bu. Söylenmeyi bırakın ve yeni erkeğe şans verin. Kimsenin alnında yazmıyor karakteri
14 Yorumla
Soran+1 yılÖyle herkese sans da verilmez ki? Her onumuze gelene sans mi verelim sende. Sans meselesi iste bizimde karsimiza pislik cikti
Cevap sahibi+1 yılşans vermek ne demek? ne anladın acaba bu kelimeden. Ya alt tarafı tanışacaksın ve bir süre o insanı tanımak için mücadele edeceksin. O insanla heralde birliktelik falan yaşamayacaksın. Öyle herkese şans verilmezse madem sen doğru insanı nasıl bulmayı bekliyorsun? gökten zembille kafana inmez.
Soran+1 yılEvet ama herkeslede oturup vakit gecilmez birgün evlendiginde ne diyeceksin kocana brn senden önce 20 kisiyle vakit gecirdim gezdim tozdum da hoş drgil. (Bence)
Cevap sahibi+1 yıldoğru insan da ayağına gelmez. ben de bunu anlatmaya çalışıyorum. Bir insanı tanımadan onun hakkında fikir sahibi nasıl olabilirsin? neyse , hayat senin hayatın. iyi geceler
Aslında bu durum karşılıklı. Herkes aynı şeyi dile getiriyor. Az evvel de bunun cevabını yazdım bir önce ki soru yorumum da. İnsanlar kendilerine çeki düzen verirse her şey düzelecek aslında
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHelal olsun be şöyle düşünen bir kadın neredeyse kalmadı. Her şey karşılıklı sen geçmişinde ilişki yaşıyorsan illa ilişki yaşamamış bir sevgili arayamazsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılYani bencede hani tamam bisey yasamadiysan en dogal hakkin kendin gibi birini istemek ama yasadiysan hala ne konusuyosun yani demi
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ona gerçekten değer verdiğimizi anlayacak beni sevecek kadın karşıma çıkmadı ki daha hep farklı muhabbetler
10 Yorumla
+1 yılkarakteri bozuk olan insanlar illaki var kadın olsun erkek olsun fark etmiyor onlara denk geliyoruz diye genele vurmayalım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı. Ne gönül eğlendirecek kız istiyorum ne de evlenecek kız, silâhlarım ve arabam hepsine bedel
14 Yorumla
Soran+1 yılTavv buda ayri kafada 😅😅
Soran+1 yılKalsin kalsin bir bakmissin yanlislikla seni vurmus
+1 yılEvlenilecek kadın da yokki bir türlü rast gelemedik
16 Yorumla
Soran+1 yılVar.
Soran+1 yıl@Mercy0 tanisinn
- +1 yıl
Varsa varım 😂
Soran+1 yılBence var 😅
- +1 yıl
Yaz o zaman 😂
+1 yılBen de evlenilecek kadın yok diye düşünüyorum onu napcaz
03 Yorumla
Soran+1 yılDusunceni degistircen napcann 😅 birsuru evlencek kadn var
- +1 yıl
Var da işte bize denk gelir mi bilmiyorum, 19 yaşındayım ve sınav stresleri yüzünden ilişkiye vakit ayırmadım hiç, hayatımda bir kişiye açıldım o da kibar bir şekilde reddetti zaten ama iyi ki reddetmiş diyorum. Sınava üçüncü kez hazırlanacağım ve hedefim tıp fakültesi. Umarım kazanırım ve gönül işlerine adım atabilirim. :) eğlencelik ilişkiyi boş buluyorum. Beni sevebilecek ve bana köstek olmak yerine beni destekleyecek birinin olmasını çok istiyorum. Nasip olur mu bilmem.
Soran+1 yılAynen bende öyle dusunuyorum. Umarim hayallerine ulasirsin 😊 kesinlikle ve bence evlenmiceksen sevgililik zaman kaybi boş yani
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Devir gönül eğlendirme devri. Parası olana koşarlar bu devirde.. Kimse ciddi değil artık. O eskidenmiş.. Bi 15-20 sene evvel kadarcık..
00 YorumlaDestekli sütyen toplayıcı külot lens çıtçıt postiş tak sonra neden düzgün erkek yok derler
03 Yorumla
Soran+1 yılSen genel konusamazsin hicbirini yapmiyrum
Soran+1 yılNr goster ya al iste
+1 yılBence sen evlenecek olanlara denk gelmiyorsun ben ekonomik koşullarım el verse nikahı basıcam
05 Yorumla
Soran+1 yılKime basacan sen buldun mu ki hayatininn askini
- +1 yıl
İşte bulamadım
Soran+1 yılYaa iste bai
- +1 yıl
Bence siz seçmeyi bilmiyorsunuz şu anda herkes materyalist bakıyor tamam dış görünüşte önemli ama araba olsun ev olsun şu olsun bu olsun ee sonuç, şu anda yaşanan aşkların mayası bozuk.
