Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kadınlar kendisine değer vermeyen erkeklerden hoşlanmaz elbette. Aslında bu konuda cinsiyet ayrımı yapmak da çok doğru değil. İnsanlar genel olarak kolay ulaşabildiği şeylerin kıymetini bilmez. Zor ve ulaşılmaz görünenler ise her zaman daha çekici gelir. Ayrıca sevdiği için kadının her dediğini onaylayan erkekler de bir süre sonra kadında sıkılmaya neden olur. Genel olarak hemcinslerime tavsiyem, flört döneminde kendinizle ilgili her şeyi ortaya dökmeyin. Eteğinizde hep dökecek bir avuç taşınız olsun. Böylece ilişkideki merak ve gizem duygusu da tamamen ortadan kalkmaz. Ayrıca kendine özgü karakteri ve duruşu olan kişi -erkek veya kadın farketmez- karşı cinse her zaman daha cazip gelir..
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen abi ben döktüm siz dökmeyin efendiler. O taşlar önemli 🤣
En İyi Cevaplar
Erkeğin statüsüne göre değişir. Ciddi düşünülen bir erkekse kadına değer veren arzu edilir. Zira erkek, kendisi için değerli olmayan bir kadına uzun vadeli yatırım yapmaz. Ama erkek ciddi gelecek planı içerisinde olmayan anlık partner şeklindeyse bence bu durumda değer verip vermemesi önemli olmaz. Eğlendirmesi, pozitif ve tipik tabirle fırlama bir erkek olması istenir.
Kadının yaşına göre de değişir. 25 üstünde bir kadınsa kendisine uzun süre yatırım yapacak bir beta tercih edilir.10 Yorumla
Ya ben gerçekleri söyleyeceğim. Şimdi erkekler ilk başta avcı ruhlu olduğu için yoğun ilgi gösteriyorlar. Kızlar hoşlandığı erkekten ilgi görmeyi severler. Erkek değer verir ilgi verir kendine iyice bağlar kızı. Ondan sonra kız ona bağlanır , vazgeçmesi zor olur. İşte tam o noktada erkekler ilgiyi azaltır , sıkılır. Kızlar da o eski ilgiyi görmek isterler. Sonrasındaki ısrar bu yüzdendir. Erkekler avcı ruhludur bu yüzden kızlar yanlış anlaşılıyor ama aslında eski ilgisini alakasını aradığı için biraz zorluyorlar sadece , haklı olarak .
42 Yorumla- +1 yıl
Andadım, faydalı bilgiler için teşekkür ederim.
+1 yılKadınlar, beğendikleri erkeklerden değer görmek ister. Değer gördükleri erkeklere aşık olmazlar...
32 Yorumla- +1 yıl
Muazzam yorumdu.
- +1 yıl
...
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
33Cevap
Kadınlar kendisine değer veren ama gerektiğinde kendi karakterini de ortaya koyanlardan hoşlanır. Her istediğini yapınca seni daha çok sevmeyecek ya da değersiz davranınca daha çok bağlanmayacak. Sen kendin olduğun sürece ve değer bildiğin sürece kimse yanından ayrımaz kolay kolay.
32 Yorumla- +1 yıl
Haklısın abi, bir keresinde kız arkadaşımın her dediğini yaptım. Yapmaz olaydım🤣 sıkıldı benden arkadaş kalalım falan dedi. Bundan sonra her şey dozunda olacak yazınız ve acı tecrübelerim ders oldu bana.
+1 yılBu gibi şeysilere ilgisi olan nadir kişiler tanırım gerçekten samanlıktaki iğne kadar nadide değerli insanlardır kendileri. "Ben bana kötü davransın istiyorum" derler ama bence sadece sahte ilgiyi "iyi davranma" olarak gördükleri için. Ne demiş ünlü filozof yazar profesör doktor iş kadını Aloe, "sahte ilgi göstereceğine bir tane patlat şuna aklı yerine gelsin."
