arkadaşlar merhaba,
yapı olarak çok utangacım bakışırken bile göz göze gelince hemen kafamı çevirirm. Üniversite öğrencisiyim , bölümde tanımadığım hoşlandığım bir çocuk var benim ona bakışlarımı yakaladı sonra o da bakmaya başladı ben gördüğümde kafasını çevirmediği anlar oldu. Sizce adım atmak için ne bekler? Bakışlarım belki yerine göre çok sert görünüyor bile olabilir tebessum falan etmedim hiç , korktum. Bu şekilde bana açılacak bi erkek sanırım yoktur. Siz bu durumda kızdan nasıl bi sinyal beklerdiniz? Bu şekilde bakan birine açılırmıydınız? Ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun
yapı olarak çok utangacım bakışırken bile göz göze gelince hemen kafamı çevirirm. Üniversite öğrencisiyim , bölümde tanımadığım hoşlandığım bir çocuk var benim ona bakışlarımı yakaladı sonra o da bakmaya başladı ben gördüğümde kafasını çevirmediği anlar oldu. Sizce adım atmak için ne bekler? Bakışlarım belki yerine göre çok sert görünüyor bile olabilir tebessum falan etmedim hiç , korktum. Bu şekilde bana açılacak bi erkek sanırım yoktur. Siz bu durumda kızdan nasıl bi sinyal beklerdiniz? Bu şekilde bakan birine açılırmıydınız? Ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Önce özgüven sahibi olmalısın adım atsa bile elin ayağın birbirine dolanacak yüzüne gözüne bulaştıracaksın o yüzden kendine yatırım yapman gerekiyor
evet farkındayım ama illaki bakışmada belli edecek bi sinyal gereklimi? hem bakıp hem de kafasını çeviren kıza açılır mıydın?
Hayır ben olsam bana daha net adımlar atan birine adım atarım bakmak çok net bir adım değil bence herkes birbirine bakıyor
ama bu şekilde ilk adımı kız atmış oluyor , ben tebessüm etsem belki de hoşlanmasa bile sırf ben öyle yaptım diye cesaretlenecek? bunu anlamak çok zor
Bence yanına gidip tanışmak sohbet etmek biraz da niyetini belli edip tam ilk adım diğer türlü tam emin olamıyor
yuh ya o zaman çıkma teklfini de ben edeyim :D biraz fazla olmadımı
Kizlar erkekler surekli bakisir, ama olay sizde bitiyor boylr aylarca bakisir siniz sen biraz bakma cocuk napicak eger hala bakiyorsa ki bu sure bence 1 hafta ozmn gul gulersen anlar sonucta vahiy gelmigcek cocuga
peki gülümsemeyen korkak bi kıza açılır mıydın? illaki farklı bir şey yapmak gerekir mi erkekleri cesaretlendirmek için?
soyle gulumseme kesișme olur ama sonucta gidip konustugunda red yemek ya da sapik gibi davranilmak var kizlar yapabilir guvenilmez her kiz bir degil onun icin en azindan biraz uzun bak ya da bir sekildr mesaj yolla iyicr arastir ama cakal olmasin
anladım dıkkate alacağım uzun bakışı :) teşekkürler
Ne demek umarim bir adam tarafindan sevilirsin
aslında 1.5 senedir okul kapalı , kapanmadan önce 1 ay bakıştık üzerine okul kapandı. Sevgilisi olmuş olabilir bu süreçte ama bende ufak da olsa umut var okul açılınca ne düşünüyorsun?
eger bulduysa sende gozu yok demektir bulmadiysa sansini denersin 😊 cevabi bana da yaz lutfen 😂
bulup bulmadığını anlamak da mesele jssj biir erkek 1.5 sene yalnız kalır mı
kalir niye kalmasin ben 24 yasindayim hic sevgilim olmadi her erkek ayni degil ozel bir tane bul standartlar cakal oluyor
ciddi misin neden öyle? üniversite okuyor musun
okumuyorum biraz sevgi olaylarim olumsuz gecti karsi taraflar yavasak cikti ben mallik yaptim derken bu yasa boyle geldik sadik sevebilecegim birini ariyorum ama bakalim
uni bitti ayrixa benim
umarım doğru kişi çıkar ben de dışarıya çok kapalıyım bana adım atmaya çalışan arada oluyor ama gözüm tutmuyor 2 senedir falan hayatıma kimseyi almıyorum. Düzgün biri değilse başa bela almaktan başka bir şey olmuyor maalesef.
Evet maalesef oyle onun icin dikkatli ol 😊
Evet kadının pas vermesi lazım
senin benim gibi işin zorrr
açılamıyor musun kıza
yok derdim kız falan değil utangaclık konusunda dedim.. açık sözlüyüm kızlar konusunda ne hissetsem açık açık söylerimmm
nasıl sinyal verilir
bilmem en fazla yapabileceğim şey belli belirisz bir tebessüm olabilir
Sen ne yapardin ki alkolsüzșampanya
Sellektör yap 🤣🤣🤣