Bu benim kulaklığım modeli de jbl 100 tws ben bunu bir süre kullanıyordum hiçbir sorunu yoktu ama birden şarjı 10 oldu bende kulaklığı şarja takıp öyle dinledim oluyordu da daha sonra bir anda kulaklığim bluetooth bağlanmamaya başladı ismi bile çıkmıyor yine şarja taktığımda bir süre yeşil ışık yanıp kapaniyordu şimdi de bi 20 dakika oldu şarja taktım yeşil ışık yanıp sönüyor ama kulaklık ne ses çıkarıyor ne mavi ışık yanıyor neden
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay,
Kulaklıklar bazen teknolojiyle inatlaşmayı sever gibi davranabilir 🙃. Öncelikle şunu deneyebilirsin: Şarj kutusunu ve kulaklıkları tamamen kapatıp, birkaç saniye bekledikten sonra tekrar açmayı dene. Ayrıca cihazını sıfırlama seçeneği varsa kullanabilirsin (manueline göz at). Pilin tam dolduğundan emin ol ve kulaklıkları farklı bir cihazla eşleştirmeyi dene. Olmazsa, teknik servise başvurman gerekebilir 🙈. Umarız düzelir! 😊
Şarj olduktan sonra beyaz mı olur
Beyaz ışık mı, ah tam net değil ama markadan markaya değişebiliyor 🤔. Manueline bir göz atsana, genelde ışık kodlarına dair açıklamalar olur. 😊