4 yıllık evliyim.. Kocamın bir rahatsızlıgı var Tıp dilinde çiğ hastalığı yani ilişkiye girememe.. Hernese bunu herkesten sakladım buzamana kadar aman onuru gururu ıncınmesın dedim.. Ama iş raydan çıktı anne olmak ıstıyorum.. Ve bu benım en doğal hakkım diye düşünüyorum.. Gelgelelim ki kocam hastalığını kabul etmiyor tedavıye yanaşmıyor. Daha o beni suçluyor sen kadınmısın bilmem ne oysa 1.70 boyunda kumral 60 kılo bir bayanım.. Yani giymediğim gecelik giymediğim fantazi ürünü kalmadı. Ama adamda tık yok.. Hernese ben bu yıl artık aıleme soylemek zorunda kaldım cunku herkes bebek soruyor.. Aılem arkamda boşan dıyorlar.. Ama abım olacak şahsiyet bosanma memur parasını ye nasıl olsa yatagınızda ayrı dıyor ve babamın aklını yıkıyor abımde benı sucluyor hazırda bırımı varda ıste sen boyle emınsın bıtırmeye dıyor abım olacak şahsiyet.. Bana akıl verın neyapayım.. Babam abımın doldurusuna geleck bır yapıya sahıp..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Öncelikle aldatmadığın için teşekkür ederim bunu yapanları çok duyuyoruz mademki bir sorun var vede tedavi olmak istemiyo o zaman ayrıl çünki desenki tedavi için elinden geleni yaptı benide çok seviyo bana çok değer veriyo o zaman kırma tedaviye devam edin elbet düzelir derim ama diğer türlü seninde önünde kocaman bir hayatın var yani çocuk istemekte doğal bi hakkın senden dolayı olmasa o gerçekten seni sevip yanında olup bırakırmı bırakmazmı birde bunu düşün bence ayrıl neden dersen en büyük sorun cinsel anlamda tatmin olmamanız değil tedavi olmayı kabul etmeyip seni suçlaması yani sen kadınmısın demek çok ağır bi söz ben evli değilim tamam o duyguyu hiç yaşamadım ama eşimde bir sorun olsa dahi diyemem ya yüzüne böyle bişey denirmi hiç aşkım şunu deneyelim kendimize göre bi hazz keşfedelim derim denerim onu mutlu etmek için uğraşırım bir sorunum varsa dahi ama kılını kıpırdatmıyosa bu büyük bi sorun ailen özellilklede abin işin sadece maddi yönüne ve seni eşinin aldatamıcağı yönüne odaklanmış olabilir ama maddiyat aşkın yerini tutmuyo sen şu an eşine aşıkta değilsin sadece kimseye muhtaç değilim diye evdesin yani yatak ayırmak kadar ağır rencide edicek bişe olamaz inşallah böle bişe başıma gelmez hani büyük konuşmayım ama kavga etsek hiç yüzümüzü görmek istemesek dahi isterse çıksın üstümde yatsın isterse dönsün totosunu bütün yorganı kendine alıp yatsın ama ayrı yatmaya karşıyım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yılKocanız buna dair tedaviye yanaşmıyorsa ve bunu kabullenmiş şekilde devam ediyorsa, asıl sorun budur.
Yani, üstelik bir de 4 yıl...
Hadi diyelim çaba gösterdi, elinden geleni yaptı, doktorlara da gitti neyse...
Sana kocanı bırakma dersek, neden diye sorduğunda verebileceğimiz bir sağlıklı yanıt yok...
Karar sana ait. Ha üstelik bir de seni suçladığını söylemişsin.
Hal böyle iken hangi kararı alırsan al herkes sana saygı duymak zorundadır.
Ayrıca, buna karar verecek olursan, bırak abini, direk babana çık.
Böyle böyle de, 4 yıl oldu de, izah et her şeyi açıkça. Ya da annene açıkla, annende babana açıklasın.
