İlk buluşma nasıl olmalı?

İlk buluşma nasıl olmalı?
Selam,
İlk buluşma hepimizin heyecan duyduğu durumlardan biri. Giyimden konuşmaya kadar çok sayıda detaya ilk buluşmada dikkat etmek gerekiyor. Şimdi biraz sana ilk buluşma için taktikler ve öneriler vereceğim.
İlk buluşma nasıl olmalı herkesin merak ettiği bir konu. İlk izlenim hem kadın hem de erkek için önemli. Bu yüzden flörtle ilk buluşma nasıl olur konusu için önerilerimi inceleyerek kendini buluşma için hazırlayabilirsin.
Genel olarak bu önerilerim kadın ve erkekle ilk buluşmada nelere dikkat edilmeli için işe yarar öneriler sunuyor. Tabii en önemlisi heyecanı kontrol edebilmek ve dürüst olmak. Herkese ilk buluşmasında iyi şanslar… 💗
Bir erkek olarak sana tavsiyelerimi şu şekilde sıralayabilirim.
- Onu iyi analiz et. Hitabı,hareketleri vs. Yanında rahat hissetmesini sağla bu onun bir çok şeyde kendisi gibi davranmasını sağlayacaktır. Bu da ondan hoşlanmana ya da yanlış insan diyip üstünü çizmene yarayacaktır. Yani senin lehine olacaktır.
- Çok resmi olma, çok laçkada olma. Nasılsan öyle olmaya özen göster. Ondan istediğin şey unutmaki onunda hakkı.Yani seni olduğun gibi bilmesi. Sende ona olduğun gibi davran.
- Ufak sınamalarda bulunabilirsin.
- Sen ile ilgili düşüncelerinde vereceği cevaplara çok fazla güvenemezsin. Dolaylı sorularla doğru bir ilişkinin adamımı bunu anlamaya çalışmalısın. Yani sen uzun soluklu ciddi bir ilişki istiyorsan bunu ona sorduğunda cevabı muhtelemen evet olacaktır. Peki gerçek bu mudur? Bilemeyiz. Lakin sen onun arkadaşları ile ilişkilerindeki istikrarı, ailesi, okulu vs. gibi ilişkilerinde ki istikrar ile ilgili bilgilerden seninle ilgili yakalayacağı istkrar ya da istikrarsızlığı rahatça anlayabilirsin.
Sonuç olarak ister ilk oturumunuz olumlu olsun ya da olumsuz olsun bununla ilgili olumlu ya ya da olumsuz kanıya ilk seferde varma.En az 3 oturum yapmanı tavsiye ederim.
Başarılar.
tesekkr ederim otrp bu kadar uzun yazmssnz :)) dedgnizide dkkat edicem:)
devlet erkanının görüşmesi gibi resmi bir havada olmamalı
havadan sudan. birbirinizin özel şeylerinden bahsedebilirsiniz .tabi karşındakine güvenebiliyorsan. ondan sonra su akar yolu bulur. sakin ol
Doğal davran , ota b*ka gülme , gerekirse konuş , konuşmaktansa dinle , tebessüm etmeyi dene , çok fazla mazini ve mazisini deşme ...
Cevap
10Cevap
Soğuk olmamalı. Ilık iyi, bundan bi ay önce biriyle buluştum. Kollarımız birbirine değdi. Fazlasıyla elektrik aldım. Günlük yaşamında çok oluyormuş. Dedim nötrlemek için bi toprağa dokunmak lazım. Yol boyunca yürüyoruz mağazada caddede arada kolu değiyor ve tekrar elektrik çarpıyordu. İlk kez böyle bir şey ile karşılaştım, millet diyor ya elektrik alamadım diye. Ciddi ciddi hissettim bunu fazlasıyla elektrikte :D Enerjisi de iyidi sürekli bana sataşırdı laflarla. Birlikte güldük eğlendik sohbette önemli. Göz teması kurmayı unutmamalısın. Beden dili okuyabiliyorum bölümüm gereği. O yüzden ona sorduğum sorularda doğru cevapları alabiliyorum. Yalan olsa bile anlarım. Tabi istisnalar hariç.
ciddi düşünüyorsa efendi sade giyimli bazı durumlarda sert mizaçlı hayır demesini bilmeli.
hemen elini tutturmamalı. erkeğin her isteğine evet dememeli. ama sınırını da bilmeli. belli konularda hayır lafları erkeğin kıza karşı ciddiyetini arttırır.
sinemaya falan gtamamli o zmn
bence gitmemeli. bu senin ona karşı aşırı rahat olduğunu güvendiğini gösterir ama erkek der ki: ilk görüşmede sinemaya geldi bir de eve çağırsam gelecek herhalde tribine girer.
ama snrli gtmzssemde kızar nyse bkcz.d
hiç gitmeyecek değilsin elbette. ama iki kişinin birini iyi tanıması gereklidir. sen kızıyor diye her şeyi yapacak mısın?
ck tnyrz brbrmzi 2 sene.
2 sene olduğunu söylemedin ki . tabiki gitmelisin :)
arka tarafa gecmeyi pllanlıyor..
tamam seninle yakınlaşmak öpüşmek istiyor. sen istiyor musun böyle şeyler?
ya evlenmek istyrm zatendeee.basit kız olmayım dyrm
tamam bence fazla abartmadan öpüşmeye izin verebilirsin . daha ileri gitmemeni öneririm. ama kesinlikle aşırı istekli olma... bırak eğer öpmeye cesareti yoksa sorma sessiz kal.
cok cesaretli... tamam o zmn tesekkr ederm:))
rica ederim. umarım her şey istediğin gibi olur.
tesekkrlr:)
;)
ben sana söliyim erkek kankanı görürsen ilk buluşmada sarılıp-öpüşme sadece tokalaş ilk buluşmada bi kız için en iğrenç şey budur aşırı sosyal olabilirsin ama ilk buluşmadaki erkek bunu böyle anlamaz.
Halka açık biryer sıcak bir cafe konuşabilceginiz biryer
fazla derine inmeden yüzelsel konuş...iyi giyinme günlük bi arkadaşınla buluşyomuşn gibi giyin önem verdini belli etme
bunu ks de kaç defa yazdım bilmiyorum ama doğal olunmalı :)
akisina birakmali biraz sacmalamali cekici olmak icin poposuna kadar acik giyinmemeli
bence konuşmalara dikkat edilmeli ve birbirinize karşı güven vermelisiniz..
kendin gibi ol, ne eksik ne fazla. ilişkinin ileride mutlu bir şekilde sürmesi için, birbirinizi kandırmamanız gerekiyor
Dogal olmalısın fazla aşırı yapmacık olma
yanlışıkla da olsa bi dokan.
nersne eline?
dizine dirseğine koluna .farkında değilmişsin gibi laf arasında.
anladm tamam:)) tesekkr ederm yorum için:)
hiç buluşmadım daha kızla:(
oraya daha gelemedim :D
kendi olmalı
insan ol yeter :D
sende:D
nefes alsın yeter der gibi olmuş :D
En İyi Cevap