(artık başına mı gelir kaidesine mi bilemem)
Bende de bu hastalığın hafif versiyonu var, biri bana ilgi gösterdiğinde veya iltifat ettiğinde kaçıyorum. Belki de savunma mekanizmamdandır. Ama kötü davranırsa da kaçıyorum bu yüzden sorun yok bence.22 Yorumla- +1 yıl
Kız ona kaçıyorsun, buna kaçıyorsun. Seni tutana aşk olsun 😀🤣👍
- +1 yıl
öyle diyenler mazoşist oluyo ilgiyle alakası yok yani
+1 yılDeğer vermeyen değil.
İçlerinde değer veriyor sanırım şüphesi bırakan erkekleri havalı buldukları doğru ama p*ç erkek dediğimiz erkeklerle genellikle bir uzun süreli çıkmıyorlar.
Bu tür erkekler onların hayatlarının bir geçiş noktası sadece.
Ya bunalımı atlatmak için ya da eski sevgiliyi atlatmak için çıkarlar bu tür erkeklerle.
Kısaca bir tür macera arayışıdır.
Kızların olgunluk düzeyine göre değişebilir bu işler.
Bana bir zararları yok. Herkes zararlı olmadığı sürece istediğini yapabilir.10 Yorumla
+1 yılduygusal erkek yok ki nerde odun varsa onda denk geliyoz efsane o, ha mazoşistleri bilemicem yorumlara bakıyonda hepsi ezilmekten hoşlanıyor gibi yazık
33 Yorumla- +1 yıl
Anladım, bir benzer olayı bende yaşadım o yüzden sordum. Değer verdim, saygı duydum vaz geçti. Her kadın böyle değil ama böyleleri de var. Umarık bize aklı başında olanlar denk gelir.
- +1 yıl
hor görülmeye layık demek ki
Kardeşim Bu Hayatta Kadınları Tam Anlamıyla Memnun Edemezsin Odun Olursun Keko Derler Duygusal Davranırsın Çok Gevşek Yılışık Derler Orta Yolu Bulayım Dersin Dengesiz Derler Velhasıl Kelam Sen Ya Olduğun Gibi Görün ya da Göründüğün Gibi Ol Nasipte Olan Gelir Zaten Hiç Merak Etme
10 Yorumla
+1 yılKadınlarda erkeklerde böyle. İnsan hep ulaşamadığını ister. Artık kadın, erkek diye ayrım yapmaktan vazcayın
21 Yorumla- +1 yıl
Haklısızınız soruyu böyle sormayacaktım aslında, ama her iki sorudan biri erkeği eleştiren ve cinsiyetçilik soruları olduğu için bende misilleme yapayım dedim. Birez hemcinslerim mutlu olsunlar. Çoğu mutlu olmayı haketmiyor ama olsun.
Gizli Üye(18-24)+1 yılDeğer vermeyenden hoşlanmaz. Ama ulaşılması zor gözüken kişilerden hoşlanır bence genel olarak insanlar. Çünkü gizemi severler. Üstüne düşüp tanımak isterler. Kendini direkt ortaya koyanı değil de yavaş yavaş kendini dürüstçe tanıtanı severler. Ben değil psikoloji söylüyor. Bir de herkes için geçerli değil elbette, genel.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Kadınlar kendisine değer vermeyen, k*pek yerine koyan erkeklerden neden hoşlansın? Sizler konuyu çok ama çok yanlış anlamışsınız. Sürekli ilgi gösteren, bunaltan erkeklerden değil de yerine göre ilgi gösteren erkeklerden hoşlanıyorlar.
Ek olarak kadınlar bağlanınca kolay kolay vazgeçmiyorlar. Erkek bir süre sonra sıkılır, ayrılmak ister, köpek muamelesi çeker. Kadın ise kaybetmek istemez, çabalar. (Genelleme yoktur, örnek)
Bence bu algının oluşma sebepleri bunlar.02 Yorumla- +1 yıl
Evet, kaliteli cevaptı, cevabınız için teşekkür ederim.
Aşk İlişkileri konusunda 663 cevap paylaştı. Evet şehir efsanesidir. O işin aslı değer veren ama çok üstüne düşmeyenden hoşlanırlar. Bu erkekler için de geçerli. Çünkü insan ne kadar ulaşılabilir olursa cazibesi o kadar düşüyor.
30 YorumlaDoğru bir söz. Eğer kanıt istersen bı soru daha aç şunu sor "tıp mi önemli kişilik mi" diye. Gelen cevaplarla dışarda kızların yanındaki kişileri karşılaştır. Çoğunun yalan söylediğini çok rahat anlarsın.