Yahu, geleceğin söz konusu sonuçta, ya evliliğin çerçevesinde eşinle bir ortak noktaya var ya da bir noktada en uygun karar verilsin. Maksat, burada ikinizinde mutlu, huzurlu olmasıdır.00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuyu bir çok noktadan ele almak gerekli. ilk olarak tedaviden kaçıp seni suçlaması bazı seyleri bastırma ihtiyacı ve konuyu kendisine yedirememesiyle alakalı. Bu noktada psikolojik destek de şart. Cinsellik evliliğin temel taşlarından güzel de olsan çirkinde olsan (kime göre neye göre) cinsellik senin hakkın. Çocuk konusuna gelince anne olmak istiyorsun ve istemen çok normal hemde imkan varken (eşinin kısa bir tedavi geçirmesi sonrasında) ama hala bazı şeyleri diretip eşinin seni düşünmeden hareket etmesi evliliği zaten bitirmis demektir. İstediğin kadar paran olsun (abinin mantığıyla bakınca) mutlu olamazsın.
00 Yorumla
+1 yılHayat sizin, karar da sizin.
Ben olsam, ki temas a ayrı değer veririm, birlikte olduğum insan ile. Ve bu ilişkiyi bitirirdim. Çünkü asıl sorun anlamak istememek te ısrar, tedavi olmamakta ısrar.
O halde, sorun çözülemez. Ve derhal bitirilmeli.
Siz yine iyisiniz, kimi leri de sorunu kabul ediyor gibi görünüp, oyalarlar...
Devam ederseniz, yanlış şeylere sevk edebilirsiniz kendinizi. Tamam sabredelim de, biten ölmüş bir ilişkiyi evlilik ile devam ettirmek, aldatmaya kapı açmaktır.
Neden bu karakter yoksunluğuna bulaşıp kendinizi sorgulayasınız ki.
Hiç gerek yok.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
73Cevap
+1 yılBuna emin ol Troll soru demek istemiyorum aşağıda anlattığı hikayeyi okudum ama soru sorma tarzın çok yanlış Hemen direkt boşansam mı diye ayrılma yoluna gitmen ne alaka Onu anlamadım ya bir şeylerle mücadele etmek yeni bir şeylerden Kaçıp Gitmek nedir Tamam Bazı şeyler denedin bazı şeyleri ettin Ama bunun ne kadar zamandır yapıyorsun bu çok önemli yani bunu kısa zamandır yapıp da Sonuç alamadıysan daha devam ederim Ama uzun zamandır yapıp da böyle bir sonuç alamıyorsan O zaman işte bilmiyorum Bunun mutlaka yeni bir tedavisi vardır yani Tedavi ettir Ondan sonra da eğer bir şey olmuyorsa artık yapacak bir şey kalmıyor ama direkt yani boşanma sebebi Bence değil Bir de gerçekten şunu da söyleyeyim Aylin de zihniyeti sanki biraz mutluluk abin memur parası ye demiş kendi cok yemiş zamanında galiba 😂😂 ailen de ayrıl demiş gerçekten ben şu insanların zihniyeti ne anlayamıyorum
13 Yorumla- +1 yıl
+1 yılx. ktir git lütfen, troll abla. X. KTIR GIT, BIR DAHA DA GELME BURAYA!
BIZ ERKEKLER DE ZATEN SENIN GIBI KIZLAR, KADINLAR YÜZÜNDEN BEKAR KALMAYA KARAR VERIYORUZ ZATEN. SENI DE, O SALAK VE KENDİNİ AKILLI SANAN AKLINI S.. KEYİM!! SEN BİZ ERKEKLERI KULLAN-AT PREZARVATIF MI SANDIN, TAMPON MU SANDIN LAN?
ALLAH SANA, ASLA HERKESE VERDİĞİ GİBİ MUTLULUK VE ÇOCUK VERMEZ, İNŞALLAH!! AMİN!!
