Özgür olmak istiyorum, evlilik istediğim hayat değil diyen erkek hiç pişman olur mu? boşandıktan sonra?

Merhaba arkadaşlar 10 yıldır evliyim şu an boşanma asmasındayım.. boşanmayayı ben açtım çünkü eşim artık beni buna zorladı.. 3 ay önce evi terk etti hamile halimle beni bırakıp gitti.. su an 1 ayım kaldı doğuma. 6 yaşinda bir oğlumuz var onu sadece pazar günleri almaya geliyor 2-3 saatliğine çocuğu biraz gezdiriyor sonra annesinin üstüne birakip kendi geziyor... Benden ayilmak istedi sebeb ise çok basit benden soğudunu söylüyor !! 1 seneden fazla oda artık özgür olmak istiyormuş zaten bu laflari 2ci bebeğime hamile iken çok duydum ama hep sabir ettim evlatlarım için... Adam 31 yaşinda ama kafa ve sorumluk duygusu 20 yaşinda gibi zaten takıldi kişilerde 20 yaşinda bekar çocuklar.. iş yerinde bi kadin ile bir yakinlaşmasi olmustu öğrendim de bırakti ama o günden beri kendine çok güveniyor... hani olmasan başkasi olur kafasi anlıcanız arkaşlar !!! adam özgürlüğünü istiyor.. beni aramaz karnimdaki yavruyu hiç sormaz sanki onun değilmiş gibi , ha variz ha yokuz umrunda değil anlıcanız.. beni ve çocuklari gözden cıkartmiş.. bende artık boşanmayı açtım, çünkü kendisi açmıyor bekliyor benim yapmami istiyor kendini kurtarmak için. En komik olanıda benimle cocuklarımızın geleceğini bile konuşmuyor, kaçıyor annesi ve babasi ıle sadece konuşuyorum tam bi güçsüz korkak.. utanmasa ana babasi benimle mahkeme kaşısana yollicak o kadar kaçıyor benden nefret ediyor demeki... sorum şu bazi erkekler neden böyle? ya da ne zaman akılanırlar? pişman hiç olurumu böylesi? Ahim çok arkasında 3 ay önce annemi kaybettim aniden orda bile yanımda değildi!! ama ben hep sabır ettim.. bana karşi tavırları beni üzmüyor değil çok üzülüyorum, ama maalesef zorlan kimseyi yanım da tutmam..
Özgür olmak istiyorum, evlilik istediğim hayat değil diyen erkek hiç pişman olur mu? boşandıktan sonra?