3 yıllık ilişkim. Bi soğukluk sezdim genel olarak ama. Babama amca diye bahsetmesi sinirimi bozdu. Normalde babamız derdi. Yine öyle demesini beklemiyorum ama en azından baban desin. Sizce normal mi fazla mı abartıyorum. Birden uzaklaşmış gibi hissettim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sanki fazla mi paranoya?
Aslında neden alındım babam rahatsız normalde babamız nasıl felan derdi bu sefer amca diyince ve aramızda biraz kötü olunca böyle hissettim
Sende kaynana hala de
Aslında neden alındım babam rahatsız normalde babamız nasıl felan derdi bu sefer amca diyince ve aramızda biraz kötü olunca böyle hissettim
Sacma tabi amca ne baba dese agzina mi yapisir sacmalik yani de yani sevdigin kadinin babasi saygi
Yani önceden böyle dese sıkıntı olmazdı ama değişmesi
Amcadan abiye terfi eder ordan kanka nbr gecer
Hmm
Yanlismi dusunuyorum
Yani bilemem ki
Tepkisi ne oldu
Yani ordaki konuşma daha bişi demedim
Bundan rahatsiz oldugunu yuz yuze anlat tepkisine bak derim tepkileri sertse zaten senin icin sikinti olur ilerde
Yani bakalım daha belkide şaşırdı diye
Mevzu resmiyete dönmeden baba diyecek hali yok
Gereksiz anlam yüklemişsin
Gayet normal