Soran+1 yılYo benimki fakirdi ama terkeden oydu ben degil😁
+1 yılEtrafım da bir çok adam gibi adam var ama sizler işi bilmiyorsunuz
09 Yorumla
Soran+1 yılNasil bilmiyoruz
- +1 yıl
Bak kardeş
Size bir iki ilgi gösterene övene tav oluyorsunuz
Bende diyom ki etrafınızda mutlaka iyi adamlar vardır
Biraz da siz koşun onların peşinden
Paranoyaya bağlayıp tüm erkekler şöyle deme - +1 yıl
Yin
Soran+1 yılOlmuyoo istee kadin ilgi sever tabi ki baglanicak sevicez ilgi göstereni seviyor saniyoruz sonra bir bakiyoruz yalannn hepsi yalancinin önde gideni cikuyo
- +1 yıl
Tamam anladimda güzel insan
Önce sen ilgi ver iyi erkeğe sonra o erkek sana ilgi verir zaten - +1 yıl
Sen kostur pesindden az incilerin dokulmez
- +1 yıl
@Bayramisthebest07 kraliçe knk bunlar premses
Gidin iki iltifata ilgiye tav olun
Sonra
Tüm erkekler böyle yok tüm erkekler şöyle - +1 yıl
İşte bu kafada olana uyuzum ben bir sey dedin mi de terbiyesiz oluyorsun ya azda sen kos pesinden ne olacak yani
- +1 yıl
@Bayramisthebest07 bunlara acımıyorum bile
Sürünsünler
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılSorunun sonu Sedat Peker videosu gibi bitmiş , beğendim
03 Yorumla
Soran+1 yılHahahahaha o nerden geldi aklina koptum ben izlemiyorum o yuzden pek bilmiyorum
- +1 yıl
Ayağınızı denk alın beyler demişsin ya tehditvari bir biçimde... gayet etkileyici bir üslup bence
Soran+1 yıl😁😁😁😁
aha ultimatom yedik. Hemen ayağımı denk alayım biraz
01 Yorumla
Soran+1 yıl😌😌
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Düzgün olmayan kızların yetiştirdiği evlatlara denk gelmişsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılSadece kiz ni yetisdiriyor? Sacmalik.
Soran+1 yılÖyle bir dunya yok. O anada sen baba degilmisin bu cocugu leyleklermi getrdi😂
+1 yılHaklısın. ama sorunca onlar da böyle düşünüyor🤷🏻♀️Herkes birbirinden şikayetçi
10 Yorumla
+1 yılNe düzgün erkek var nede düzgün kadın.. Zaman kötü kolla...🤦
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla ben yakışıklı, en az 1.85 ve bir kadını cinsel ilişkide memnun edecek boyutta bir penise sahip olsaydım büyük ihtimal benimle evlenen kişi mutlu olabilirdi.
00 YorumlaArtık akrabalarıma soracağım ya siz nereden buluyorsunuz böyle kişileri diye ya
00 Yorumla
+1 yılAynen oyle. Millet evlenmeye değil eğlenmeye bakıyooooo
04 Yorumla- +1 yıl
Erkekler daha çapkın
- +1 yıl
İllaki dogru soyluyosun
Gizli Üye(25-29)+1 yılbi toplumun ahlakini bozacaksan once kadinlardan baslarsin
13 Yorumla
Soran+1 yılNe demek istiyorsun?
Cevap sahibi+1 yıldiyorumki erkekler kadar kadinlar suclu hatta kadinlar erkeklerden daha beter bu konuda
Soran+1 yılNiyeymiss o
Gizli Üye(18-24)+1 yılHiç sevgilim olmadı karşı tarafı üzerim falan kalp kırmayı sevmem
110 Yorumla
Soran+1 yılAferin
Cevap sahibi+1 yılEyw teyze
Soran+1 yılTeyze mi !!!
Cevap sahibi+1 yılHala?
Soran+1 yılYoğ eşeğin gözü senden kücügüm
Cevap sahibi+1 yılYaş kac
Soran+1 yıl20
Cevap sahibi+1 yıl18 bende🙉
Soran+1 yılFjfhg tamam kucukmussun
Cevap sahibi+1 yılEvt abla
+1 yılah benim bacım yemin ediyorum böyle erkeklerden allah korusun yemedikleri halt yok sonra temiz kız kalmadı eee şerefsiz sen ne kadar temizssin kiii allah bildiği gibi yapsın bunları
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle 🙄🙄
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaalesef her şeye zam geldi.
