Seven sevdiğini alsın 😌
Kadınların da evlenme teklifi edebileceğini düşünüyorum, haksız mıyım?
Seven sevdiğini alsın 😌

Kadınlar da evlilik teklifi edebilirler tabi. Tabular yıkılmalı. Sevdiğim kişinin evlilik teklifini tabi ki de kabul ederdim ama ben de ona teklif ederdim o da bu anı yaşasın diye.😅☺️
Bir kez çok saçma şekilde yüzüksüz evlenme teklifi aldım ve ağzımda pide varken. Şimdi kadınlarda zamanlama ve yanlış yerde teklif etme olasılığı yüksek. Bir de hazır olmayan bir erkeğe özellikle.
Cevap
82Cevap
Herkes evlenme teklifi edebilir
Yüreği açmak, elleri kavuşturmak, nefesleri birleştirmek, hayatları ortak anonim şirketine dönüştürmek için kimin teklif yaptığının bir önemi yok. Yeter ki sonuç gelsin yani evet, evet, evet :ddd
Böyle önünde diz çöküp evlilik teklifi yaparsan ilerde değersizleştirir seni bu yaptığın 👍 İlk tartışmada olmasa bile bir süre sonra tartışmalarda yüzüne vurulur. Sen yeşil ışık yak nikah masasına oturma sinyali ver o gereğini yapar. Elbette şaka yollu evlilik teklifleri olabilir ama bir kadın için böylesi inan ilerde pişmanlık verir.
Biliyorsunuz fakat artık eskisi gibi değil hiç bir şey ve kızlar artık daha fazla ön planda.. Erkekler olarak bizde madem eşitlikten yanasınız ev işimiz, ütümüz, çamaşır, bulaşık ve yemek gibi sorunlarımızı hallettik yani bu şekilde diz çöküp evlilik teklifi yapan kızların olduğunu biliyorum. Şartlar sizi buna zorluyor ve kızlar şartlara uyuyor.
Sohbet için teşekkür eder iyi günler dilerim 👍
Ocakta yemeğim var.
Haahh haahh gülme kırizine girdim nerde sizde oo. ... Cesret siz aya cıksanız ilk adımı aydan beklersinizzz 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣
Hayatta edemessin ve edemessiniz
Tabi canım lafla ediyonuz hi gidip birine cıkma teklifi ettinmi bu ondan cokdaha agır bişey
Ee birine cıkma teklifi yapamayan evlilik teklifi nası yapıcak şöyle düşün evlilik teklifinin reddedil mesimi agır koyar cık a teklifinin red edilmesimi
Bak gördünmü demekki cok zor hem öyle biri derken farklı degişik bişey degil heralde bekledigin özel kişi dürüst sadakatli seni seven deger veren seni hiç kırmayıp seni mutlu edebilcek kişi degilmi
Şimdi sor herkez öyle biri hiç kötü yanlış biri yok dünyada dimi
Neye göre dogru kişi bu dicen nası anlıcan
Vala pek şansla da alakasıyok ilk buluşmalar flörtlerde herkez kız erkek maskeyle cıkıyolar sonra tanıtıkca maskeleri düşüp tanımadıgımız biri haline geliyolar nası degişiyolar anlayamıyorum sen anlıyomusun
Aslında onlar gercek kişiligine dönüyor bence degişmiyor aslı o ama ilk zamanlar rol yapıyolar
Ama ben herzaman hissetigim duygularl mntıgımı birleştirir öyle karar veririm
Mesala karşı taraf beni önemsiyomu bana deger verdigini hissetiriyormu benim mutlu mutsuz olmamı umursuyomu sevgisi anlayışı yani onun bana hissettirdigi duygulara önem veririm
Bana kaç adım gelirse okadar giderim nekadar mesafeliyse okadAr mesafede dururum ona
Kız biz bu konulara nerden ne ara gedikk hımm?
En son nezaman cıktın birinle
Niyeki teklif edenmi olmadı senmi istemedin
Güvenemedinmi kimseye
Kadın - Erkek eşitlik hakkı var.
Edebilirsin cok seviyorsan ama ya kotu adam cıkarsa? O ihtimal de var :)
Evlilik sevgili olmaya benzemez.
Ansızın anlaşamazsanız evliliğiniz biter.
Sonrası yeni aşk zor gelir.
Takmamaya calıs.
İnsallah gercek askı tadabilirsin.
Benimki de teselli mi?
Kendime faydam yok ama KS üyelerine hep yardım etmeye can atıyorum.
