Kocama çok ağır sözler söylediğim için pişmanım, gönlünü nasıl geri kazanabilirim?

Merhabalar 8 aylik evliyim 5 aylik hamileyim esimle cok buyuk bi tartisma yasadik oda arkadasi yuzunden yok dogum gunuymus bilmem neymis esimi surekli bahcelerine cagiriyor esimin eski sevgilisiylede gorusuyor arkadasi galiba küs degil gerci ayrilali 4 yil falan olmusta.
Neyse dün ben bi gidip doneyim 9 a kadar dedi bende asiri tepki gosterdim cunku taniyorum arkadasini 10 15 kisiyi topluyor kadinli kizli erkekli sinir oluyorum hayir birde pandemi var bu zamanda bile dogum gunu pesinde. Eşim sende gel bi iki saat oturup geliriz dedi hayir dedim istemiyorum cunku.
Ben gidiyorum madem 1 -2 saate donerim dedi, iyi dedim belki eski sevgilinide cagirmistir rahat edersin dedim ne diyosun, ne alakasi var dedi bagirdi bana sesini yukselti , bende kapiyi carptim girdim odaya yattim nereye gidiyosan git ben uyuyacagim dedim.
Sonra bana senin bu stresini vay efendim cocuk hissediyor, kendine bana acimiyosun onada mi acimiyosun, cocuk doguncada mi boyle yapacaksin abartili tepkiler veriyorsun sana sende gel dedim nerden ne cikariyosun dedi.
Bende birden asiri sinirlendim cocugu cok mu dusunur oldun senle degil eski nisanlimla yapsaydim cocugu belki daha huzurlu olurdum dedim bi an agzimdan cikti ozur diledim hemen ama sana yaziklar olsun dedi ustunu basini degistirdi yatti gitmedi oraya da benimlede konusmuyor konusmaya calistim ama yok butun gun dogru duzgun bisey yemedi cok pismanim cok uzgunum ama hormonlardan mi neden cok asiri tepkiler veriyorum.
Nasil gonlunu alabilirim gercekten kahroluyorum.😒😒
Kocama çok ağır sözler söylediğim için pişmanım, gönlünü nasıl geri kazanabilirim?