ŞİMDİ, X. KTIR GIT VE BIR DAHA DA GELME! SENI PIS KASAR PEYNIRI, BABASI BILINMEZ, PAVYONCUNUN KIZI SENI.
YAZIKLAR OLSUN SANA. YEMINLE YAZIKLAR OLSUN. TÜH SANA. TÜH!00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayat senin hayatın abimmiş babammış boş ver senin sekse ihtiyacın yok mu kendini anlatıyorsun hertürlü seksiliği kocana sergilemişsin tık yok ailene madem açılmışsın abine de kocam varken başka birilerinin altınamı yatayım bunumu istiyorsun ben kadın değilmiyim benim en doğal hakkım abin herhalde evlidir onadeki karın sana vermese yani ilişki istemese sen ne yaparsın hiç çekinme öyle abiyede bu abin manyakmı düşünemiyormuki çok zorlasa senin yarın öbür günşehvet duyguların kabardığında haklı olarak dışardan hoşunagiden birinin altına yatacağını hadi kocan tamamda abin nasıl bi erkek. Baştada dediğim gibi hiç kimseyi takma. Yaşantı senin yaşantın çocuk istemeymiş falan senin sekse ihtiyacın var dikkat et yarın öbürgün çocuk mevzusuna girersen evlatlık alalım falan demeye başlarlar yoluna taş koyarlar. Annen varsa annene iyice açıl kadın kadının halinden anlar.
00 YorumlaKocan hem hasta, hem seninle cinsellik yaşamıyor, hem de seni suçluyor öyle mi? Böyle aptal bir hıyarı nasıl ve nereden buldun hayret ediyorum. Evlilikten önce bilmiyor muydun adamın hasta olduğunu? Bilerek evlendiysen senin hatan. Fakat tam tersi ise boşanman gerekiyor. Hem seni cinsel açıdan mutlu edemiyor, hem de çocuk veremiyor. Üstüne sana hakaretler ediyor. Bakma şu yorumlardaki zeka yetersizliği yaşayan şahsiyetlere. Acilen boşanmalısın.
20 YorumlaArkadaşlar herkes bu kızı linçlemis ama fark ederseniz o bir kadın ve anne olmak istiyor. Tamam sevgi onemli ama herkes seviyorum diye bu hayati yaşayamaz ki. Kadın anne olmak istiyor ve bu onun hakkı ya. tamam sviyor olabilir ama anne olmak istiyorsa da neden pişman ölsın ki. Abisi de saçmalamış kadın değil çunku. Bakın bazıları sırf seviyorum diye devam edebilir ama herkes edemez. Kadını linçlemek yerine herkes kendi hayatına baksa olmaz mı. Anne olmak istiyorsa ve pişman olmak istemiyorsan bence boşan. Adam muaniye bile olmak istemiyorsa senin ne suçun var ki hastaligini kabul etmiyorsa bence sonucuna katlanır. Zaten seviyorsa muaniye olacaktir yok olmazsa sende anne olma hakköna sahipsin 💜
21 Yorumla- +1 yıl
DA GET! Pis trollün tarafını tutuyorsun.
+1 yılHayat sizin hayatınız, kaç yaşına gelmişsiniz siz karar vereceksiniz. Eğer kocanızı SEVİYORSANIZ tedavi için ikna etmeye çalışın ama ikna olmazsa boşanın o zaman kocanız saygı göstermek zorunda. Gerçi boşanmak falan aklınıza gelmiş, sevmiyorsunuz zaten eşinizi. Boşanın gitsin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılAbini annene şikayet edip sustursanmı? ya da abinle konuş hakkımı sana helal etmem de? ya da küserim falan de. Eğer gerçekten boşanmak istiosan yani. Ama yok boşanmak zorunda değilim diosan. Eşinle güzel bi dille konuş. Deki senin baba olmanı istiyorum. İkimizde biliyoruz anne baba olmama sebebimizi. Gel tedavi ol. Eğer hala cahillik yapiosa birinci seçenek mecburi oluyo
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılAdama üzüldüm, umarım trolldür. Dört yıldır hiç sevişmediniz galiba. Soğumuşsun sen adamdan. Boşuna üzme onu, boşan. Böyle yapman doğru değil. Sonuçta bu yeni bir problem değil, yıllardır olan bir şey. Eğer eşinizden boşanmak istemiyorsanız bir çözüm bulmalısınız. Onu ikna etmek gerekiyor. Hassas bir konu, psikolog ile görüşmesi daha doğru olacaktır. Seviyorsanız bunu yapın.
