Aşk İlişkileri Yurt disinda yasiyorum sevdigim işin maşi az 1700 euro aylik ailemle yasiyorum gelecekte ailemi nasil gecindirecegimi bilmiyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ne yapacagimi bilmiyorum korkuyorum gelecegimden Güncellemeler+1 yıl Bu maşla bir aile gecinir mi? Yurt disinda yasiyorum sevdigim işin maşi az 1700 euro aylik ailemle yasiyorum gelecekte ailemi nasil gecindirecegimi bilmiyorum? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Watchstars Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Her ay 1700 euroyu biriktir.3 sene sonra burada iş kur. 0 9 Yorumla Watchstars +1 yıl @IrkçılarınDüşmanı risk her şeyde var. Yorumla Watchstars +1 yıl @IrkçılarınDüşmanı yapsa yapardı. o meblağ burada yeter ama orada yetmez Yorumla Watchstars +1 yıl @IrkçılarınDüşmanı ticaret daha iyi kazandırır. burada iş kursa batırdığı para çok bir sey olmayacağı için çok üzülmez. yine biriktirir yine iş kurar. Yorumla Watchstars +1 yıl @IrkçılarınDüşmanı elindeki sermaye burası için yeter ama orası için yetmez. işi daha kolay olurdu. Yorumla Watchstars +1 yıl @IrkçılarınDüşmanı arkadaş belki de 2-3 euro kar etmek istemiyordur. belki restorant açacaktır Yorumla Watchstars +1 yıl @IrkçılarınDüşmanı herkes de internetten satış yapacak diye bir kaide yok Yorumla Watchstars +1 yıl @IrkçılarınDüşmanı burası için yeter o sermaye ama orası için yetmez.10 kat önde başlayacak burda Yorumla Watchstars +1 yıl @IrkçılarınDüşmanı belki de değildir. denemek lazım. Yorumla Watchstars +1 yıl @IrkçılarınDüşmanı beni tanımıyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Her ay 1700 euroyu biriktir.3 sene sonra burada iş kur.
@IrkçılarınDüşmanı risk her şeyde var.
@IrkçılarınDüşmanı yapsa yapardı. o meblağ burada yeter ama orada yetmez
@IrkçılarınDüşmanı ticaret daha iyi kazandırır. burada iş kursa batırdığı para çok bir sey olmayacağı için çok üzülmez. yine biriktirir yine iş kurar.
@IrkçılarınDüşmanı elindeki sermaye burası için yeter ama orası için yetmez. işi daha kolay olurdu.
@IrkçılarınDüşmanı arkadaş belki de 2-3 euro kar etmek istemiyordur. belki restorant açacaktır
@IrkçılarınDüşmanı herkes de internetten satış yapacak diye bir kaide yok
@IrkçılarınDüşmanı burası için yeter o sermaye ama orası için yetmez.10 kat önde başlayacak burda
@IrkçılarınDüşmanı belki de değildir. denemek lazım.
@IrkçılarınDüşmanı beni tanımıyorsun
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!