Sevgilimden ayrılalı 5 ay oluyor. Birbirimizi seviyorduk ama son zamanlarda aşırı kavgalı olmuştuk anlaşamaz hale gelmiştik ve sürekli benim ondan ayrılacağımı düşünüp konuyu bi şekilde oraya getiriyordu. En sonunda kendisi çok klişe şekilde ayrıldı. İşte farklıymışız da o kötüymüş de ben ciddi düşünmemişim de bnmle bu halde görüşemezmiş de daha benzer bir sürü cümle yazabilirim. Bu olaydan sonra bir daha iletişime geçmedik. Sosyal medyadan takipten çıkardım her şeyi sildim. Farklı şehirlerdeydik ben onun şehrine gittiğimde yeniden yazdım hâlâ görüşmek istemiyor musun diye ama mesajıma hiçbir şekilde cevap vermedi. Üstünden 3 ay geçti ama ben onu özlüyorum ve seviyorum hâlâ. O artık sevmiyor mudur? İstese yazar mıydı? Yoksa her şey yalan mıydı? Bunları düşünmeden edemiyorum. Yorum yapabilir misiniz?
Erkekleri pek anladığım söylenemez nasıl davranırlar nasıl düşünürler bilmiyorum. Ben yeniden yazmak istemiyorum çünkü artık kendime saygısızlık yapmış olurum. O yazsın istiyorum her şey için geç olmadan
Erkekleri pek anladığım söylenemez nasıl davranırlar nasıl düşünürler bilmiyorum. Ben yeniden yazmak istemiyorum çünkü artık kendime saygısızlık yapmış olurum. O yazsın istiyorum her şey için geç olmadan
Merhaba,
Eski ilişki takıntısı nasıl biter?
İyi günler.
Şimdi eski ilişkinin neden güzel hatıralarını sanki onunla b.. gibi yaşamış gibi atmak yok etmek kendimize saygısızlık değil midir?