Bence edebilir bana çıkma teklif eden sevgilim oldu ama hiç evlenme teklif eden olmadı hala bekliyorum teklif edecek birini 😏
Cesareti yoksa hiç yaklaşmasın zaten 😏
Ona ne soracaksın bana soracaksın 🤪
Onun etmesinden daha önemli olan ben kabul edecek miyim 😱 yemek yapıyorum çamaşır bulaşık yıkıyorum işim gücüm var taliplilerimi bekliyorum 😂
Bir daha görüş yazmam ben de sen de kaldırmak zorunda kalmazsın :)))
Heeee iletişim amaçlı paylaşım o değil yeni site moderatörleri de bunu anlamıyor. Facebook Instagram telefon vs gibi iletişim bilgileri vermek o kapsama giriyor aksi halde sitede niye mesajlaşma kısmı var 🤨
Ama senin ki İletisim Amaçlı Paylaşım dan değil kıskançlık amaçlı silme 😏
Modlar duymuyor söyledim kaç kez mesaj atabilir miyim sana demiş biri mesaj atabilirsin demisim iletişim amaçlı diye silmiş zeka sorunlu biri belki senin hayranlarından biridir 😒
işte senin gibiler mod olmamalı bu yüzden :))) kimmiş stalkerın
Kızlarda teklif edebilir, her zaman erkeklerden beklenilecek bir durum değil bence
Ama erkekler bu konuda daha uzman ve düşünceli olabiliyorlar. İlerde eder miyim, bilemiyorum. Karşımdaki erkeğe bağlı biraz😀😇
Evlenmek için karşı tarafı iyice tanıman ve karşılıklı ömür boyu yalayabilecek olmanızı düşünmeniz gerekir. Zaten bu konumdaysanız evlenme teklifini saçma buluyorum. Evet ufak tefek sürprizler iyidir fakat kadınların bunu abartması gereksiz.
Yaşayabilecek** :)
snsnsndb güzel hata
@SosyoPsikopat klavye oto düzeltmenin gazabına uğramışım kskdkc
Eğer sevdigim kadın bu teklifi ansızın bana yapsaydı, ohaaaa eveeettt der deli manyak bir şey olur kucaklardımm. Nabiyim şaşkınlık mutluluk arası bi coşma halii iştee 😀 Kaç erkeğin başına gelir kii. Bu anı hayatta kaçırmamm 😂 olağanüstü..
türkiye'de bunu yapan moda olduğunda instagramda paylaşıp ilgi çekmek için yapar zaten. bir ara sıra dışı evlilik teklifleri moda olmuştu. normal teklif eden erkeği beğenmiyorlardı. moda neyse o yapılır. erkek burada konu mankeni :)
kadınlar teklif ederken yüzük yerine ne alacak peki 😂
Yüzük alacak?
yüzük kadına ait bir takıymış gibi yazmış da o yüzden söyledim
@oluroluryeriz ne yüzüğü alınıcak erkeğe tek taş mı 😂
normal yüzük?
@oluroluryeriz yüzük sevmeme ihtimali de var ama karşı tarafın
haklısın o yüzden kadın erkeğe veya erkek kadına yüzük alacaksa beraber seçilmeli
Kadın dediğin sevdiği adamı sokaktaki zillilere kaptırmadan parmağına yüzüğü takar.
Teklife gerek yok iki kişi karşılıklı oturup birlikte karar verir birinin teklif etmesi çok anlamsız geliyor bana.
No beybitom nooo, iki ilgi iki güzel sözle Bile Bi palazlanıyor bunlar yaparsak kaybederiz 😂 bu savaşta istenen arzulanan taraf biz olmalıyız ağırdan satçaz kendimizi ne teklifi😊
evlenme teklifi etmenin cinsiyetle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. seven sevdiğine evlenme teklifi etsin :)
Evlenmek fikri aklımda yokken bir kız gelip bana evlenme teklifi ederse hoşuma gider. Evlenmek istiyorsam kabul ederim istemiyorsam reddederim.
Ben pek şey bulmuyorum ya. Erkeklerin bi işe yaradığı yok, o yapsın bence 😂
Olabilir aslında, ilk mesaj atan biri olarak evlenme teklifi de ederim diye düşünüyorum
Desene değerin bilinmeyecek
Elbette edebilir. Ben çok seviyorsam ederim bu asla gurursuzluk değildir. Erkeğin teklifi daha güzel fakat kızların da etmesinde bi sakınca görmem
Sevgili olmak için adım atılır ama evlilik olayı çok farklı geliyor, yapmazdım
Tabii ki edebilir. Bunun herhangi bir şekilde tartışma konusu olması bile bana absürt geliyor. Erkekler birisiyle hayatını birleştirmek ister de kadınlar isteyemez mi?
Şunun gibi garilardan teklif bekliyom :)
Bence çok hoş bir şey bu hem de cinsiyet eşitliği açısından önyargıları kırmış olabiliriz bu olay sadece erkeklere mâl edilmemeli gereksiz baskı kurulmamalı
haksız değilsin hatta bi erkek öğretmenim vardı ona etmişti birisi
evet gerçekten :) baya baya diz çökmüş etmiş evlenme teklifini. Ama platonikti herhalde hocam kabul etmedi çünkü
sen teklif eder miydin
ama öyle de çok kuru olur
off bu çok iyi olurmuş işte jesfjlkesfskş
sen edecek misin yoksa
cok guzel oluur fark yaratacak kizlardansin yerim ki seni 👉👈
Bence kötü sonra havalanır kendini ağırdan satmak mantıklı ki kıymetin bilinsin.