00 Yorumla Yahu tıp çok gelişti. Hiç mi araştırmıyorsunuz? Erkekten sperm örnekleri alıp onu çeşitli aşamalardan geçirerek tüp bebek tedavisinde yapıldığı gibi kadın yumurtalığına bırakıp bir şekilde hamilelik sağlanabiliyor. Eğer seviyorsanız, aranızdaki bağ güçlüyse bunu bozmayın derim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılBoşver abini abin ölene kadar senle beraber değil bosan gitsin
16 Yorumla
Soran+1 yılBabamı bana karsı dolduruyor dusman edıyor
- +1 yıl
Babanı iyice ikna etmeye bak yoksa kaçarım de
Soran+1 yılBabam dul olacak adın kımse bılmıycek sen kıZsın dıyo laf soz olacak yuzumuz yere bakacak dıyor abımın doldurmasından sonra
- +1 yıl
Ne alaka mk
Soran+1 yılBır bılsen ıcınde bulundugum durumu 😞😞
- +1 yıl
Tahmin ede biliyorum tanıdığım biri vardı senin durumunda
mutsuz olduğun bir evliliğe asla devam etmemelisin. kaldı ki çocuk sahibi olmak her bayanın en doğal hakkı. kalbini dinle..
30 YorumlaArkanda torun sevdalı bi aile var zira gudubet bi abin de var Onca hararete suçlulukla mahkum oluyorsun en büyük arzun da anne olmak ama kaderini abin bağlıyor
Abi kardeş ilişkileri benim için çok önemlidir lakin para için annelik duygusunu yitireceksen batsın o para
Belli bi yaştan sonra hamilelikte sıkıntı olacak Ama bi yandan haklı Hazır da bi enişte adayı yok Boşanmak çözüm yinede annelik duygusunu yaşamak bi kadın için en büyük haktır00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılZaten sen eşini gözden çıkarmıssin his heves duygu kalmamış ki ayrılmanız en doğrusu olacak bence abini ya da babanı dinleme boşan gitsin yani böyle bir ottamda çocuk sahibi olsanda ilişki yaşayamazssn gene olanlar olacak
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılboşanmak istemek en doğal düşüncen ama baskalari icin kendine eziyet cektirmen anlamsız, yanlış bir hikayenin icindeysen ordan hemen ayrılmalısın, kimseyi düşünme, gerekirse kendi hayatını kur ama daha fazla kalma orda
10 Yorumla Abinin olmayan beynini seveyim şahsiyet özürlü angut...
Anne olmak hakkindir
Dinen de caiz olmali boşanman.
Bundan emin degilim
Bir islam hukukcusuna danış
Gerekirse bana ulaş
Ben bilgi alivereyim...00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSperm toplama diye bir olay var
Senin yumurtalarına aşılandıktan
Sonra sende de bir sıkıntı yok ise
Çocuk sahibi olursun
Tek derdin çocuk ise
Cinsel ilişkiye giremiyorum
Benide doyuran olması gerek diyosan
Boşan yol yakın ken00 Yorumla Vallahi cocuk yok ortada ve genç bi kadınsın hastalık tedavisi varsa eğer kabul edilir ama yoksa eğer mecburi başka çare yok cocuk istiyorum diyorsun cocuk olsa bile istediğin de ilişki olmayınca daha kötü olacak
00 YorumlaNe abiymiş.. geç olmadan boşan, başka seçenek yok...🤷♂️avukatlık ve boşanma ücret ve harçlarını bir şekilde halledersin."çiğ hastalığı"raporunun bir nüshası ya da fotokopisinide saklamayı unutma.
