Sizde ilk buluşma nasıldı kızlar, utangaç, çekingeç miydiniz
ve asıl nasıl olunmalı beyler bide size soralım
ve asıl nasıl olunmalı beyler bide size soralım
Uzak mesafe ilişkim olmadı ilk buluşma falan öyleyse hiç olmadı bende de ayrıca kız her zaman utangaç olur erkeğin önünde yemek yiyemez içemez konuşurken ses tonunu değişir inceltir entel gibi konuşur. Erkekler de utanır ama kızlar kadar değil. Onlar da ciddi olur ağır başlı olur utanınca arada bir gülümser vb
Erkekden erkeğe değişir bak yanlış biliyorsun. Bazı erkekler utangaç kızları daha çekici bulur bazıları da atılgan konuşanları değişir bu
Ben şu ana kadar bir kıza açılmadım hoşlandığım mesela. Yapacak birşey yok 😄🤷
Neden böyle iyiyim pdpsğskrkdspof
Peki kanka kızmaaa 😔
Çok kafa birisine benziyorsun alem kıza. Görüşlerin de mantıklı aslında. 😄
Haklısın doğru diyorsun wallaha. Herhangi konuda fikir alıverişi yapmak istersen ekleyebilirsin. Bu gece koyu görünüyor. Danışmak istediğin konu olabilir yardımcı olabilirim. 😄
Yok yok koyu derken sıkıcı anlamında dedim. Sıkıldım dedim fikir alıverişi yapmak istersen ama istemiyorsun sanırım
Cevap
6Cevap
Rahat davran ki karşındaki de rahat davransın
Tabiki ilkden n olur ama sonrasi cok guzrl acilirsin rahst olursun
kesinlikle kendinden emin olmalı bir insan
Bilmiyorum ilk buluşma yaşamadim hic 😂
Inşallah bakalım 😂
Olduğun gibi ol
Valla hatun seksi giyinsin bee
Merakli değilim oyle seviyorum. begenmedigim bir kadinla neden bulusup vakit gecireyim ki o anlamda?
Mesela? Ne demek istedin acik ol.
Evet gayet yakışıklım bana hasta olan kadin çok ne kadar yakisikli olduğumu yuzlerce kadin acikca soyledi. Zevkler ve renkler meselesi. Sisin nesilde senin gibi bazi hatunlar icin suratinda bir karis kil olsun en tipsizler bile inanilmaz yakisikli. Onun icin yadirgamiyorum seni.
Arkadasim bana ne senin güzelliğinden ne alaka? Senin algilama kitligin mi var? Sen bana tipsizsin dedin ben de sana gauet yakisikli oldugumu bir cok kadinin bizzat soyledigini aktardım. Mevzu kapanmıştır
Hak ettigin neyse onun veriyorum kızım. Ben hak edene hakki neyse onu veririm aen rahat ol
Malin hası bizzat sensin. seni zekamla bilgimle kariyerimle egitimimle yeteneklerimle gimerim bak kızım. hodri meydan her yerde her sartta ve koşulda.
Buyur gel ez bakalim nasil ezeceksin. hangi diplomayla hangi yabanci dille hangi genel kuktur bilgi ve ywtenklw ezeceksin gorelim hadi.
Actirmayacaktin o zaman ağzımı. 249.99 gr var diye kendini tanrica sanarsan ağzının payını verirler böyle.
sen kendini ne zannediyorsun, Allah aşkına nekadar ukalasın ya gerçekten ama çok uzattın, meraklıysan benimle konuşmaya adam gibi özelden yazarsın ve söylersin derdini, burda amacın beni insanların yanında küçük düşürmek mi? Umrumda bile değil kimin ne gördüğü ama şu an kendini rezil ediyorsun bir erkek olarak acıdım sana inan.
Ilk buluşmada direj girerim
Girsin istermiydin kgkdsk
He😅
rahat ol ya fkflf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?