Allah'ını seven yardım etsin çok büyük çıkmazdayım?

Benim çok uzun bir ilişkim vardı sevdiğim bana yalan söyledi işte buyuk bir yalan beni Instagram'dan engellemiş yemin etti dedi engelde değilsin bende ona dedim şifreyi ver bana engellemedigini kanıtla dedim dedi kendimi kimseye kanıtlmak zorunda değilim beni çok kırmıştı bana git bitti bu kadar uzatmanın anlamı yok falan demisti gizlice hesap kullanmış fotoğraf falan paylaşmış işte hani takipleştigi erkeklerde var hesabı öğrendikten sonra fotoları sildi sonra tekrar attı hesabı bı ara dondurdu tekrar açtı ve hep birilerini takip etmeye devam etti yanlış anlamayın baskıcı değildim daha önce hiç tartısmadik bile (sorun Instagram kullanmasi değil bana yalan söylemesi ) ısrarla inkar etti yemin etti etmediği yalan kalmadı belki kayebtmekten korktu çok sevdiği için özür bile dilemedi ben ona sert çıktığım için özür bile diledim hep zeytin yağı gibi üste çıktı bana dedi sen ayrılmak için bahane arıyorsun beni sevmemişsin çok abartıyorsun dedi defalarca ona dedim senin mantığa uyacak açıklaman yok senden özür bekliyorum dedim özür dilemedi bende ona ayrılmak istiyorum falan dedim bana dedi uzatma git bitti işte ben ayrıldım bir ay geçti beni mesaj yagmuruna tuttu diyor hani çok büyük seymi yaptımda vazgectin buna inanmıyorum dedi bu kadar basitmi herşey dedi sonra ben sevmişim sen zaman gecirmşsin dedi çok abartiğımı söyledi ben barışmak için mesaj attım görüldü attı sonra tekrar mesaj attım dediki o mesajlari bir anlık gazla yazdım kusura bakma bende insanım sonuçta biryere kadar ona aşağılık bir yalancısın gibi şeyler dedim asla küfür etmedim çok sert mesaj attım ve vicdanım sızlıyor ona ağır hakaretler ettim agızimdan o sinirle çıktı işte çünkü artık bi yere kadar ve engelledim şimdi bana durmadan SMS atıyor diyor sen beni oldudrdun bundan zevkmi alıyorsun bir umut vardı tebrik et kendini dedi sana hakkımı helal etmiyorum ahım sende kalmaz inşallah yasadigimin daha kötüsünü yaşarsın ayağa kalkamıyorum Falan dedi valla ne yapacağımı sasirdım hatalı benmiyim şimdi
Allah'ını seven yardım etsin çok büyük çıkmazdayım?