02 Yorumla
Soran+1 yılAbim sanki düşmanım 😞
- Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı.
+1 yılSen kadın mısın demiş ya neyim eksik deseydin kusurlu olan kendisi sonuçta boşanmanda bi sakınca yok trol degilse tabi başta aklın nerdeydi saglık testleri yapılıyor benim bildigim
00 Yorumla
+1 yılVay ya bu zamanda evleneni siksinlerr bir çocuk olmuyor diye boşanmak ne mq ruhunuz gitmiş sizin yorumlardaki erkeklerde sizin kalibiniza tüküreyim aklınız fikriniz kızları desteklemede sexste abazalikta aynı olay sizin başınıza gelse ve diyelim eşinizi çok seviyorsunuz çocuk sahibi olamıyorsunuz diye eşiniz sizi bırakıyor yazık yeminle yazık utanıyorum böyle insanlarla aynı toplumda olduğumdan
00 Yorumla
+1 yılSeks herkesin hakkı bosan bir de kocan seni suçluyor kendinde suç aramıyor
Seks gayet güzel bir duygudur
Kocanla son defa konuş aile terapistine git olmazsa boşan00 YorumlaElinde bir mesleğin varsa kendine bakabilecek durumdaysan hiç zorlama boşan ama elinde mesleğin yoksa baba evine geri döndüğünde sürekli abin ve baban başına kakar bu durumu bu yüzden iyice bir düşün sana sormak istediğim iki şey var merak ediyorum doğrusu..
1. evlendiğinizden beri hiç bir defa bile ilişkiye girmediniz mi?
2. kocan boşanma işine ne diyor? Öğrense nasıl tepki verir?00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşan iş işten geçmeden abini babanı boşver hayat senin hayatın anne olmak seninde hakkın ayrıca cinsel hayatta önemli ileride aldatmaya kadar gidebilir ve daha kötü olaylarla karşı karşıya kalırsın..
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu nasıl bir hayat ya.
abin ayrı kocan ayrı. bu cig dediğin galiba psikolojik bir durum. neden evlenmiş ki. veya evlenmeden önce söylememiş. sen onu korumuşsun o seni suçlamış12 Yorumla
Soran+1 yılCıkmazdayım ınankı elım kolum bağlandı neyapcam hıc bılmıyorum
Cevap sahibi+1 yılzor bir durum ama kararı sen vereceksin
Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Bu durumda evlilik olmaz boşanmam en doğru hareket. Yok ben kocamı seviyorum diyorsan onun spermlerini doktor yolu ile kullanabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılBoşanmalısın anne olmak senin de hakkın ama boşandıktan sonra babanın evine gideceksen orada neler olacağına kendini hazırlamalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu senin kocanla cinsellik için evlendiğin anlamına geliyor ama senin kocanın öyle demeside doğru değil ama ben yinede boşanmayın derim çünkü birinin yuvası yıkılınca benim için gidiyor nedense sanki benim yuvam yıkılıyomuş gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence çocuk için değil. Senin cinsel isteğin. Çünkü çocuk bir türlü yapılır, tup bebek ilk denemede başarılı olur. Ve bebeğin olmuş olur. Ama kocanda tık yok diyorsun, orda tabiki haklısın. Sevilmek, oksanmak senin de hakkın.
00 Yorumla
+1 yılKız sen buraya soru yazmisin cevap bile vermemisin milleti oyalama burda yörüüü blki kadın bile değilsin.
