Sevgilim ile 12 gündür konuşmuyoruz ?

2 senelik bir ilişkimiz var aileler ile tanıştık 2022 şubatta nişan yapacaktık normalde geçtiğimiz Mart nişan yapalım demişti ama benim işim gereği denk gelmedi yapamadık. son 3-4 aydır değişti ve benim değiştiğimi iddia ediyor. O işi gereği başka şehirde (memur kendisi). En ufak şeylere sinirleniyor ve ağzından çıkan lafı kulağı duymuyor özellikle haklı olduğunu bildiği zamanlarda aramıyor sormuyor bile konular bu şekilde uzayıp gidiyor. 12 gün önce ben bunu aradım sabah uyurken söylerim dedi ama yanında arkadaşı da vardı bende kalacak dedi başka bir şey sormak için aradığım da açmadı sonra meşgule attı ve mesaj yazdı ne oldu falan diye bende sinirlendim niye arama ile dönüş yapmıyorsun dedim hasta gibi arayıp durma takıntılısın sen gibi şeyler söyledi aradan 10 dk geçince beni aradı sinirle ağzına ne gelirse söyledi ve kapattı ben onu sürekli arayıp bunaltıyormuşum bu saygısızlığı hazmedemedim ve ben adım atmadım aramadım o da 12 gündür aramıyor adım atmıyor ciddi düşünülen bir ilişki de böyle şeylerin olması normal gelmedi bana bende şüphe duymaya başladım bu kez de güvenmiyorum oldu adım iyice beni suçladı 12 gündür aramıyor fakat sosyal medya da ve wp profilde ikimizin fotoğrafları var onları da silmiyor öyle duruyor her şey aynı devam ediyor gibi sizce ne yapmalıyım?
Sevgilim ile 12 gündür konuşmuyoruz ?