Ic çamaşırı alışverişine neden kayinvalideler gelir?

Yetiskin akli başında kadınım. Ic camasiri, gecelik, kocayla olacak münasebetlerde giyilen çamaşırları falan biliyoruz yani. Kendim alabilirim. Yakinda evlenecegim. Bu alışverişe neden kaynana geliyor? Iki defa da hediye getirdi. Gormeniz lazım icinde olanları. Insan utanıyor. Ben utaniyorum kendi utanmiyor mu? Benim gelinim olmus olsa ona boyle acik seçik hediyeler veremem mesela. Kendisi alir ya da kocasi alır.

Kaynana ve gorumcem tutturdular gidelim diye. Dedim gerek yok hem masrafta etmeyelim falan dedim. Yok olmaz bulunsun, belki sen bilmezsin, utanır alamazsin biz destek oluyoruz işte, ceyizinde falan bulunsun filan israr ettiler. Annnemde vazgecirmeye calisti olmadı.

Gittik mecbur beraber. O kadar hakim ki olaya. Utanmadan sıkılmadan bana erkekler bunu cok begenir falan diyor. Daha buraya yazamadigim neler dendi. Nasil yerin dibine girdim anlatamam. Kaynanam yetmiyormus gibi satici kadin da tuhafti. Kaynanamla, satis yapan kadin benden daha heyecanlilardı. Sanki onlar girecekler yatağa. Ya benimki mi garip yoksa kaynanalar genel olarak boyle mi? Yani illa goturuluyor mu gelin adayi bu tarz seyler alinmaya? O kadar da vazgecirmeye çalıştım ben hallederim diye dinlemedi.
Ic çamaşırı alışverişine neden kayinvalideler gelir?
Cevapla