Kocama sanırım sevgi gösteremiyorum sürekli sevgiye aç bir insan olduğunu dile getiriyor mutusuzum bu yüzden sizce ne yapmalıyım acil bir kaç taktik verin
Güleryüzlü ol, sert ve soğuk davranma. Sevdiği yemeklerden yap veya tatlı. Belki eğer keyfin yerindeyse gece biraz yaramazlık. Yemek üstü bi kahve, biraz hoş sohbet, aniden ummadığı anda ona sarıl mesela, seni seviyorum de , iyi ki varsın de. Öp mesele durup dururken ve gülümse. Noldu der muhtemelen alışık değil, içimden geldi de bidaha öp. Ama bunu bi günde yapıp ertesi gün veya 2 gün sonra tekrar eskiye dönme. Yazık bak, çoğu erkek katlanmaz böyle bi kadına yanlış anlama sana hakaret gibi algılama sakın, erkekler ilgi ister ondan diyorum. Boşanmaya kadar gider. Demek ki eşin seni seviyor. Üzme onuuu. 🥰 Umarım herşey düzelir ve çok çok çok mutlu ömürlük olur evliliğiniz.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Kocanıza en son ne zaman seni seviyorum dediniz? Anne babamdan örnek vereyim her konuştuklarında sözlerinde sevgi sözcükleri geçiyor bir kere annem trip atarken demedi 55 yaşındaki adam ağladı beni sevmiyorsun diye 30 yıldır evliler size de öneririm film izleyin dışarı çıkın parkta gezin çiçeğe ağaca bakın beraber yapacağınız hobiler edinin dans, spor veya dama tavla her şey olabilir gelin yanına sarılın benim kocam ne yakışıklı deyin bilimsel olarak kanıtlandı erkekler daha fazla duyusal biz kadınlar dışa vururken onlar içine atıyor her şeyini
Canım bence onunla beraber biraz vakit gecirmelisin. Mesela birkaç film seç geceleri beraber film izleyin, ona kendi ellerinle yemek hazırla, baş başa yemek yiyin, gün içinde yarım saat da olsa beraber oturup konuşun