Olabilirse neden. Olamazsa neden. Görüşleriniz nelerdir. Toplumda çok fazla garip görülüp dalga geçiliyor. Erkek kadından küçük olsa ne olabilir?
Bence aşktır sevginin çözemeyeceği sorun yoktur.
Bence aşktır sevginin çözemeyeceği sorun yoktur.
Benim benden küçük biriyle ilişkim oldu ve ayrılma sebebimiz şey annem bana senin beni aldatacağını söyledi ben annemin sözünü önemserim bu ilişkiyi yürütemem dedi mdmdm 1 ay sonra seni özledim diye mesaj atmıştı kdkd ah kuzum beni hep özlerler mdmmdd
Sonuç olarak veletlerle ilişki yaşanmaz mxmd
Sonuç olarak kendinden küçük herkesi aynı çatı altında toplayıp genelleme yapmışsın. Çok olgun bireyler de vardır. Sana olgun olmayan bir delikanlı gelmiş
Hepsini dene demiyorum ama genelleme de yapma. 😊
Nerden bildin vanlı olduğumu
Bende jeton uzaydan düşüyor 🤦
Kullanıcı adım gözümde canlandı bir anda. İyi geceler 🖐️
😂😂😂
Senin görüşlerini görüyordum sayfada. Benim fikirlerim ile aynı gerçekten çok mantıklı görüşlerin var. O yüzden takip attım. Soruna gelecek olursak benden küçük olsa bile hiç problem olmaz kalbi temiz olsun yeter 😊🤗
Teşekkür ederim böyle düşündüğün için sitede görüşlerimi okuyan birisi varmış takip etmiyordun önceden ona rağmen ahahaahah. Sana katılıyorum. Haklısın Gülşah 😄😄😄
Ahaha rica ederim. Kafa yapısı olarak uyuyoruz görüşlerini okuyunca fark ettim. Sayfa kullanmam sırf görüşüne denk gelirim diye sayfaya giriyordum takip atayım dedim. Benim xper 1 sana yazamıyorum. Sen bana yazabilirsin istersen. Gece sıkıcı geçiyor aynı kafada birisi ile sohbet etmek iyi gelir 🤗😊😊
Ahahahah çok teşekkür ederim mahcup ettin ne diyeceğimi bilemedim. Elimden geldiğince mantıklı yazmaya çalışıyorum. Hiç görüşlerimi okuyan birisi olacağını tahmin etmiyordum, 😄😄😄
Cevap
0Cevap
Olurda pek tercih edilmiyor. Erkeğin büyük olması iyidir
İki taraf için sorun yoksa kimseye laf etmek düşmez
Bu çok fazla yaş farkı olsa bile mi?
Yani kadın çok yaşlı erkek gençse bi çıkar vardır bence ortada aşk olduğuna hiç rastlamadım ama küçük yaşlar sorun olmaz
Evet çıkar dediğin şeyde genellikle o anlamda oluyor anladım. Zaten kadın erkeğe göre daha çabuk çöküyor. Ondan birde erkekler kadınlara göre biraz daha geç olgunlaştıyor diyorlar
Olmasa daha iyi. Kadınlar çok olgun.
Aşktır diyelim gönlü kaydı iki tarafın ne olacak peki. Arada çok yaş farkı varsa. Ne düşünüyorsun bu konu hakkında
Ikisininde gönlü kaydıysa ne diyim ben
Çok bu konu dışlanılıyor toplum tarafından erkek 15 yaş büyük olsun sorun yok kadın 1 yaş büyük olsa kıyamet kopar
Malesef.
1 2 yaş sorun edilmemeli ama o bile sorun
Ama fazlası cidden hoş değil bence de.
Ama neden hoş değil yanlış anlama beni lütfen fikir alıverişi yapıyoruz. Sonuçta kadın da insan erkekte. Erkek 10 yaş büyük olsa sorun yok kadın olsa hoş olmuyor. Bu algı nereden geliyor acaba merak ediyorum. Bence doğal birşey. Sen bilirsin belki benden yaşca büyük bir hanım efendisin. Bilgi almak istiyorum biraz
Kadınların erkeklerdennolgun olduğu bi gerçek. Yaşlar denklesiyor erkek kadından büyük olunca
Diğer türlü uçurum var gibi oluyor bana göre
Ama bu genelleme olmaz mı. 35 yaşında çocuk bir yetişkin tanıyorum 20 yaşında olgun biriyim beyefendi tanıyorum hayatımda. Neyse ne demek istediğini anladım teşekkür ederim ☺️
Olur ama en çok beş yaş falan
Toplum çok dışlıyor gülüyor. Ayıplanacak birşey yok bence
Olabilir gercek sevgıysr farketmez
Seviyorsan cesursun demektir.
Anlamdım büyük bir kadını mı seviyorsam cesursum demek istedin
Anladım teşekkür ederim 👍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?