24 yaşındayım bu cümleyi hayatım boyunca bir kere kullanmadım sanırım hiçte kullanmayacağım. Diyemem ya ben sana ihtiyacım var diye içimde yaşarım daha iyii
Her zaman yanımdaydı💖 içinden hissederdi aramızda kilometrelerde var ama yokluğunu hiç bir zaman hissetmedim. Bütün eşim dostum yanımda her zaman. 23 yıllık hayatıma baktığımda her zaman el üstünde tutuldum, hep arkamda bir desteği hissettim hissetmeyede devam ediyorum. Hayatımda hiç kötü üzüleceğim bir şey olmadı hayat bana kazığını vurmadı galiba😂 hepsini çok seviyorum😍
İhtiyacim oldugunda kimseden yardim istemedim hic. Maddi manevi hep kendi basimin caresine bakmaya calistim yillardir. Ama su da bir gercek , ben de kimseye yardim edecek , destek olacak enerjiye sahip degilim. Yani bu hayatta ne kimseye zararim var, ne de faydam. Sadece yildiz tozuyum, ve birgun oldugumde sonsuza kadar hic olmamis olacagim.
Yanımda olanlar da oldu, sağolsunlar, olmayanlar da oldu, onlar da sağolsunlar. Kimsenin yanımda olma gibi bir zorunluluğu yok. İçinden öyle gelmemişse, olmasın zaten.