00 YorumlaCocuk içinse önemli içinse boşan ama sonucta tedavi yok mu ilişkiye girmek önemli tabi her iki taraf içinde gerekli daha dogrusu
00 YorumlaNormalde ayrilma derim ama kocan seni suçluyorsa ayrıl yapacak birşey yok. Ya da evliyken başkasından hamile kalacaksın başka yolu yok
00 YorumlaHiç eroksiyon olmuyor mu ve kendi istemiyormu
Tedaviye nasıl yaklaşmaz😡 birde sen kadınmısın diyor
Cinsellik hiç olmuyor mu00 YorumlaBu seni dışarı iter başka bir sevgiliye çünkü bu bir psikolojidir evinde mutlu olamayan kadın ya da erkek bunu yapıyor boşanmanın daha mantıklı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Sanki abin giriyor koynuna. Hayat senin ve bu senin en dogal hakkin. Bence bisanmalisin
04 Yorumla
Soran+1 yılAbimi rabbım bıldıgı gbı yapsın oldu bıttı bız kız kardeslerıne dusmandı evden gelın cıkana kadar atmadıgı ıftıra kalmadı geelınlıkle duvakla namusumuzla cıktık hala cırkın ıftıraları devam ettı hep babama karsı bızı kotuledı hıc yılmadan halada devam edıyor
Soran+1 yılAmin amin 27 yıldır cektıklerımı anlatsam abımden roman olur
Aşk İlişkileri konusunda 924 cevap paylaştı. Menisi akmıyormu eşinin madem çocuk istiyorsun tüp bebek olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılIlıskı esnasında şevkten düşüyor ama bu bana baglıyor sen kadın degılsın dıyor azdıramıyormusum dusun oyle dıyor sucu bana atıyor
Soran+1 yılTsk ederım bunuda denıycem hayrlısı artık
+1 yılBebek başka yontemlerlede olabiliyor. Fakat sen boşanmak istiyorsan ki. Iliskiye girememek büyük sıkıntı. Boşanmakta istiyorsan boşan
00 YorumlaBoşa geçen koskoca 4 yıl, hayat senin hayatın abinin değil o aynı durum da olsaydı devam edermiydi.
20 Yorumla
+1 yılNe gerek var ki. İleride iyi ki çocuk sahibi olmamışız diyebilirsiniz.
00 YorumlaKonuşarak anlaş olmuyorsa ayrıl elbette seninde hakkındır bebişlerinin olması
00 Yorumla
+1 yılİyi günde kötü günde demişsiniz yazık değil mi eşine hiç mi sevmedin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTedavısı yoksa Kesnlıkle boşnöalısın hıc bir kadın bir gun cekmez kocanı
00 Yorumla
+1 yılBoşanıp boşanmamai senin kararın hayatını nasıl şekillendirmek istiyorsan öyle davran
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı. hayat senin canin senin kimse mudahele etmeye hakki yok bu yasindan sonra
00 YorumlaZaten sen eşini gözden çıkarmıssin his heves duygu kalmamış ki ayrılmanız en doğrusu olacak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYa boşan ya da kocanla konuş başkalarıyla ilişkiye gir fantazi çatısı altında
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılZor bir durum ama böyle brklemek cözüm degil ayrılıp boşanman şart ya da yasak bi ilişki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer kocanla hiç halvet olmadıysan dinde de boşanma hakkın vardır diye biliyorum. Kısacası ne yaparsan yap ama aldatma.
010 Yorumla
Soran+1 yılHıc aldatmadım aldatmamda doğu kültürüyle büyümüş bireyim ve hala halvet olmadık olamadık
Cevap sahibi+1 yılHmm. O zaman eğer amaç çocuksa tüp bebek yapabilirsin. Yok amacın halvet ise o zaman kocan bir erkek değil diye kabul edebilirsin. Seviyorsan konuşarak çözmeye çalış yok ama o kadar sevmiyorsan boşanma hakkın vardır herkes de seni anlayışla karşılar. Ama senin yerinde olsam yine de konuşurdum bir. Aynı durum bende olsa ben biraz daha sabrederdim ama kadın olunca iş biraz daha farklı oluyor.
