Kadınların o lüksleri var. Ev işine elini sürmeyen erkelerin kadından çalışmasını beklemeye hakları yok. Köle değil bu kadın robot hiç değil canları var.
Ben çalışmasını isterim. Ailesinin ve kendisinin o kadar emeğiyle okumuş, bana gelip "ben çalışmak istemiyorum" diyecek. Oh ne âla? Ona bakarsanız ben de çalışmak istemiyorum ama çalışmam gerek. O da çalışmalı. Kimsenin keyfini doyuramam. Hem eve daha çok para gelir, istediğimiz şeyleri daha hızlı bir şekilde alıp, yaparız. Ha illa ki çalışmam derse evin çoğu işini o yaparsa yapacak bir şey yok.
Pek yadırgayabileceğimi sanmıyorum. Herkesin fikri kendine özgü. Zaten evlendiğimde çocuğumun annesiyle sık vakit geçirmesini isteyeceğimden, bunu yadırgamam hatta olumlu yaklaşırım. Diğer görüşleri küçümsemiyorum. Evlendiğinde bu ihtimali konuşup yine anlaşabilir insanlar.
İki tarafta çalışmalı, çocuk olduğu zamanlarda sadece kim bakacaksa o ara verir işine ama zamanı gelince tekrar işe dönülmeli tek kişinin sırtına ev sorumluluğu yüklenmemeli.
Erkeğin çalışmaması, bazı meşru nedenler ile ispatlandığı zaman bu durum boşanmayı da beraberinde getirmektedir. Yani çalışmama durumunun bir nedeninin olmaması lazımdır. Örneğin evli bir erkeğin hiçbir sebep olmadan çalışmak istememesi, boşanma için bir gerekçe olarak kabul edilmektedir. Erkek çalışmak zorunda resmen😂. Eşim çalışmasada olur kendi kararı
Aşırı ön yargılı bi düşünce yaklaşımı. Tam tersi şahsen hayat standartlarımızı yukarı beraber çıkarıp yatırım yaparak hayatımızdan daha çok zevk alabiliriz. En önemliside çalışan bi kızla düşünürüm çünkü hayat tecrübesinin olduğuna inanır ve ona daha çok değer vermemi sağlar bilmem anlatabildim mi?
Benim kocam bana evlendikten sonra çalışmayacam diyecek öyle mi peki bu adam çalışmayacaksa (af edersiniz ) ne buk yiyecek garı çalışacak koca gezecek ohh ne ala memleket kabul etmem ben şahsıma konuşayım evlendikten sonra çalışmayı düşünmüyorum evlenene kadar çalışırım çeyiz paramı falan biriktiririm evlendikten sonra da otururum evimde kocama yemek yaparım , evimi temizlerim , çocuklarıma bakarım ama ÇALIŞMAM koca değil mi çalışsın Allah Allah.
Kadınında anatomisel olarak eli ve ayağı var diye biliyorum kadında çalışabilir kadın calışsın erkek nası çalısıyosa kadında çalışır kadın erkek eşit değilmi (.
Soruyu soran ve düşüncesi anlından öpülesi İşlerine gelince müşterek mali konulara gelince çalışmam ne güzel iş ya bu kafalar kendilerine eş değil finansör arıyor
Ben sadece eşimin evinde çocuklarımızla birlikte rahat etmesini istiyorum onların çalışmasınada gerek duymuyorum çok şükür aylık gelirim iyi geçim sıkıntısında duymayız yani
Aylık gelirin iyi olsa da. Daha iyi gelirde büyümüş bir insanı mutlu da edebilirsin ama mutlu olmayadabilir. Paranın miktarına güvenme. Kendi istediği yerde kendi istediği şekilde çalışmak isteyen bir insanı asla mutlu edemezsin. İtici insanların bir kere geldiği şu dünyada kimseyi inancı hariç bir şeyin kusurlara hakkı olmamalı