Şahsen kimseye teklif etmezdim o bana etsin.
Çok haklısın. Ben de kendimi ağırdan satıyorum. Başka türlü kıymet bilmez sevgilim. Ondan çok güzel bir teklif bekliyorum 🤗 Kendisi çok romantik bir kız.
Bence erkek yapmalı ama
Ya sonra havalanırsa? O bana etsin.
Kız o havalansın bir zahmet.
Yani bence hiç hoş olmuyor kızın etmesi
Kızların ne ayrıcalığı var havalanmaları için? Erkekler havalanmak isteyemez mi?
İyi o zaman havalan dilediğin kadar ama senide sadece sevgilin peşinden koşar o kadar söyleyeyim çünkü çoğu kız kaçan olur kovalayan erkektir.
Sen bu kafayla feministlerle çok kavga edersin daha. Neyse ki ben kendim kadın-erkek eşitliğine dayalı bir ortamda büyüdüm ve yobaz değilim. Görüşmek üzere 😊👋
Canım sen bu kafayla daha çok sayarsın olduğun yerde dediğim gibi güle güle.
Evlenme teklifini psikolojik olarak kadınlar yapiyor zaten biz de bunu fiile döküyoruz😀
Ama seni destekliyorum taliplerimi bekliyorum 😊
ederım ya bende sevgılım ama şımdıden bıle edeceğı teklıfı hayal edıp planlamış durumda şu an ama bende etmek ısterım tabı kı
Etmekte sorun yok , ben çok rahat ederim. Fakat karşımdaki insana çok güvenip çok sevmem lazım ki ettiğime değsin. Bu da çok zor fgjhoıfgfkjhfdlkjhl
Kadınlar herseyi yapabilir lakin ben bundan yana değilim 🤣yapan cesurdur
Sizleri boyle bur durumda mutlu etmek bizim görevimiz her zaman gelinlik giyemezsiniz ama viz takim elbise giyebiliriz bırakında teklif heyecanini yasatalim size
Evlenme teklifini her iki taraf da edebilir. Erkeklere yüklenilen bir şeymiş gibi gösterilmesi çok saçma.
Diz çökmeye ne gerek var ki
Hayalimde var bak ama diz çökmem 😃
İyice havaya girmesinler fkdjds
E yanii
Hiç bölünmez bi tek uyuyamama sorunum vardı onu da hallettim süper bi uyku düzenim var
Ulan şunu çok istiyorum ya keşke evlilik teklifi alan taraf ben olsam snsnsnn
Evet haklısın neden edemesinki bal gibi de eder hatta daha güzelinde eder kadinlar
Hayatımda ikinci defa evlilik teklifi etmek istemiyorum. O etsin lütfen.
Edebilirler tabi ama bi kadını şu resimdeki gibi diz çöktürmek ayıp olur yakışmaz erkeğe
Eşitlik isteyen feminizmciler evet yapsın demek dışında şansınız yok
Bence teklifte etsinler istemeyede gelsinler eşitlit bunu gerektirir😀
Tabi iyi olurdu 😃
Zeki Mürende bizi gördüğüne göre o da olur yakında 😊
Kiza bak adama bak aqqq cirkin krolarla oluyolar hep
Asla olmaz , erkek çok kararlı ve baskın olmalı jhjhj.
Ben teklif etmeyeceğim için mecbur omun etmesi gerekiyor evlilik istiyorsa 💁♂️
Valla tüm masrafları karşılayıp bana bakacaksa evet der evlenirim
Bazı özgüven patlaması yaşayan kızlar var beklenir onlardan
Olur da karşındaki kibirli isr olmaz
Romantik aşk masalındaysan edersin. Ama gün gelir adı "Yapmasaydın." olur etmeseydin der. Gerek yok bence
Bende edebileceğini düşünüyorum bence erkek etmeli diyip bekleyip bekleyip duracağına kadın kendi etmeli en azından zaman kaybı olmaz
Bizim gibi erkek egemen toplumlarda hos karsilanmaz
Erkek kadın eşitliği deniyor ya hani, neden olmasın diyorum bende.
Şu an evet diyeceğini bilsem ederim
Yani yoksa mal mal arkasından bakarsınız
Güzel olur bizim de şımarmaya ihtiyacımız var
Kanka biliyormusun şu kız var ya bana teklif etti red ettim 😏
Kesinlikle edebilirler :)
Böyle biri nasip olur mu beee?
Haklısın, etmeliler bence.
Bence etmeliler, biraz da biz trip atalım. hiç yaratıcı değilsin Murat'ın sevgilisi paraşütle atlarken etmiş falan deriz jdbdb
Ederim eğer evet cevabını alacağımdan eminsem
Evet kocama tek taş alıcam
Bence etmemeli. Erkekler çok yanar-döner
Bizim işimizi kolaylaştırmış olursunuz valla
Haklısın hadi bana biri evlenme teklifi etsin :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?