Ucuzlayan insanlık oldu.
pardon insanlık öldü.09 Yorumla
Soran+1 yılMlsf
Cevap sahibi+1 yıl..
Soran+1 yılNe
Cevap sahibi+1 yılharflerinin kredisini öde
Soran+1 yılFakirim
Cevap sahibi+1 yılorası kesin
Soran+1 yılNiyeymiş
Cevap sahibi+1 yıl:D yok bişey
Soran+1 yılKxkdkeje
+1 yılburda çok takılıyosunda ondan sokkta burdsakiler gibi erkek yok
02 Yorumla
Soran+1 yılAcaba ondan mi ki
- +1 yıl
evet ndan burası abaza takımı
+1 yılvar kim demiş yok b3n varım mesela ama mesleğimden dolayı kimse evlenmek istemiyor benimle yani doğru dürüst sevgili bile bulamıyorum
15 Yorumla
Soran+1 yılNedir meslek
- +1 yıl
makyör Üm moda ve medya sektöründe
Soran+1 yılNe varki bunda
- +1 yıl
hergün kadınlarla muhatap oluyormuşum halbuki bu benim işim iyide kazanıyorum zaten modellerim hepsi yabancı rus ukraynalı ama bende dil yok ingilizce dahi bilmiyorum konuşmam mümkün değil yani daha sevgili olmadan eksi notu alıyorum yargısız infaz
Soran+1 yılHii anladim kotu oomuss
Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı. Düzgün erkek çok ama siz düzgün erkek sevmiyorsunuz :) önce bunu bir itiraf edin kendinize
03 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum niye sevmiyim? Duzgun erkek dedigin disarda gozu olmicak sana deliler gibi asik olucak ama adam gibi adam olucak ilgi vericek
Soran+1 yılNerden bilelim duzgun degil basta efendi suoer davraniyo
+1 yılSenin gibiler öyle gönül nasıl eğlendirirken olan sensin
01 Yorumla
Soran+1 yılNey? Ben kimweyle eglendirmedim gonul
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüzgün efendi erkekleri erkek olarak görmüyorsunuz onun için, kimseyle şuana kadarda doğru düzgün birlikteliğim olmadı, bişey yaşamadım, kendim gibi birini istemek hakkım.
01 Yorumla
Soran+1 yılNasl gormuyoruz yaa asil gozu sevdiginden baskasini gormiyen adam gibi adamdir
+1 yılGenelleme yapmamak lazım
11 Yorumla
Soran+1 yılAma cogu oyle
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılişte kimse beni tanımadı daha
19 Yorumla
Soran+1 yılNasilsin ki
- +1 yıl
oldukça düzgün
- +1 yıl
böyle olunca giderler zaten..
Soran+1 yılBurdaki erkekler genelde sevgili ariyo burda
- +1 yıl
beni tanımadın daha..
- +1 yıl
?
Soran+1 yılIyi Allah gonlune gore versin ozm
- +1 yıl
umarım senin de :)))
Soran+1 yılAmin
Düzgün erkekler var sen denk gelmemişsindir
03 Yorumla
Soran+1 yılKim mis o duzgunler goremiyoruzda
Soran+1 yılHayir gercekden yok
+1 yılBizde kadın yok diyoruz ilginç 😂
08 Yorumla
Soran+1 yılNiye var birsuru
- +1 yıl
e hani nerde
Soran+1 yılBen
- +1 yıl
Gizliden evet sen
Soran+1 yılEvet nolmus
- +1 yıl
Yani işte var olduğunu söylüyorsun gizlisin
Soran+1 yılTabi gizli olucam ben burda biriyle tanismasa gelmedimki soru sormaya geldim
- +1 yıl
Peki
Olunca da beğenmiyorsunuz maalesef
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye begenmiyelim
Soran+1 yılOf of
+1 yılBendeki çirkin şansı arkadaşım bile yok of ya.
016 Yorumla
Soran+1 yılBnmde yk
- +1 yıl
Özelden yazarmisin
- +1 yıl
Konuşalım isterim
Soran+1 yılHyr
- +1 yıl
Of ya
Soran+1 yılNe oldu
- +1 yıl
Sanlaldan bile arkadaş yapamadım sende yok dedin vs
Soran+1 yılSaglik olsun uzulme
- +1 yıl
Takılıyorum sadece iyi bak kendine
Soran+1 yılYani dalga gecdun
- +1 yıl
Napalim?:)) Kim olduğunu bile söylemedin...