10 Yorumla
+1 yılBence her kadın ilgi görmek , değer verildiğini anlamak hissetmek ister
60 YorumlaAklı başında bir kadın her zaman gerçek dürüst insan olanı tercih eder dediğim gibi sadece aklı başında olanı
Öyle kendine değer veren vs değil40 YorumlaBana kalırsa kız çocuğu seviyorsa gerçekten değer vermesinden hoşlanır aksi halde çocuk onu takmazsa kızın ilgisini çeker
30 Yorumla
+1 yılBize değer vermeyen insanları sevmeyiz aslında. Her cinsinde asıl sevdiği kendini benliğini seven kendine değer veren insan sevilir ve böyle olan insanlar karşısındakini de ölçümü sever. Kednini sevmeyen değer vermeyen insan istediği kadar sizi sevsin size cazip gelmez
10 Yorumla
+1 yılBelli olmuyor ki. İlgisiz davransan seni merak ediyorlar. Bazı kızlar peşinden koşsun istiyor. Bazıları da ilgiden bunaliyor. Ne yapalım şaştık kaldık yani.
10 YorumlaKadına Göre Değişir Bu. Çoğumuz Aşkı Tek Taraflı Yaşadığımız İçin. Ve Bu Nedenle Sadece Bir Tarafın İlgi Göstermesi Kimseyi Değer Vermeyen İnsandan Hoşlanan Yapmaz
10 Yorumla
+1 yılYani bu kizdan kiza degisir ruhsal olarak olgun kizlar karaktere ruhsal olarak gelismemis kizlar serserilere ilgi duyar bu yas aldikca degisen birsey
20 Yorumla
+1 yılhayıır ben ilgili sevgi dolu şefkatli merhametli şerefsiz olmayan vatanına aşık erkekleri seviyoruum
40 Yorumla
+1 yılKesinlikle doğru. Nerde umursamaz gamsız serseri var onlar daha çok ilgi görür kaçtıkça kovalanır
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır ben yapım gereği değer ve ilgi görmeyi çok seven birisiyim asla bana değer vermeyenler olmam çabuk uzaklaşırım
10 Yorumla
+1 yılTamamen şehir efsanesi değer vermeyen erkekten hoşlanılsa bile ilgi olmadığı için soğuma gelir bir zaman sonra unutmaya başlarsın.
10 YorumlaAynen öyle. Döven satan tecavüz eden asaglayan alkol madde şiddet cinayet sabıkalı erkeklere köpek olur
10 Yorumla
+1 yılKadınlar çapkın erkeklerden hoşlanırlar ama bunu asla söylemezler
15 Yorumla- +1 yıl
Yorumunuz dikkatimi çekti belki birazdan yorumunuzu soru şeklinde sorabilirim. Kadınlar çapkın erkeklerden mi hoşlanırlar?
- +1 yıl
Kesinlikle bu böyledir ama bunu asla söylemezler
- +1 yıl
Kalabalık ulu orta yerlerde çapkınlığımızı aşağılayıp, sonra da karşımıza geçer saçlarıyla oynar ve ara ara bakış atarlar. Ah şu kadınlar 😃
- +1 yıl
😀😀 galiba öyle abi bakalım ne diyecekler bu konuya
- +1 yıl
Sen yine sorunu sorabilirsin ama itiraf edeceklerini zannetmiyorum Tabii ki yine çapkın erkekleri linçleyecekler ama gizlice sevecekler
Ah şu kadınlar 😂
+1 yılDeğer veren erkek gün geliyor verdiği değerin karşılığını alamıyor.
21 Yorumla- +1 yıl
Evet, gerçekten doğruluk payı yüksek bir bilgi.
+1 yılGenelleme yapmak yanlış olur ama bunu tercih eden kadınlar yok değil
20 YorumlaNiye biz salak mıyız..
Değer vermeyene ölüp bitelim20 Yorumla
+1 yılEvet öyle bence genelde bunun psikolojide yeri bile var seni üzen erkeğe karşı aşık olmak filan
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyor ise ne yapsın
İnsan sevmediğinin kaprisini niye çeksin20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılÇok değer verince cazibeni kaybediyorsun doğru bence.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHalk arasındaki tabir ile “Cancuk” olanları evet öyle.
