Aşk İlişkileri Kocam 10 yaşındaki bir çocuktan farkın yok diyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sürekli bana çocuk gibi davranıyorsun bıktım artık falan diyor ne yapmalıyımAlıngan olduğum için öyle söylüyor Kocam 10 yaşındaki bir çocuktan farkın yok diyor? Cevapla Fal Soruları Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ıamvenom Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Her seye alıngan tavır koyma nedensiz yere trip atma olgun düşün ve hareket etÇocuk ruhu yerine göre güzeldir, çocukça hareketler tavırlar değil 1 0 Yorumla
frambuazlııbrowni Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Nasıl tavırlar içerisinde olduğunu bilmiyoruz ki 🤷 0 0 Yorumla
Jigo0001 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl Takma soylediklerine davranişlarinda buyu biraz olgun olmaya çalış 0 0 Yorumla
tükenmişadam Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Biraz daha olgun ol basit tripler atma. Düşünerek konuş. 0 0 Yorumla
esinyazgı Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl o zaman neden çocuk gibi biriyle evlenmiş pedofili mi acaba bir kere evlenmeden önce insan anlar zaten karşısındakinin huyunu suyunu buna rağmen evlenmesi onun sorunu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Küçük şeylere çok mu takılıp uzatıyorum acaba 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl *Uzatiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Siyahhh_ Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Haklıdır bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Her seye alıngan tavır koyma nedensiz yere trip atma olgun düşün ve hareket et
Çocuk ruhu yerine göre güzeldir, çocukça hareketler tavırlar değil
Nasıl tavırlar içerisinde olduğunu bilmiyoruz ki 🤷
Takma soylediklerine davranişlarinda buyu biraz olgun olmaya çalış
Biraz daha olgun ol basit tripler atma. Düşünerek konuş.
o zaman neden çocuk gibi biriyle evlenmiş pedofili mi acaba bir kere evlenmeden önce insan anlar zaten karşısındakinin huyunu suyunu buna rağmen evlenmesi onun sorunu
Küçük şeylere çok mu takılıp uzatıyorum acaba
*Uzatiyorsun
Evet
Bu konuda detaylı knsalım
Bazi kizlar oyle. gercekten
Neler yapıyorki
Haklıdır bence