Soran+1 yılSen bile dalga geciyon haaa
- +1 yıl
Sen bile derken? Tamam tamam bundan sonra ciddi olacağım ama sende ılımlı yaz biraz
Soran+1 yılIlimli ne demek
- +1 yıl
Tanışalım
- +1 yıl
Anlaminda
+1 yılİnternet aleminde çok takılma😃
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Reelde tanış kanka😃
Soran+1 yılCevrem yok
+1 yılBu yaşta kim evlilik düşünür ya.
01 Yorumla
Soran+1 yılKes kadin dusmani ahlaksiz
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. düzgün erkek im evlenmek istiom bakire kız arıom
015 Yorumla
Soran+1 yılCok ararsin kocum
Soran+1 yılNe kadin kaldi duzgun ne erkek
Soran+1 yılAyip olur tabi ki. Reelde de soruyormusun bu tarz sorular ozaman banada sorma hos bir soru degil ve özel bir soru
Soran+1 yılYurur yurur niye yurumesin ki kalple seviyosin
Soran+1 yılEvet nie olmmasn
Soran+1 yılE evlen
Soran+1 yılEder soyle
Soran+1 yılDene sansini
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Vuuu. hatun kızgın beyler dağılalım
01 Yorumla
Soran+1 yılKizdim tabi
- Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.
+1 yılYoooh yav bulan nasıl buluyor.
00 Yorumla Evlilik bu kadar kolay değil tâbii.
00 Yorumla
+1 yılSakin olun hanımefendi.
00 Yorumla
+1 yılsanki düzgün erkek çok seviyosunuz bebeğim
02 Yorumla
Soran+1 yılSeviom
- +1 yıl
bebeğim kesin seviosundur
- Aşk İlişkileri konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılSağlam ve dürüst kız kalmadığı için
110 Yorumla
Soran+1 yılVar
- +1 yıl
Var diyorsun ama 100 taneden ancak 1 tane ben şahsım adına söylüyorum inancım ve güvenim kızlar tarafından zerre kalmadı
Soran+1 yılAyni seyi erkekler icin bende dusunuyorum malesef
- +1 yıl
Kızlar daha çekici ve paralı birini bulunca hemen seviyorum diyen kişiden vazgeçer ama erkekte öyle değil
Soran+1 yılÖyle bisey yok. Ben tek birini sevdim oldugu gibi kabul ettim parasida yoktu zaten ama o umut verip gitti. Neymis tesettürlü degil mişim
- +1 yıl
Tesettürlü değilsin diye seni hayatından çıkarması yanlış sana bunu güzel ve uygun bir dille söyleyebilirdi sende seviyorsan bir ömür o insanla olacaksan onun için bazı ilkelerinden vazgeçersin sevgi fedakarlıktır lafla olmaz.
Soran+1 yılGitti bitti iste ama ben hala unutamadim 7 ay oldu bosanan insanlar bile birbirini 2 aya unutuyor
- +1 yıl
Yanlış anlama ama sen kendini paronayak duruma sokmuşsun giden gelmiyor mallesef unut gitsin kendine hayatına bak derim
Soran+1 yılHaklisin evet
- +1 yıl
Olan sana olur yani salla gitsin önüne bak 👍🏻
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok mu evlenilecek kız efendi edepli
03 Yorumla
Soran+1 yılBen varim ama terketti
Cevap sahibi+1 yılDemekmi neymiş sana lâyık değilmiş
Soran+1 yılHaklisin ama yinede ozluyorum
Kişi kendinden bilir işi
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka? Beni tanisaydin asla boyle konusmazdin! Cok hadsizce bir yorum
Soran+1 yılDüzgün !!! Ben tek birini sevdim ztn oda fakirdi benm umrumda degildi cok sevdim hala sevyrm 7 ay oldu ben onu terketmedim o beni terketi
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. duzgun kadın olmadıgı icin
13 Yorumla
Soran+1 yılVar siz gormuyosunuz
Soran+1 yılEvet olabilir
+1 yılDüzgün kız olmadığı için erkeklerde drift yapıyor
00 YorumlaAsıl kızlar öyle
11 Yorumla
Soran+1 yılYo
Ayaginizi denk alin derken bu bir tehdit mi 😂😂
03 Yorumla
Soran+1 yılGibi gibi🤣🤣
Soran+1 yıl😁😁