Mantıklı olanları öyle değil10 Yorumla Kadınlar kötü çocukları severler. Sonra başlarına gelmedik iş kalmaz.
10 YorumlaKendisine değer vermeyenler genelde daha çok kıymetli oluyor tuhaf
20 Yorumla
+1 yılHayır kendisine değer vermeyen erkeklerden hoşlanmaz kadınlar tabiki
10 YorumlaÇocuklar ne istediğini bilmiyor yani ergen tipler.
Olgun kadınlar bu durumda nettir.
Mutlu olmak ister, eğlenmek ister, saygı ister, Hoş görü ister vb...40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 712 cevap paylaştı.
+1 yılyok öyle bi şey anında soğurum değersiz hissedersem
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kere bile bu durumu yaşamadım. Her kızı bir tutmayın
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanları tanımak için fırsat veriyoruz eğer karşımızdaki bana değer vermiyorsa jet hızıyla uzaklasiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendine değer veren ve kendine saygısı olan kadınlar, değer veren erkeklerden hoşlanır.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılDefalarca deneyimledim doğru ama ben ısrarla deger vermeye devam edecem kişiliği için olmasa bile kadınlığı için
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. sacmalik deger vermeyen birini napim ya
22 Yorumla- +1 yıl
Hem benim hem de bir arkadaşımın arkadaşının başına geldi. Biz ilgi gösterdik saygı duyduk falan filan. Aşk gitti arkadaş olalım teklifi geldi. Yeni erkek arkadaşıni uzaktan gözlemleme ihtimali buldum. Gerçekten saygısız biriydi 1 ay sonra ilişkileride bitti zati o yüzden dedim. Ama elbet her erkek her kadın bir değil.
Kesinlikle doğru test edildi onaylandı abi yemin ederim şerefsiz erkekler hep daha çekici geliyor
30 Yorumla
+1 yılYalan sevgilim biraz ilgiyi azaltınca trip atıyorum ben
10 Yorumla
+1 yılYok cidden öyle biz zat kendim tecrübe ermiş bulunmaktayım
10 Yorumla
+1 yılDoğruluk payı var son iki ilişkimde bunun kanıtıdır
10 YorumlaDeğer veren ama hayatının merkezine koymayan erkeklerden hoşlanır
10 YorumlaMaalesef doğru. Unutmayın kızlar siz, pamuklara sarıp sarmalanmayı hakediyosun❤️👸🏻
10 YorumlaBen bana değer vermeyen erkeklere bayılıyorum ama üzülüyorum. d
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Doğru bence kaçan hep kovalanır
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Değer vermeyen sen hoşlanmazlar tabiki.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bazı kesimler öyle bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKişiden kişiye değişir
10 Yorumla tam tersi ilgi gösterenlerden hoşlanıyoruz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar kendine hükmeden erkeği severler
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Doğruluk payı yüksek. onlarca örneğini gördüm
10 YorumlaŞehir efsanesi
28 Yorumla- +1 yıl
Acaba bu sizin ikinci hesabınız mı? Önceden moderatör dünüz galiba eğer ben karıştırmıyorsam tabi. Dikkatimi çekti de o yüzden yazayım dedim.
- +1 yıl
Anladım cevabınız için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Biras fazla soruyorum ama moderatörlüğün getirdiği yükten mi bunaldınız? Aynı şekilde ben de hesabı kapatıp gitsemmi diye düşünüyorum da.
- +1 yıl
Anladım sağ olun cevaplar için iyi günler dilerim. Gene bir yerlerde denk gelirsek sohbet ederiz. 🙋♂️
Aşk İlişkileri konusunda 968 cevap paylaştı. S. ken sevilir.. Bu değişmez gerçek..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı. Wattpad efsanesi onlar
10 Yorumla
+1 yılYalann
30 YorumlaDogruluk payı var ama her kadın bir değildir bence
30 YorumlaKaçan kovalanır.
27 Yorumla- Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kadınlar kendisine değer vermeyen erkeklerden mi hoşlanır yoksa bu söylem şehir efsanesi midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler