Güzelliğime güvenmiyorum
Yemek konusunda çok iyi değilim..
Bunların hepsi önemsiz biliyorum. Yemek öğrenilir vs ama yetersiz gibiyim her konuda.
Evlenince eşimi mutlu edemem gibi geliyor. Kendimi hep düşük görüyorum. Eziyorum.
Yemek konusunda çok iyi değilim..
Bunların hepsi önemsiz biliyorum. Yemek öğrenilir vs ama yetersiz gibiyim her konuda.
Evlenince eşimi mutlu edemem gibi geliyor. Kendimi hep düşük görüyorum. Eziyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aşağılık kompleksi durumuna yakalanmışsın nezaman kendimi yetersiz hissetsem bir zamanlar başbakan olan ve daha yazı yazmasını bilmeyen Binali Yıldırım aklıma geliyor jsjsj 😂 😂
Sana iyi hissettirecek birine ihtiyacin var ark, dist , sevgili vs gibi özgüvenin tazelenir böylece
Kendini eziyorsan başkaları haydi haydi ezer seni.
E tabi
Ama kendimi ezmemek için bir sebep bulamıyorum
Ne dersem diyim yine aynı kafada devam edeceksin. O yüzden zamanla kendini değerli görmeye başlayıp bu kafadan kurtulacaksın zaten.
Umarım kurtulabilirim..
Böyle olmak çok yorucu çünkü
Yanlış anlama ama senin gibilere gıcık oluyorum. Durduk yere özgüvensiz, çaresiz, zavallı gösteriyorsunuz kendinizi. Eminim eli yüzü düzgün, birçok işi başarabilen gayet normal bir insansındır ama niye böyle yapıyorsunuz kendinize ya? Cidden anlamakta zorluk çekiyorum ve sinir oluyorum.
Haklisin. Ama işte elde değil. Suçlamak ve bahanelere sığınmak istemiyorum ama ailem tarafından hep baskıyla yetistirildim. Kıyaslandim. Takdir edilmedim hiç. Ben bir kız çocuğu olarak güzel kızım diye bir şey duymadım. Hep o şöyle sen böylesinlerle büyüdüm. Kızlar okumaz dendi dinlemedim okumaya çalıştım bu kez giyimim kısıtlandı.
Emin ol ben de ıstemem böyle olmasını. Zevk almıyorum kendime acimaktan ve insanlar tarafından ozguvensiz olarak bilinmekten
kaç yaşındasın ki daha
Mesele yaş değil. 22 yaşındayım ama evlendiğim zaman yani ne zaman evlenirsem
özgüvenin eksik tek sorunun bu
Bunu biliyorum.
kötü evlilik örnekleri var galiba çevrende
Iyi de var kötü de. Ama annem babam kötü bir örnek
belki de onlar yüzünden başamayacağını düşünüyorsundur
erkek arkadaşın var mı
tkp atar mısın
fikir alışverişinde bulunmak için tkp atarmısın dedim 👍
ben de, yalnız degilsin :D
Bunlar çözümü imkansız durumlar degil
Tabiki değil. Ama inandiramiyorum kendimi
Edilecek bir durum yok iyi bir aile olamamış ama iyi eş olurssa ileride düzelir hepsi
Güzelliği bilemem de gerisi halledilir
Yemek mi halledilir
Işte güzellik dışı hersey
Nasıl halledilir
Mesela? Neyi halletmek istiyosun
Bilmiyorum her konuda eksik gibiyim.
Eğitim ne durumda
Üniversite okuyorum. Seneye bitiyor
Ne guzel işte. Is bul calis. Bi tane de moruk bulursan al nufusuna koca olarak. Oldu bitti
Spora başla emin ol özgüvenin zamanla artacak
Evde yapıyorum azar azar
Salona yazıl pandemi kısıtlaması olmadığı zaman insab içine vs karış güzel spor kıyafetleri al kendine bak