Güncellemeler
+1 yıl
Korktum sözüm bir, adım geri de.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Görücü usulü falan bul illa sende çıtır kız bulacak değilsin yani demekki onlara yuruyosun ki onlarda bakmiyorlar sana snaa bakacak kızlara yürü
Hiç bir kız bana bakmadı.
Kızlar sana gelip çıkma teklifi etmeyecek ki sen gözün yükseklerde olmadan birini bulacaksın illa ki bulursun arayan herşeyi bulur.
Aradım bulamadım.
mıllet boş yapmış zengin adam arayışında hepsi kariyer sahıbı deyilsindir askeri ücret alanı kımse beyenmez en az 10 bın tl ile evlenecek bi kız bulursun artık erkek secıyorlar
Seçme hakkına sahip olduğunu için seçerler doğru.
Sadece insan için geçerli değil bu durum her alemde böyle cinler hayvanlar bitkiler. Dişi olan varlık erkeği peşinden koşturuyor kural böylemiş.
Ama kendimi nedense bir erkek olarak aşağılık hissediyorum bu yüzden benlik birşey yok hayat öyle ama gene de hissediyorum.
alakası yok koşucak insan koşar beni bi yerimde deyil hayat koşmam ucuz insan çok 70 yaşında yaşlı zengin adamlar 20 yaşında kızlarla sevgili türkiyede okadar bekar adam var işi var askeri ücretle çalışan adam evlenemiyor kadınlar beyenmıyor tipi kötüdür maaşı azdır kadınlar beyenmıyor 40 yaşında ünlü adamın 19 yaşında sevgilisi var sırf parası var dıye ama bızım o yaşlarda yanımda kadın yok kız yok bu böyle ne çirkin adamlar görüyorum instagramda adam okadar çirkin boyuda kısa 165 boyunda adam manken kadınla sevgili adamın altında kı arac 1 milyon tl adam zengin bu işler böyle türkiyede hayallerle yola koyulursun gerçekler önüne cıkar öyle görülmüyor parası olan adam kadın buluyor evlenıyor fakır adam kadın bulamaz zor kadınlar paralı erkek istiyor seçici sene 1999 yılları olsaydı ozaman bulurdun şimdi çok millet para erkek istiyor cok zor bulursun milletin miktigi kadını alırsın onla bunla yatmış karı çok saftirik adam arıyor bulur bunlardan hiç birinin namuslu olduguna ınanmıyor hele bu devırde onla yatıyor onla kalkıyor sonra baska adamla evlenıyor çok var böyle hayat işte buda bi kanun senin dedigin gibi..
yolda yürürken türbanlı bı kız adamın kucagında öpüşüyor elinde bira var sen söyle ne kadar namuslu düzgün bir aile kızı..
ormanda yürüşe çıkarken bile türbanlı kızlar çirkin serseri adamların koluna girmiş ellerinde biralar adam kadını ormanın derinliklerine götürüyor ormanda prezervatif sarı sarı kurumuş ciselık artıcı haplarmı dersin kremler mi dersin bide türbanlı bunlar sen düşün yer her bok var..
Seni sevenine denk gelmemişsindir. Ama bulursun inşallah.
Ne iş yapıyorsun knka
Market sahibiyim.
Annenler bulsun yok mu çevrede tanidiklari
Bulmuyorlar. tanıdık yok kimseyle konuşmuyorum.
Bol bol çavuş tokatla kanka yapacak bir şey yok
Buldun beni
Sende bana bakmazsın.
Bulursun bro
Aldatılırsın boşver