Soran+1 yılKonustum kendıyle asla kabul etmıyor bu rahatszlıgını asla etmıyor ben saglıklıyım bırseyım yok sen o kadın degılsın dıyor hanı sankı işvem cılvem yokmusta şevke gelmıyormus gbı daha benı sucluyor
Cevap sahibi+1 yıl4 yıl diyorsun arkadaş. 4 yılda neler yapmışsındır kim bilir. Gurur yapıyor aklı sıra. Kocan da mı doğu kültüründen?
Soran+1 yılEvet oda aynı memleketlıyız
Cevap sahibi+1 yılO kültürde var böyle şeyler. Mesela kız çocuk olduğunda da kadını suçluyorlar. Normalde cinsiyet belirleyicisi erkektir. Neyse dediğim gibi kocanı ne kadar sevdiğine göre değişir.
Soran+1 yılSevgıde bıyere kadar yataklarımız ayrı uzun zamandır evde kedı kopek gıbıyız
Cevap sahibi+1 yılO zaman boşan bacım. Normalde boşanmayı hiç önermem ama senin kabul edilebilir bir nedenin var. Eminim ki daha mutlu bir evliliğin olacaktır. Son karar senin tabi ki ama senin suçun yok söylediğin kadarıyla o yüzden için rahat olsun.
Soran+1 yılInsallah hersey ıstedıgım gıbı olur gercekten ben cok ugrastım duzelsın tedavı olsun dıye ama yok yanasmıyor
- +1 yıl
Kendi ailesini de anlat durumu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKötü bı durum dertleşmek istersen konuşuruz gerçekten üzücü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşanmak senin kararın baskasını ilgilendirmez. Sen eşin için susmuşsun eşin seni suçluyor öyle bir insanla ömür geçmez ki çocukta şöyle dursun.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYazık ya Adama tedavi olabiliyorsa bir şekilde olsun en olmadı evlatlık da alabilirsin ama boşanma hakkında var tabii karar senin vicdan senin.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAbin boşanmana neden izin vermiyor anlamadım.
Boşanmadan FB ilişkisi veya sevgili ilişkisi kurabilmek de seçenekler arasındadır.00 Yorumla
+1 yılvalla benim arkadaşımda aynı dert vardı kocasında iş yoktu sonra sağlam bir bitksile karşım buldula rçok araştırdılar çok oldu
00 YorumlaHerkes kendi hayatına bakıyor birgün kendime ne yaptım neden insanları dinledim diyeceksin kimsenin arkanda veya karşında olmasinà aldırma yeni bir hayata başla bence
10 Yorumlaabla etme eyleme o kadar kolay mı boşanmak, yuvanı dağıtmana değecek mi. Evlat edinebilirsin Annesi Babası olmayan bir çok çocuk mağdur lütfen ayrılmayın..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTwitter da satılan bi macun var. 5tane 100tl ama.
çok etkili alın bi kullanın derim.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirikim varsa Boşan ailenden de uzak biryerde yeni yaşam kur
00 YorumlaEşine olan sevgin sizi yaşlılığa kadar götürecekse boşanma. Bebek olmuyorsa olmuyordur. Onun haricinde abin senin yerinde olsa 3. Evliliğini yapardı takma onu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşanma diyecektim ama kocan böyle yapıyorsa boşanman en mantıklısı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTup bebek dene. Olmazsa taşıyıcı anne ol. Illa boşanmak mi gerekiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılAsla hastane ısını yanasmıyor dıyorum tup bebek dıyorsun ben kontrolumu oldum anne olmamam ıcın hıc bır sorun yok gayet saglıklı bır bıreyım
Cevap sahibi+1 yılSeni anlıyorum. Bu durumda tek çaren var başka birinden hamile kalmak
Soran+1 yılAsla boyle bır kansızlık yapmam
+1 yılsacmalamayın bence sevıyorsanız gıdın bır tane evlatlık edının
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocamın hastalığından dolayı çocuk sahibi olamıyoruz, boşansam olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler