Kadın ruhundan anlamayan , kadınla nasıl konuşulacağını bile bilmeyen ve bir kadının veya insanın en hassas yönü olan ve kendisini zerre ilgilendirmeyen fiziksel yönleriyle alay edilmez , laf dokundurulmaz , birşeyler ima edilmez.. dolayısıyla beyni jöle kıvamında olan bu çocuktan hayır gelmez , ilerde büyür aklı başına gelir mi onu bilemem hanımefendi
@badarbungaa "Kendi düşen ağlamaz." diye bir söz vardır bilirsin. Buna rağmen kendini acındırmaya çalışan insanları anlamak inanılmaz derecede zor. 🤷♂️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yine bir sığır yine bir kadın tarafından sevgili diye seçilmiş , bayılıyorum bu hanımefendilere
Zaten genelde aklı başında olanları değil de sığır olanları seçtiklerinden dolayı efendi erkekler kaybediyor, değil mi? Siz de haklısınız. 😊
Sizce ne yapmalıyım takılı olmamın sebebi bir kere değil bir kaç kere kılı problemini dile getirmesi canimi sıkıyor
Rahatsız olduğunuzu kendisine belirtebilirsiniz.
Öyle valla @bariscil_genc , o yüzden ne ekerlerse onu biçiyorlar varsın sığırlarla takılıp sonra burada gelip ağlaşsınlar umrumuzda olmaz..
Kadın ruhundan anlamayan , kadınla nasıl konuşulacağını bile bilmeyen ve bir kadının veya insanın en hassas yönü olan ve kendisini zerre ilgilendirmeyen fiziksel yönleriyle alay edilmez , laf dokundurulmaz , birşeyler ima edilmez.. dolayısıyla beyni jöle kıvamında olan bu çocuktan hayır gelmez , ilerde büyür aklı başına gelir mi onu bilemem hanımefendi
@badarbungaa
"Kendi düşen ağlamaz." diye bir söz vardır bilirsin. Buna rağmen kendini acındırmaya çalışan insanları anlamak inanılmaz derecede zor. 🤷♂️
sevseydi günaydın yazardı demek ki gece seni sevmeyi bırakmıs
Yazmim değil mi gunaydin falan
yazma özlesin biraz
Senin düşünmüş kilo alma diye
Kullanma biçimine bakar mısınız bunu bir kere değil bir kaç kere dile getirdi
Senin burcun ne
Ergen ya
Ben mi
çok ayıp etmişş ayrıl bence.
öküz
Hahahzhshsjxjjkdkxkfkdkvkvkkv
Yoo değil yeme sende